?(вчера въобще не включих ,че 8 г. е 1 клас
) Нашето зелено струваше към 280-300 лв. за 5 дни/4 нощувки. При нас тези зелени училища се организират само през пролетната ваканция(с цел да не се губи учебно време) и ние ги пропускаме . Така беше и с батко му (същото училище) . Все пак наистина са много малки. Ние специално не можем да се изкъпем сами даже, остави че е злояд и ще гладува. Но екскурзиите няма как и ги посещаваме, те все още са само еднодневни и той се връща много впечатлен(и гладен
.
Това са ми основните притеснения да го пусна на зелено училище, естествено, освен финансовата страна. Изобщо пък не се бях замислила за разноските на преподавателите и медицинските лица, че се разпределят между децата.
На еднодневните, когато имаше, защото по принцип ги организираха с нощувки, не са ме спирали, но емоцията от това, да спиш с приятелите в една стая е друга... Изпитах я чак в първи курс
...както и да е де, мисълта ми беше, че съм се зарекли, живот и здраве, моите деца да не ги спирам от екскурзии, ако имат желание, разбира се 
Утре като сдам, ще бързам към къщи, че трябва да се понаглася, че и децата тъй, защото записах семейна фотосесия 
? Много бих искала но съм отпуск и свеки ми е на гости.Идва от Плевен и няма как трябва да я посрещне снахата😒☺
но това е в реда на нещата, ще се наспят когато дребосъците започнат да ходят на училище
седнах за малко да ви нагледам и после у дома.
Толкова е приятно да разнасяш покани на близки и приятели.
Посрещай свеки, вози я в тиган, доволна да остане. 
Стой колкото си искаш.

А не искам да оставям моите тинейджъри сами. 
Препоръчани теми