Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 806
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, минавам само набързичко с един въпрос - Вярно ли е, че има излезнала заповед, че от 1 май се спират пътните пари (билета за отпуск)? Някой нещо да е чул, видял, разбрал?

# 451
  • София
Момичета и аз съвсем набързо минавам.
Разкрасявам се, че днес сме на вечерна сватба. Почти съм готова. Мъжете са лесни-какво толкова имат да се приготвят. Те просто трябва да са един фон, на който ние да изпъкваме и да стоим добре. Joy
Хубав ден на всички. Сега вече имам време да изпия кафето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЧЕ и да послушам хубава музика за настроение. newsm68

# 452
Добро утроооо  Hug Никой ли още не се е събудил, така е, защото нямате такъв съсед
  Joy
Хайде, ставайте, времето е чудесно!
Фло, как изкара - давай отчета  Hug
Усмихнат почивен ден ! Прекарайте го по възможно най-добрия начин  Heart Eyes

# 453
Добро да е. Тъкмо направих забележка на майстора, че е пуснал силно музика. Все пак има хора, които не са кукувици като мен и спят до късно. Лек и усмихнат ден.

# 454
Здравейте, момичета!
Тези дни и аз съм ранобудна, че ме боли гърло и не мога да спя  Whistling Дано не ми става по-зле.
Сесил, видях снимките на малките, но тогава нямах възможност да пиша - много са хубави и дечицата ти, и снимките. С какъв апарат си снимала? Ние преди няколко месеца си купихме Никон, за да снимаме котките  Crazy Снимките ги докарвам, понаучих опциите, но вчера се засилих клип да снимам - еми, без успех. Те котетата постоянно мърдат и фотоапарата ту фокусира, ти размазава..... Накрая ги снимах с телефона.
И на мен ми е интерсено как е изкарала Фло на сватбата - както увлекателно разказва, чакам с нетърпение.
Ние днес в късния следобед отиваме на рожден ден на скъпата ми сестра. Цял ден ще се глася!!!  Heart Eyes Косата, ноктите, грима, лека полека и то ще стане време за излизане.
Хубав ден!

# 455
 wavey
Успявам да ви чета, но все не стигам до писане Sad .
Sesylle пу, пу, пу ... сладури.
Flo 51 имам трима ученици /роми/, от които всички се оплакват  ooooh! . Говоря, говоря и резултат няма  Tired . След срещата с родителите - един ден без оплаквания от колегите.
Здраве, здраве, здраве ... за всички.
Лек и приятен неделен ден.

# 456
  • Пловдив
Кой каза спане до късно? Какво е това?  newsm78  Grinning
В 8 вече бях в колата. Последен тренировъчен изпит за дзвера.
После бръм-бръм беше оставен на баня, а аз на кафене. Сега да прочета клюките във форума и после на кафене № 2 /махленско/.
Иначе времето е суууупер.
Хайде приятен ден.  Grinning

# 457
Сети Бети, с Никон д90 са. Деца и животни  най трудно  се  снимат.

# 458
  • София
Привет милитъри девушки! След вечерна сватба няма как да се класирам при ранобудните, но сега си взимам от кафето на Дафиновото листче и започвам да разказвам...
Човек се жени, когато дойде сляпата, или кьоравата неделя. Това е осмият ден от седмицата, когато се взима това съдбоносно решение. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=-Qj2iSEcQPc

Когато дъщеря ми беше мома за женене, казваше: Хората се делят на умни и на женени, а аз така ѝ казвах: Хайде стига си била от умните, минавай към женените.
Е, ето и вчера едни умни станаха женени. Simple Smile
Ние сме от момкова страна. Приятели сме на свекърите. Все едно вчера беше, когато цяла нощ се веселихме и танцувахме, че се е родил този юнак.( беше 23.09. 1989. Този ден беше празник на Армията. Мъжете ни не работеха, а отиваха по Струма за риба, но това е друга история, друг път ще ви разказвам ) Та да продължа. Тогава много на мода бяха НЛО, та цяла нощ тях ги слушахме. newsm68 Добро момче порасна. Завърши право, сега му търсим работа. Родата на булката е от Плевен и Тръстеник, но от няколко години семейството ѝ  се е преместило в София. ( Иначе къде щяха да се срещнат двамата луди млади) Момичето учи магистратура в УНСС-Икономика на отбраната и националната сигурност.
Булката, като всяка булка, красива, мила, нежна, в копринена рокля, цвят слонова кост, много стилна. Младоженеца-класически-черен костюм, бяла риза, вратовръзката черна с бяло райе.
Кумовете, техни приятели, много хубава двойка. Кумата в морско синя, ефирна рокля, с много красива прическа. Кумът-тъмно син костюм, светлосиня риза. Все още са в групата на умните, ама като ги гледах как влюбено се поглеждат, няма дълго да изкарат-ще минат към женените Simple Smile
Подписването беше в ритуалната зала Лиляна Димитрова, църковният брак-в Седмочисленици, а веселбата е ресторант Стара София на хотел Вега. Менюто беше на ниво. Салатата много свежа ( а не нарязана още на обяд ), предястието - ролца от шунка, пълнени с извара и кисели краставички, много красиво подредени и аранжирани с две хапки препечен черен хляб. Основното ястие беше сервирано топло и беше много вкусно: 3 пържолки - пилешка, телешка и свинска, в гъбен сос и гарнитура картофен кейк. Това за пръв пет го чета в менюто и ми беше интересно, какво ще да е.
Пасирани варени картофи, със сирене и много копър. Мезетата включваха традиционните сухи колбаси, кашкавал и сирена. Имаше още и ядки микс. Тортата беше много лека и много вкусна. Хареса ми това, че младоженците не се мазаха с торта и после да се ближат като крава новородено теле. Лично аз не виждам нищо красиво и изискано да се наплескат с торта. Даже не ми е смешно, ами ми е глупаво. Въпрос на избор. Явно тези двамата не бяха гледали много американски филми Wink. Когато им викахме " Горчиво" се целуваха много нежно, а не да се захапят и да няма пускане...Пак въпрос на избор и разбиране. Напитки имаше много, пияни нямаше. Нямаше и чалга. Музиката беше подбрана-българска, италианска, испанска, руска. ХорАта започнаха с Бяла роза. Не мина и без Дунавското. Добре си потанцувах. Бях с дълга рокля, цвят варено мляко ( това не е нито екрю, нито слонова кост. Варено мляко Wink ), с фигурални мотиви в черно, с голям шал, в цвета на роклята, с ресни, закрепен артистично на лявото рамо с ефектна брошка. Скоро си бях купила пак в този " интелигентен " цвят ботушки, на доста висок ток, ажурно изрязани, гарнирани със "злато" но още не бях ги обувала, та щерката го одобри. Намерих си и такава изрязана чанта. Добре се получи. Бижутата-златни. Та още щом започнаха танците веднага се включих. То бяха танци с шал и без шал, с кастанети и без кастанети... ММ беше само публика. Обича да танцува, ама го беше страх да не се върне отново дископатията. А аз с бившия счупен крак, добре се повеселих. Издържах до края на високите токчета. DJ беше жена. Посрещна ги с много хубави слова, в стихотворна форма. На сватбата на сина ни, в ресторанта ги посрещнах аз, бях си приготвила "речта". Поразплаках гостите, но говорих това, което чувствах и стана наистина трогателно. Във Виена, на сватбата на дъщерята, предоставих посрещането на сватята, но тя каза, че не може да се справи, а и зетко, след като беше видял филма от сватбата на сина ни настояваше аз да ги приветствам. Та пак се приготвих и с помощта на преводач, разплаках и българските гости и " студените" австрийски домакини. Минути за реклама Wink
Чупиха погача, хвърля булката букета, четоха им Семейният кодекс Wink, на въженце, което държаха кумовете, с щипки за дрехи бяха закачени написани шеги и закачки, та младоженците се редуваха и сваляха от въжето тези сгънати листчета и прочитаха написаното. Не хвърляха жартиер, но това не го казвам като минус. Забавно беше. Откарахме почти до един след полунощ.
Е, това беше. Разказах, изпих си кафето, сега май пак ще полегна Simple Smile До скоро
На детенцето на ДУНДИ, късмет thumbsup
За картинката на СТЕФИ - благодаря  bouquet
На сестричката на СЕТИ_БЕТИ-здраве и късмет.
СГГ, когато бяха малки децата ми една възрастна учителка така ми казаше: Повтаряй това, което искаш да ги научиш - 10, 50, 100 пъти. Не се отказвай. Кажи го и 101 път. Може пък тогава да те чуят. Така и правех. Повтарях, докато не се получеше това, което исках. Онзи ден дъщеря ми ми каза. Ти беше много упорита майка, а аз упорито, твърдоглаво дете. Всеки път когато ми казваше нещо, аз подскачах и първата ми реакция беше"не", но после размислях и виждах, че си права. Както виждаш, много от нещата ги правя точно както и ти Simple Smile А други, както пише в И-нет, добавих аз Wink
Хубав ден, милички Hug Ще ми присъдите ли приза за най-дълъг пост? Joy

# 459
Добро утро! Лека, успешна и усмихната седмица.

# 460
Здравейте, момичета!  Hug забравих от кога не съм се появявала. Искрени съчувствия за зъбобола. Голям страх имам от зъболекари,Фло,извинявай! Набързо докладвам ,ще откача от работа. От 3 дни съм с хипертонични кризи. Искам да работя с метла. А я подпра на стената и да не мисля. Лошото е,че края му не се вижда. Оплаках се. Ще наминавам поне да ви завивам,че с голи д.пета лесно се изстива.  Blush Да питам за Адмирал : стая 311 сме, някой има ли яснота какво представлява? Дали има някой от 1-11 юли? Много искам Praynig.  Оставям ви, имам да чета за изпит.  До скоро... Надявам се!  Hug

За Адмирал не мога да кажа, но и ние сме от 01-11 юли, но във Фрегата. Може да се видим ако искате. Ние по принцип си харесваме Фрегата и вече 4 година там ходим.

# 461
Добро утро и от мен! Днес май минаваме без кафе...Аз като една готованка не си мръднах дупето да сервирам, а чакам някоя мила работливка да сервира вместо мен.... Embarassed
Фло, не знам за най-дълъг пост, но за най-увлекателен печелиш безапелационно! Много ми беше интересно описанието на сватбата, а и изобщо разказите ти. Като една съвременна Шехерезада си  Hug А явно си била една от най-красивите дами на сватбата. Твоето момче трябва да се гордее с теб!
Сесил, прекрасни дечица, да са ти живи и здрави! Имаш определени заложби на фотограф. То не е само да щракаш, пък каквото излезе, както правя аз. При теб са се получили невероятни снимки.
Сети Бети, на патерица ЧРД на сестричката, здраве и късмет й пожелавам! А ти как си?
Дунди, кога чакаме резултати от изпита?
Стеф, и аз нещо чух за спиране на пътните, но нали знаеш, докато не излезе заповед, всичко е само слухове. А и всяка заповед е предпоследна.
ФЕЙщице, ти как си? Минаха ли кризите? А изпита кога е? Успех ти пожелавам!
Ние си изкарахме един много приятен уикенд. И двата дни доста време бяхме навън, та половината къщна работа остана несвършена, но не се втелясвам особено. И мъжете ми помогнаха, всеки според възможностите си. Колкото-толкова. Другия път повече.
Отивам на тръстиката. Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug

# 462
  • Ямбол
Здравейте момичета! Изкарах си едни страхотни почивни дни..събота бяхме на село при бабата и беше страхотна почивка, в неделя продължихме да се наслаждаваме на хубавото време, нооо днес пак на тръстиката.
Фло, аз по принцип не съм от Ямбол, мъжът ми уж е от тук, то по принцип сме страшно семейство - аз съм от Добрич, мъжа ми е раждан в Бургас, големият ми син го раждах във Варна(там живяхме ), а малкото е раждано в Сливен. Свекър ми беше командир на поделението на Червен баир в Ямбол и свекървата и тя е била планшетистка, сега мъжа ми е военен,но не и по образование и призвание а от икономическа изгода Simple Smile Това да си военен в Ямбол е доста добра алтернатива откъм доход. Страшни сме! Да ти кажа предавам се и утре отивам на зъболекар, боли ме зъб и това е, дали не съм го счупила нещо не знам....преди да ме почне с болките сгризах нещо кокалче ли беше не знам и от тогава боли, мислех че ще ми се размине ама тц, отивам утре да видим как съм се докарала Sad В началото ме болеше целия венец горе вляво , сега венеца не ме боли само един зъб....ще видим....Аз по принцип уж имам здрави зъби, имам само две пломби, но този път май добре се подредих...утре ще пиша като мина прегледа.

# 463
danity_79,   bouquet
Скрит текст:
с теб сме родени в един град  Simple Smile. Къде си учила? 79 наборът ти ли е?

# 464
  • Ямбол
danity_79,   bouquet
Скрит текст:
с теб сме родени в един град  Simple Smile. Къде си учила? 79 наборът ти ли е?
Да, 79 е наборът ми, учих в математическата гимназия.

Общи условия

Активация на акаунт