Докато се обърна днес и станало обяд.
Fleure de lune, благодаря за кафенцето, изпих го с удоволствие.
И сега, малко за настроение
А дали е на втори етаж стаята? 
. Елате момичета, да се запознаем. Дано да четат темата. Поканата съвсем не е само за софийската група. Всички сте добре дошли 

И ще те командироваме в Сарафово. От теб отговор " не мога да помогна", не съм свикнала да чувам 

?

дали много работи, или обикаля болярските заведения? 
Ако няма '' новина", пак ще ви командироваме там, а може би някъде по морето...
Бебето ще проговори и проходи, а лелята не е докладвала.
( по служба ), а те не се появяват, за да ги запомня и да ги хвана на мушка. Тогава няма да имам пропуски, повярвайте 
Мълчаливо ти се възхищавам, че си оцеляла след ваденето на два зъба. Какво е усещането да си от другата страна на бариерата?
Разходихме се, запалихме по една свещичка в църквата, видяхме гроба на Дебелянов, снимах много...И за първи път като че ли нямах желание да се снимам аз или милото на фона на някакви пейзажи. Исках да уловя красотата само на старите къщи, на шарените носии, на чановете, на каменните мостове...Ох, много поетично стана
Докладвам-благи вести няма да има, така че очаквам да ми разпишете пътния лист за друга дестинация, там не стана

- но влизам да благодаря на Фло, че ме е споменала лично за срещата
Фло, много ти благодаря, много искам да се запозная с всички ви и ще стане и това в един момент, но тия дни ще ми е невъзможно
Препоръчани теми