Дано не ми става по-зле.
Снимките ги докарвам, понаучих опциите, но вчера се засилих клип да снимам - еми, без успех. Те котетата постоянно мърдат и фотоапарата ту фокусира, ти размазава..... Накрая ги снимах с телефона.
Косата, ноктите, грима, лека полека и то ще стане време за излизане. 
.
. Говоря, говоря и резултат няма
. След срещата с родителите - един ден без оплаквания от колегите.

Добро момче порасна. Завърши право, сега му търсим работа. Родата на булката е от Плевен и Тръстеник, но от няколко години семейството ѝ се е преместило в София. ( Иначе къде щяха да се срещнат двамата луди млади) Момичето учи магистратура в УНСС-Икономика на отбраната и националната сигурност.
. Когато им викахме " Горчиво" се целуваха много нежно, а не да се захапят и да няма пускане...Пак въпрос на избор и разбиране. Напитки имаше много, пияни нямаше. Нямаше и чалга. Музиката беше подбрана-българска, италианска, испанска, руска. ХорАта започнаха с Бяла роза. Не мина и без Дунавското. Добре си потанцувах. Бях с дълга рокля, цвят варено мляко ( това не е нито екрю, нито слонова кост. Варено мляко
), с фигурални мотиви в черно, с голям шал, в цвета на роклята, с ресни, закрепен артистично на лявото рамо с ефектна брошка. Скоро си бях купила пак в този " интелигентен " цвят ботушки, на доста висок ток, ажурно изрязани, гарнирани със "злато" но още не бях ги обувала, та щерката го одобри. Намерих си и такава изрязана чанта. Добре се получи. Бижутата-златни. Та още щом започнаха танците веднага се включих. То бяха танци с шал и без шал, с кастанети и без кастанети... ММ беше само публика. Обича да танцува, ама го беше страх да не се върне отново дископатията. А аз с бившия счупен крак, добре се повеселих. Издържах до края на високите токчета. DJ беше жена. Посрещна ги с много хубави слова, в стихотворна форма. На сватбата на сина ни, в ресторанта ги посрещнах аз, бях си приготвила "речта". Поразплаках гостите, но говорих това, което чувствах и стана наистина трогателно. Във Виена, на сватбата на дъщерята, предоставих посрещането на сватята, но тя каза, че не може да се справи, а и зетко, след като беше видял филма от сватбата на сина ни настояваше аз да ги приветствам. Та пак се приготвих и с помощта на преводач, разплаках и българските гости и " студените" австрийски домакини. Минути за реклама 
, на въженце, което държаха кумовете, с щипки за дрехи бяха закачени написани шеги и закачки, та младоженците се редуваха и сваляха от въжето тези сгънати листчета и прочитаха написаното. Не хвърляха жартиер, но това не го казвам като минус. Забавно беше. Откарахме почти до един след полунощ.
До скоро
А други, както пише в И-нет, добавих аз 
Ще ми присъдите ли приза за най-дълъг пост?
забравих от кога не съм се появявала. Искрени съчувствия за зъбобола. Голям страх имам от зъболекари,Фло,извинявай! Набързо докладвам ,ще откача от работа. От 3 дни съм с хипертонични кризи. Искам да работя с метла. А я подпра на стената и да не мисля. Лошото е,че края му не се вижда. Оплаках се. Ще наминавам поне да ви завивам,че с голи д.пета лесно се изстива.
Да питам за Адмирал : стая 311 сме, някой има ли яснота какво представлява? Дали има някой от 1-11 юли? Много искам
. Оставям ви, имам да чета за изпит. До скоро... Надявам се! 
А явно си била една от най-красивите дами на сватбата. Твоето момче трябва да се гордее с теб!
Това да си военен в Ямбол е доста добра алтернатива откъм доход. Страшни сме! Да ти кажа предавам се и утре отивам на зъболекар, боли ме зъб и това е, дали не съм го счупила нещо не знам....преди да ме почне с болките сгризах нещо кокалче ли беше не знам и от тогава боли, мислех че ще ми се размине ама тц, отивам утре да видим как съм се докарала
В началото ме болеше целия венец горе вляво , сега венеца не ме боли само един зъб....ще видим....Аз по принцип уж имам здрави зъби, имам само две пломби, но този път май добре се подредих...утре ще пиша като мина прегледа. 
. Къде си учила? 79 наборът ти ли е?