Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 783
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
И най-добрата ми приятелка е също е завършила вашия град, МГ. Много качествен човек.
Може ли да ме посъветвате, къде мога да намеря ризи на български производител, върху които да могат по-лесно да се прикачват и свалят пагони?

# 466
Добро утро, момичета Simple Smile
Кафето е сервирано, станала съм рано, ходих до работата и вече съм си у дома. Готвя се за пролетно почистване Simple Smile Вчера измих прозорците( така, че днес сигурно ще вали ) сега продължавам с останалите неща. Сесил, страхотни хлапета, да са ти мн здрави и усмихнати. Фло, мн увлекателен разказ, все едно сме били с теб на сватбата Simple Smile

# 467
Патеее, кога успя да се излюпиш, до работа да отидеш, че вече и ръкави си запретнала да шеташ?  Grinning И кафенцето не забравяш, благодаря! Аз изгълтах една кофа у дома, но никога не отказвам още. Мрачно е днес,липсва ми вчерашното слънчице. Въпреки това пожелавам на всички хубав и усмихнат ден. Аз ще поработя, че от вчера ми остана малко работа несвършена, а днешните задачки се трупат.
 Hug  Hug  Hug

# 468
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за пожеланията!
Аз съм по-зле вече, но съм на работа, че пък на 4 и 5.05 съм планувала отпуска и не върви тази седмица да съм болничен, а другата - отпуска Tired Още се чудя де дали да не си ходя, че хич не ми е добре, аз и отпуската още не съм си пуснала, но пък сме планували две пътувания... не мога да измисля как да го направя.
danity_79, успех при зъболекаря  Peace аз тук в София ходя при една мацка и вече не ме е страх, даже се радвам като я видя. А сега е и в нов кабинет, луксозен, направо ти доставя удоволствие да полегнеш на стола й  Crazy Иначе имам проблемни зъби и преди време сигурно година-година и половина ходех редовно докато вкараме всичко в ред. И защо мислите така се бях оставила без да си обръщам внимание - от страх. Но вече е преодолян  bowuu
Фло, мерси за отделеното време да ни разкажеш за сватбата. Много увлекателно пишеш. И аз като бях кума с речта си разплаках булката, та ме разконцентрира, чак се наложи да й се "скарам" лекичко  Blush
Хубав ден! Бъдете здрави!

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 10:37 от Seti Beti

# 469
  • Някаде там
Здравейте, аз също съм военна съпруга и от време на време чета хубавата ви темичка Simple Smile
Исках да попитам за мнения за къмпинг "Чайка". Най- вече ме интересува как е плажът. Ходила съм в Обзор и там плажът ми е дълбок още в самото начало. Имаме две деца- на две и на шест и търся по-плитък плаж. От ВБ сме ходили съм на Маяк и съм много доволна.

# 470
  • Пловдив
Здравейте, аз също съм военна съпруга и от време на време чета хубавата ви темичка Simple Smile
Исках да попитам за мнения за къмпинг "Чайка". Най- вече ме интересува как е плажът. Ходила съм в Обзор и там плажът ми е дълбок още в самото начало. Имаме две деца- на две и на шест и търся по-плитък плаж. От ВБ сме ходили съм на Маяк и съм много доволна.

Ние много харесахме къмпинга. Вярно, че плажът не е от най-плитките, миналата година даже морето си беше доста бурно, но пък Иракли е само на 8 км, а там мястото е божествено - море, пясък, гледка. Плажът на Обзор не ми се стори да е дълбок още от самото начало. Но пък е огромен. А с две деца на плажа ще е най-удобно да си ходите с колата, дори и на този до къмпинга.  Peace

# 471
  • Някаде там
Благодаря ти за отговора.
Ами там където ходехме ние определено ми беше дълбок. А при самия къмпинг изобщо ли не става за плажуване.

# 472
  • Пловдив
Благодаря ти за отговора.
Ами там където ходехме ние определено ми беше дълбок. А при самия къмпинг изобщо ли не става за плажуване.

Става, как да не става. Но плажът е на около километър от къмпинга, малко е стръмно и с деца ще е трудно да се ходи пеш. Не че хората не го правиха. Но като си представя кърпи, кофички, лопатки, чадър.  Shocked С колата си е най-добре. Но аз лично не мога да кажа дали е дълбоко или не. Ние ходихме 2-3 пъти там, имаше вълни.

# 473
  • Някаде там
Благодаря, ще го обмислим newsm78

# 474
  • до моите любими хора
Здравейте, момичета!  Hug забравих от кога не съм се появявала. Искрени съчувствия за зъбобола. Голям страх имам от зъболекари,Фло,извинявай! Набързо докладвам ,ще откача от работа. От 3 дни съм с хипертонични кризи. Искам да работя с метла. А я подпра на стената и да не мисля. Лошото е,че края му не се вижда. Оплаках се. Ще наминавам поне да ви завивам,че с голи д.пета лесно се изстива.  Blush Да питам за Адмирал : стая 311 сме, някой има ли яснота какво представлява? Дали има някой от 1-11 юли? Много искам Praynig.  Оставям ви, имам да чета за изпит.  До скоро... Надявам се!  Hug

За Адмирал не мога да кажа, но и ние сме от 01-11 юли, но във Фрегата. Може да се видим ако искате. Ние по принцип си харесваме Фрегата и вече 4 година там ходим.
Здравейте момичета,
И ние сме същата смяна от 01-11 юли, но във Флагман. Апартамент 103 парк, дано да има тераса  newsm78 2013 година бяхме в Адмирал, освен това че бяхме в апартамент точно над козирката на хотела и върху ламарините имаше постоянно грачещи чайки всичко друго бе перфектно. За първа година ще сме на Флагман. Иначе до сега не сме ходили от 01 юли, но приятелка която работи на Златни пясъци казва, че това е най-хубавото време в началото на юли не толкова фраш от чужденци и е по-спокойно. Предната година като бяхме ако отидеш малко по-късно на плаж си беше доста пълно, не че не може да се смуши някъде човек но си бе малко кофти. Пък и точно под хотела плажа, като че ли не бе чак толкова чист или такава бе годината не знам, но имаше страшно много водорасли. Тогава бяхме от 11 юли и времето бе страхотно, дано и тази година да го улучим същото. Ще се радвам ако се засечем някъде Peace
Чета ви най-редовно, но рядко се включвам да пиша.

Лека нощ на всички Hug

# 475
Да се разпиша и аз след  танците тази вечер.  Simple Smile
Утре  ще  плащаме  картата и да ми е спокойно  вече. 

На 1ви етаж Флагман  не помня  имат ли тераса. Ако имат то са едни миниатюрни.
Ако сте двама ще сте ок. Ако сте с дете е теснотия.

Ние сме  20-29ти август,  някой ще  има  ли  тогава?

# 476
  • Ямбол
Здравейте,  мацки! След дългите перипетии вчера , вече съм на лице. Ходих на зъболекар както ви казах и до никъде не я докарах. Имам проблем, но ми е възпален венеца и трябва първо него да лекувам, напрваих му и снимка, ноооо чак на 08.05 ще се разбере съдбата ми. Вариантите са два, или ще се размина само с една пломбичка , или ще вадя зъб и после ще лекувам пулпит. Е, това е, гадост, иначе доктора ми е готин, младичък, миличък, хахахах!
Гледам че се вълнувате около почивките, ние платихме нашата карта, да сме живи и здрави да идем. Стана ми интересно с тези коментари за този къмпинг Чайка. Аз се замислих че и там няма да е лошо да се почива. Но Този Чайка и Обзор едно и също нещо ли са? Дайте малко повече впечатления, че догодина може там да се ориентирам.
Айед лека и безаварийна за днес Simple Smile

# 477
  • Пловдив
Добро утро. Хайде плащайте, плащайте, ама дано някой не плати, та да се вредим и ние на свободната продажба. Особено на Чайка.  Mr. Green

danity_79, Чайка е къмпинг на 2 км преди Обзор /откъм Бургас/. Бунгала и къщички в една горичка. За нас беше голям кеф. Спокойствие, чист въздух.  Единственото, което може да не ти хареса, е че там плащаш само нощувка, за храната си се грижиш сам. Но бунгалата са оборудвани и има възможност да си приготвяш храна на място. Обзор е близо, има магазини на сравнително нормални цени.  Peace

едно предиобедно кафе от мен.

# 478
  • Някаде там
Добро утро Simple Smile
Вие в бунгало ли бяхте? Как са отвътре?
Иначе Обзор много ми хареса. Много е красиво. Бяхме там 2011 мисля. Има много площадки за децата, голяма алея за разходки покрай морето

# 479
  • Пловдив
Elisandra, в бунгало тип Алпи. Имаше качени снимки някъде. Те са най-малките, но ние бяхме 3-ма, та си ни беше добре. В съседното бунгало бяха семейство с две момиченца + немска овчарка.  Laughing
То не е много голямо, отпред има веранда, на която спокойно си стои масата със столчетата, вътре - баня с бойлер, едно голямо помещение и една малка стаичка.
В голямото - легло тип спалня, гардеробче, вентилатор и кухненски кът с малък хладилник /тип охладител/, двоен котлон, мивка и шкафчета.
в малкото - едно легло с размерите на приста. на него може да спи един възрастен или две малки деца. и шкафче. Ама то наистина е малко, няма къде да се завъртиш.
При хубаво време вътре почти не се стои, разбира се. А на верандата си е супер, дори и да вали.  Peace
Телевизия - трябва да си носиш телевизор, но дали тази година ще са оправили кабелите, не мога да кажа. Миналата година не във всички бунгала имаше сигнал. Не знам ако си носиш цифров декодер дали ще се хване нещо. Интернет - само в кафенето, но пък мобилните оператори имат покритие, ако си имаш флашка и лаптоп, всички си е ОК.  Peace
Ако ти се връща назад по темите, може и да прочетеш какво са писали и други по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт