Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 700
  • 754
  •   2
Отговори
# 285
  • София
ВОИСТИНА  ВОСКРЕСЕ  Патенце, Фей, Дафиново листче, Радинка и Стефи easter

Хубав, весел ден, сред близки, роднини и приятели! И природата е с нас  Nature Sunny

# 286
  • София
Брей, голямо мълчание в нашата къщичка. Пак ли сама ще си говоря? Явно дружината е преяла и препила, уморена е от многото почивни дни. От утре ще влезем в крачка.
Изкарахме добре празниците. easter Примък, отмък от масата до дивана и обратно. Починах си, почетох си книжка, спазвам забраната за чистене, но утре ще я наруша, че все едно тайфун е преминал през къщата Simple Smile
Дано всички да сте изкарали добре празниците. Чакам репортажи, благи вести и каквото още се сетите...
Лека нощ, милички. Успешна седмица!

# 287

Ваканцията свършиии ...  Sad

Желая ви успешна и Simple Smile -та седмица ...
  newsm79 clean clean wash hang 1dishes newsm55 prostor 1ironing- от тайфуна у дома няма следа  /грешна съм  Blush/

Сутринта ще стъпя и на  badscale goodscale - какъв ли ще е резултата  newsm78
Лека нощ и сладки сънища.  smile3524

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 22:52 от СГГ

# 288
  • София
Аз ли съм най-будната? Е, щом е така, хайде да си командвам: Бегом за кафе Wink Слушам Simple Smile и изпълнявам. tantrum

Кафето ви е сервирано, пийнете, разсънете се и ходом марш към работните площадки. За момичетата, които са си у дома - бегом към кухнята.

На всички спорен ден и успешна седмица!

# 289
Успешна седмица  и от мен. Simple Smile

# 290
Момичета, здравейте!
Фло, Благодаря за кафенцето. Ще си го пийна с удоволствие.
И аз съм станала от 06:30 , но чак сега успях да отворя бг-мама.
СГГ , ти си си оправила щетите от тайфуна, днес е мой ред  Sad Ще пада чистене.
Великденските празници бяха приятни, но вече свършиха и трябва да се захващаме с ежедневните си задължения.
На всички желая хубава и успешна седмица!

# 291
  • Пловдив
Христос воскресе и от мен. Живи и здрави, усмихнати и позитивни да сте всички военни момичета.  Grinning
Признавам си, че само ви четях, без да пиша.
Иначе Фло добре го е описала - от дивана на масата и на масата до дивана  Joy
От днес на тръстиката. Отпуската свърши, ваканцията на дзвера също.
Фло, дадох й два почивни дни, но вчера са изтрепа от писане, за да си довърши домашната, която трябва да предаде днес.  Wink
Иначе да докладвам, че онзи ден обувки не си купих, като за малки слончета обувки нямаше  Mr. Green
Обаче в събота посетихме техномаркет на треска за техника и стана една ...  ooooh!  Joy Joy Joy

Хайде лек ден и спорна седмица.  Hug

# 292
  • Ямбол
Ехххх момичета, здравейте! Признавам си 4 дни не съм припарила до компа, само малко фейсбук на телефона. Христос Въскресе и от мен!
Иначе всичко мина както си му е реда, яйцата станаха страхотни, козунаците и агнешкото също. Сега обаче пак на тръстиката и да ви кажа направо свят ми се вие. А да не говорим какво е из къщи, нямаше кога да чистя и оправям кардинално. Тези дни нали времето беше хубаво не спряхме с разходките, не можем да се наситим на слънцето. Да не говорим обаче че гардеробите ми вече са в пълен ХАОС. Омесихме яко зимните и пролетните дрехи и ужаса е пълен, иде ми да хвана гората само като се сетя че трябва да започвам оправянето на дрехите.....вие как се справяте с тази задача?!?!
На всички работещи и неработещи - успешен и слънчев ден!

# 293
  • Varna
Здравейте,
Може да е коментирано и се извинявам , че ще питам .Как е положението в базата в Рибарица?
Бяхме там преди две години и нищо не работеше.Сега ни се иска да отидем лятото-дали знаете работи ли вече механата и изобщо някакви пресни впечатления?Та дори да са и от миналото лято

# 294
Честито Христово Воскресение момичета!
Пожелавам на всички ни здраве, благоденствие и доброта в живота ни!
Хубав ден от мен!

# 295
beki81, нищо не работеше в какъв смисъл?
То няма какво да работи като цяло...Simple Smile
Правят ремонт на басейна, не знам дали са приключили. Ние ще сме там на 14ти май.
Механата от поне 3г. не се дава под наем и си е на агенцията, т.е. базата. Когато има по-малко хора, храненето се осъществява там. Когато хората са повече е горе в ресторанта.
Барчето работи, но предлага кафе, безалкохолни и някоя друга вафла и нещо от сорта.
Стрелбището си работи, но долу е тъмно и студено.
Последно бяхме там декември месец.

# 296
Ние бяхме октомври 2013 г. Дори и стрелбището не работеше - искахме да стреляме, но нямаше патрони/сачми (не знам с какво точно се стреля там). Басейна беше в ремонт. Не помня защо не можеше да играем тенис на маса. Храненето беше организирано в механата - пълна трагедия. Хората наблъскани един в друг, на пейка за трима, настанени четирима, миризма на готвено. Не ми хареса.... Добре че бяхме само за 2 нощувки.

# 297
То и в ресторанта пак си мирише на готвено. Simple Smile Пък и аз до сега в ресторант, от който да не изляза умирисана, не съм била.
Съчми може да си носите, няма никакъв проблем.

# 298
Sesylle възможно е, но ние не бяхме ходили до тогава и останах с лоши впечатления. Относно стрелбата - дори не знаехме , че има стрелбище, а какво остава да си нося съчми. На фона на моите любими Адмирал и Хармония, Рибарица ми се стори много зле. Както и да е. Там е спокойно за семейства с малки деца. Когато проходи малкия съм решила да отидем там на почивка. Ще трябва да агитираме и някое приятелско семейство , защото иначе ще ни е скучно.

# 299
  • Varna
beki81, нищо не работеше в какъв смисъл?
То няма какво да работи като цяло...Simple Smile
Правят ремонт на басейна, не знам дали са приключили. Ние ще сме там на 14ти май.
Механата от поне 3г. не се дава под наем и си е на агенцията, т.е. базата. Когато има по-малко хора, храненето се осъществява там. Когато хората са повече е горе в ресторанта.
Барчето работи, но предлага кафе, безалкохолни и някоя друга вафла и нещо от сорта.
Стрелбището си работи, но долу е тъмно и студено.
Последно бяхме там декември месец.

В смисъл ,че искаме вечер след вечеря да седнем в механата-децата да играят ние да пием по една биричка. 2013г механата не работеше и седиш на пейките , но няма къде да си поръчаш нищо.Отделно бяха махнали детския басейн(онзи надуваемият),нямаше колелета,шаха го нямаше...Абе общо взето след вечеря трябваше да сме или някъде извън базата или по стаите.
Много ще се радвам ако споделиш как е било като отидете на 14ти

Общи условия

Активация на акаунт