Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 793
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Добро утро и от мен, да доложа....зъбите днес не ме болят. ФЛО, снощи се джибурих с едно как беше от зъболекар го предписаха преди на мъжа ми след като венците му бяха възпалени, както и да е, после седнахме на по ракийка с мъжо и с нея се джибурих, доста щипеше, после пак с това за зъбите и накрая изпих едно хапче вечерта Енетра и така днес не ме боли сякаш. Ако пак ме почне обещавам да отида на лекар. ААА и още нещо изпих снощи - капки мента глог и валериан.....Кое ме оправи не знам, но засега съм ОК. Проклето нещенце съм , няма да се дам лесно  #Crazy
На всичкото отгоре се скрахме с балговерния снощи за тази проклета екскурзия...оххх...решихме да отложим решението...по точно оставих го да му узрее в главата...и без това тя ще е на 2юни имаме време за "размисли и страсти" newsm78
Днес - ПЕТЪК - все ще издържа че направо откачам вече на работа а дано и времето да се пооправи че ми се щъка някъде през уикенда. Лек ден мацки ! Hug

# 436
  • София
Привет военни красавици!

FLEURE DE LUNE, Благодаря за кафето, ама това напомняне за "умната" ми го вгорчи. Wink На младини пази честта си, а на старини - здравето. На мен какво ми остава, освен да си пазя здравето... Joy Скоро имахме разговор с ММ, по повод предаване по радиото: Бихте ли простили изневяра. Питам аз моето ревниво навремето момче, би ли ми простил  изневяра и той много уверено ми казва: ДА. Ей така се облещих Shocked Ах ти гад такава! Защо не ми го каза това по-рано, когато бях по-лицеприятна, ами чак сега... Joy А той ми отговори:
 Когато бяхме млади се страхувах да не те загубя. Сега, след толкова години преживяни заедно е друго.  Та такива ми ти работи... Виж една думичка къде ме запрати, назад в спомените Simple Smile

ДАНИТИ дали отиде вчера на зъболекар? newsm78

Момичета, след малко отивам да взема украса за чашите и шампанското, че утре сме на сватба. ММ взе от летището шампанското - много красива е бутилката. Златна. Ефектно въйгледит...

Подарявам ви една много жизнерадостна песничка за дружбата...Хубав ден!

ДАНИТИ, дано да са венци, но това не пречи все пак да отидеш на зъболекар. Да не изпуснеш някой зъб. Добър мъж имаш, щом ти дава да жабуркаш с ракийка. Маце, така само я зяносваш. Жабуркаш с онова от доктора, а ракийката я пиеш. А наздраве!!!

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 08:58 от Flo 51

# 437
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Очаквам половинът днес да се прибере и да сме заедно две седмици. Плануваме да прескочим до Бургас в началото на май за три-четири дни и да сменим малко обстановката.

# 438
FLEURE DE LUNE , коя смяна сте? Ако искаш на ЛС.

# 439
  • Ямбол
Не се притеснявай Фло, няма зян от ракийката пийвам си я! Прозвучах като алкохолик  Shocked

# 440
  • Пловдив
Не се притеснявай Фло, няма зян от ракийката пийвам си я! Прозвучах като алкохолик  Shocked

Ти пък сега, то тогава почти всички ще сме в таз група.   Grinning
ММ ракията за разтривка я цеди с капкомер.  Joy

# 441
  • Ямбол

Ти пък сега, то тогава почти всички ще сме в таз група.   Grinning
ММ ракията за разтривка я цеди с капкомер.  Joy
Хаха, то това си е хронично при мъжете...злато да беше нямаше така да се скрънзеят  Wink

# 442
  • София
ДАНИТИ, все си мисля да ти пиша, че съм "служила" в Ямбол Simple Smile в далечните 1955 - 1956. Била съм на 5 години. Баща ми е бил Командир на Ямболската бомбардировъчна дивизия. Първоначално сме живели в городока, а после на ул. Янко Кирчев 1. Къщата имаше огромна тераса, там си играех. Братчето ми беше бебе, возех го по терасата в количка. От есента на 1956 сме в София. През 1964, на път за морето, минахме през Ямбол. Отбихме се в една от 13-те квартири, в които сме живели из България. Хазаите бяха още живи, посрещнаха ни, радваха ни се, правихме снимки на огромната тераса. Спомниха си такъв случай: Татко оставил на масата заплатата си, аз съм я взела, от терасата съм я хвърлила в двора и гордо съм заявила: Аз посях чичко Димитров ( на банкнотите е бил ликът на Георги Димитров ). Добре, че не е било ветровито...И хазаите, и родителите ми са събирали по двора разпиляните пари. Имам сантимент към Ямбол, а така също към Пловдив, Горна Оряховица и Стара Загора...

# 443
Днес си направихме чудесна разходка, поснимах децата.
Ето

Скрит текст:
Днес поснимах
двамата на едно място почти абсурд да ги хване човек
че и две успях да направя
само каката и усмихната
малкия

# 444
  • София
О, СЕСИЛ, освен, че правиш разни кулинарни подвизи, това, което сте направили и ни показваш е чудесно Simple Smile. Да са ви живи и здрави дечицата, да ви радват, да осмислят живота ви. Желая им щастливо детство. И каката, и малчо са много сладки. Направо фотомодели, ама и фотографката си я бива. Да се запиша ли за фотосесия. а? newsm78 Simple Smile

# 445
Мирама, прекрасни деца и снимки !
Казваш, че не може да ги видиш заедно , а на мен ми изглеждат привързани. Намират ли общи игри и занимания, въпреки че са разнополови и все пак с осезаема разлика в годините?

# 446
Благодаря  момичета.
Оо аз имах предвид че за снимки трудно  мога да ги хвана заедно.
Иначе много си играят двамата, много  се обичат.

# 447
  • на правилното място, в точното време
Здравейте, момичета!  Hug забравих от кога не съм се появявала. Искрени съчувствия за зъбобола. Голям страх имам от зъболекари,Фло,извинявай! Набързо докладвам ,ще откача от работа. От 3 дни съм с хипертонични кризи. Искам да работя с метла. А я подпра на стената и да не мисля. Лошото е,че края му не се вижда. Оплаках се. Ще наминавам поне да ви завивам,че с голи д.пета лесно се изстива.  Blush Да питам за Адмирал : стая 311 сме, някой има ли яснота какво представлява? Дали има някой от 1-11 юли? Много искам Praynig.  Оставям ви, имам да чета за изпит.  До скоро... Надявам се!  Hug

# 448
Добър вечер мацки  Hug
ФЕЙщица Първо да пиша за стаята в Адмирал, докато не съм забравила. Ние бяхме минала година в 313 и беше студио (2+1), но когато кандидатствахме пишеше стая. Адмирал ми е много объркан, едни етажи, междинни етажи, стълби насам, стълби натам. Добре , че не се изгубих миналата година  Joy Ако искаш мога да споделя какво представляваше.
Sesylle прекрасни са и дечицата и снимките. Да сте живи и здрави, и мноооого щастливи  Hug
Тези зъбоболи и мен много ме плашат. И в моята уста май се надига бунт, но за сега си трайкам .... дано не е нещо сериозно. Не ме е страх, по-скоро зъболекара го е страх от мен. Като почне да "работи" и на мен почва да ми се повдига. Преди няколко години ми прави някакво изграждане...не знам как се казваше, нещо фото.... Както и да е. Реши,че ще ми слага едни тампони в устата, ужасссс, не стана работата. Та и той не иска много много да се срещаме.
Ние сме добре, успяхме най-накрая да сложим ваксината, която отлагаме от месец.
Момичета, оставям ви, отивам да простирам и след това право в леглото.
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 449
Добро утро!

Фло, тук съм, чета ви, но не успявам да пиша. Занимавам се с един ремонт, на работа е лудница и по лекари ходя. Мирама /върни си името, моля те Wink/, страхотни сладури. Честито на лелята, да са живи и здрави бебоците. Пожелавам на всички усмихнат и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт