Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 834
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, добър ден от мен!
Докато се обърна днес и станало обяд.
Fleure de lune, благодаря за кафенцето, изпих го с удоволствие.
И сега, малко за настроение

# 406
  • Ямбол
Ni-kito това ще рече че сте в 4 блок , стая Б5. Ако не се лъжа това е сравнително близо до басейна и плажа, 2 и 3 блок са най близо. Кога ще сте там?

# 407
Ni-kito това ще рече че сте в 4 блок , стая Б5. Ако не се лъжа това е сравнително близо до басейна и плажа, 2 и 3 блок са най близо. Кога ще сте там?

от 31.07 до 10.08, нали и вие бяхте по това време ако не съм се объркала Simple Smile А дали е на втори етаж стаята?

# 408
  • Ямбол
Да наистина, така беше, просто бях забравила с кои ще се засечем там, като гледам ще сте на първия етаж. Миналата година бях в 3Б10 и бях на втория етаж, на етаж са по 6 стаи.

# 409
  • София
Ей ме на и мен. Не съм за неизвинено отсъствие, имам си извинителна бележка. Снощи мислех да правя вечерна проверка, ама като заседнахме на сладки приказки с дъщеричката, та полунощ мина.
Жалко, че СЕТИ БЕТИ и НИ_КИТО няма да могат да дойдат на срещата. Здраве да е, пак ще има срещи.
Момичета, часът и мястото на срещата остават ли според уговорката?

26.04. неделя, 15.00 в Мис Каприз на АЛ. Стамболийски 72. Ако решите, че искате да ми дойдете на гости, предлагам кафе с бейлис и още нещо, на отсрещния тротоар Wink

Спомням си, че ЗЕЛЕНООКОТО МОМИЧИ, ШЕХИНА и ...кой ли още беше са столичанки Simple Smile. Елате момичета, да се запознаем. Дано да четат темата. Поканата съвсем не е само за софийската група. Всички сте добре дошли welcome

ДУНДИ, остави ли малко кафенце и за мен? Ако няма, направи Simple Smile
FLEURE DE LUNE, това, че си се прошетала насам натам - добре, а малките грижи нали са минали, и това добре.
КАТИВИТА, мултифункционална и мултикомпетентна си.  smile3525 И ще те командироваме в Сарафово. От теб отговор " не мога да помогна", не съм свикнала да чувам Wink
СТЕФИ, днес завеждаш сектор ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.  newsm51
Оставям ви, отивам да полегна, че и днес моя зъболекар ми извади два зъба. Не се стряскайте, имам още много wavey tooth

# 410
  • Пловдив
ето ме и мен Simple Smile
Докато си почивам на дивана, реших да ви навестя - от сутринта съм факир - сготвих на децата гювечета, сложих на благоверния едни гъби с ориз, изпекох едно пиле на бира, направих 3 дози мъфини и по-между другото - поизчистих апартамента, че беше станало като след бомбардировки  Mr. Green
Сега - заслужена почивка още около час и после бомбардировачите долитат от градина/ясла и пак същото  hahaha

# 411
Да наистина, така беше, просто бях забравила с кои ще се засечем там, като гледам ще сте на първия етаж. Миналата година бях в 3Б10 и бях на втория етаж, на етаж са по 6 стаи.
ние ще сме в 3в2 от 31.07. А снимки от там има ли някой...Значи 3блок на 1 етаж така ли?☺

# 412
Здравейте момичета,

търси се за приятел, стара офицерска униформа (парадна) като тази на снимката.
Само че голям номер, 54някъде (ХЛ). Той всичко останало си има. Ще ги събират за някакво събитие, ама едно време са били по 60кг, пък сега....и съответно неговата не му става.

униформа
Ако на някоя от вас мъжа и има, или някой познат...моля да ми драсне. Ще се облече веднъж и ще се върне.

# 413
Чета, Фло, но не ми остава време да се разписвам.   Blush
Не знам дали ще успея да дойда на срещата, но следя какво се уговаряте.  Wink

# 414
  • Ямбол
ние ще сме в 3в2 от 31.07. А снимки от там има ли някой...Значи 3блок на 1 етаж така ли?☺
Да ти си в 3 блок , вероятно на първия етаж. 2 и 3 блок са тези които се водят уж лукс. Така е защото имат климатик и хладилник.А освен това са най близо до басейна и плажа. В агенцията на сайта им има снимки едната снимка е точно на 3 блок.
Та значи момичета, така като гледам сме заедно и близко аз ще съм във 2 блок. Simple Smile

# 415
  • София
Добро утро прекрасни момичета, в прекрасното пролетно утро.

МЪНИЧЕ, радвам се, че се появи. Hug

ТРИКСИ - ето още една мацка от региона.  Ще дойдеш ли на среща Simple Smile?

ФЕЙЩИЦАТА скоро не е минавала да ни нагледа и завие. После ще има кихащи и кашлящи... Wink

МАМАКЪТИ не знам дали ни чете, но на мен странно, не ми излиза от главата и мине не мине, се сещам за нея Simple Smile

АИР и тя се запиля някъде newsm78 дали много работи, или обикаля болярските заведения?  Wink

SAD_WOMAN, ходИ с гаджето до Копривщица, а после нищо не разказа. Маце, ние чакаме вести, но не от строителната площадка Wink Ако няма '' новина", пак ще ви командироваме там, а може би някъде по морето...

ТОНИТА, ТАЙФУН, вие как сте? Похвалете се с нещо-все има с какво.

ДИДИ БИЛИ се е скатала някъде.

Имахме една новоизлюпена леля на сладко момиченце, ама коя беше? newsm78 Бебето ще проговори и проходи, а лелята не е докладвала.

Убедена съм, че пропускам някои момичета, но имам оправдание. Аз съм най-младата в темата rotfImbo ( по служба ), а те не се появяват, за да ги запомня и да ги хвана на мушка. Тогава няма да имам пропуски, повярвайте Simple Smile

Хайде за сега толкова. Вместо кафе, музика-потанцувайте без значение къде сте.

СОПРАНО ТУРЕЦКОГО.

# 416
Фло, тук съм  Grinning Мълчаливо ти се възхищавам, че си оцеляла след ваденето на два зъба. Какво е усещането да си от другата страна на бариерата?  Laughing
На Копривщица си изкарахме страхотно-тишина, чист въздух, история и..... Heart Eyes Разходихме се, запалихме по една свещичка в църквата, видяхме гроба на Дебелянов, снимах много...И за първи път като че ли нямах желание да се снимам аз или милото на фона на някакви пейзажи. Исках да уловя красотата само на старите къщи, на шарените носии, на чановете, на каменните мостове...Ох, много поетично стана  Joy Докладвам-благи вести няма да има, така че очаквам да ми разпишете пътния лист за друга дестинация, там не стана  Joy
Май патето стана леля на близнаци наскоро. Пате, сигурно вече са изписали мъничетата? Как ги кръстиха?
Мъниче, ами ти си била като Спиди Гонзалес вчера, браво! Любимият трябва да е много горд с такава жена до себе си!  :hug
Присъединявам се към определенията "мултикомпетентна" и "мултифункционална" за kativita. Вече имам лични впечатления-много е мила, много бързо и точно отговори на въпросите ми. Специални благодарности още веднъж за нея!   bouquet
Стеф, и аз се захилих на поста ти. Ами то да не е лесна работа това-да станеш, кафе да си направиш, из фейса контрол да упражниш кой къде какво......По едно време бях станала спец в тази област. Да добавя към упражненията за добра форма и още едно-броенето на пари. Раздвижва ставите на ръцете, полезно е за очите, и да не говорим как вдига тонуса. Пожелавам на всички по-често да правите такива упражнения Hug
Хубав ден от мен! Аз чакам обедната почивка. От вчера съм се влюбила в една прекрасна пролетна риза и след неколкочасови терзания тази сутрин се предадох и реших да й дам шанс-отивам да си я купя. Колко му трябва на човек да е щастлив.... Laughing

# 417
Момичета, нямам никакво време - баткото е болен и пак е спрян от градината и с двамата юнаци вкъщи направо се побърквам Crazy - но влизам да благодаря на Фло, че ме е споменала лично за срещата Hug Hug Hug Фло, много ти благодаря, много искам да се запозная с всички ви и ще стане и това в един момент, но тия дни ще ми е невъзможно Confused Отделно мъж ми постоянно дава дежурства и грам не може да ми помогне - къде са сега тия дето лаят срещу "привилегиите" на военните, да дойдат да бачкат дежурства и през почивните дни... Пффф Whistling

# 418
  • Ямбол
Момичета, ще полудея. От снощи ме боли зъб ама не като зъб ами целия венец като че ли, направо откачам, абе челюста ми сякаш я ровят със шило и то горе и долу....направо не ме свърта на едно място........Какво да правя? Не ми се ходи за зъболекар , а и трябва от работа да излизам, какво може да е??? Дали е нещо на нервна почва? Няма подуване, просто ме боли някъде из вътре, пулсираща болка....Фло.....какво ще кажеш????
И на всичкото отгоре тези наши учители са полудели. Искат за два дни с една нощувка да водят децата на Шипка и Етъра и това нещо за 80лв. Все пак сме трети клас и ми се вижда ужасно много, вие как мислите?

# 419
  • Пловдив
danity_79, марш на зъболекар. Той ще каже най-добре какво е.
Иначе за екскурзията - с 1 нощувка е толкова, за съжаление туристическите агенции товарят яко децата. Предполагам, че имат вечеря и закуска в цената. Обаче, ако имаш възможност и детето имажелание, прати го.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт