Може ли да ме посъветвате, къде мога да намеря ризи на български производител, върху които да могат по-лесно да се прикачват и свалят пагони?
Вчера измих прозорците( така, че днес сигурно ще вали ) сега продължавам с останалите неща. Сесил, страхотни хлапета, да са ти мн здрави и усмихнати. Фло, мн увлекателен разказ, все едно сме били с теб на сватбата
И кафенцето не забравяш, благодаря! Аз изгълтах една кофа у дома, но никога не отказвам още. Мрачно е днес,липсва ми вчерашното слънчице. Въпреки това пожелавам на всички хубав и усмихнат ден. Аз ще поработя, че от вчера ми остана малко работа несвършена, а днешните задачки се трупат.
Още се чудя де дали да не си ходя, че хич не ми е добре, аз и отпуската още не съм си пуснала, но пък сме планували две пътувания... не мога да измисля как да го направя.
аз тук в София ходя при една мацка и вече не ме е страх, даже се радвам като я видя. А сега е и в нов кабинет, луксозен, направо ти доставя удоволствие да полегнеш на стола й
Иначе имам проблемни зъби и преди време сигурно година-година и половина ходех редовно докато вкараме всичко в ред. И защо мислите така се бях оставила без да си обръщам внимание - от страх. Но вече е преодолян 

забравих от кога не съм се появявала. Искрени съчувствия за зъбобола. Голям страх имам от зъболекари,Фло,извинявай! Набързо докладвам ,ще откача от работа. От 3 дни съм с хипертонични кризи. Искам да работя с метла. А я подпра на стената и да не мисля. Лошото е,че края му не се вижда. Оплаках се. Ще наминавам поне да ви завивам,че с голи д.пета лесно се изстива.
Да питам за Адмирал : стая 311 сме, някой има ли яснота какво представлява? Дали има някой от 1-11 юли? Много искам
. Оставям ви, имам да чета за изпит. До скоро... Надявам се! 
2013 година бяхме в Адмирал, освен това че бяхме в апартамент точно над козирката на хотела и върху ламарините имаше постоянно грачещи чайки всичко друго бе перфектно. За първа година ще сме на Флагман. Иначе до сега не сме ходили от 01 юли, но приятелка която работи на Златни пясъци казва, че това е най-хубавото време в началото на юли не толкова фраш от чужденци и е по-спокойно. Предната година като бяхме ако отидеш малко по-късно на плаж си беше доста пълно, не че не може да се смуши някъде човек но си бе малко кофти. Пък и точно под хотела плажа, като че ли не бе чак толкова чист или такава бе годината не знам, но имаше страшно много водорасли. Тогава бяхме от 11 юли и времето бе страхотно, дано и тази година да го улучим същото. Ще се радвам ако се засечем някъде