Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  umbrella atwork
Спокойна вечер на всички!

# 391
Здравейте и от мен. При нас не вали, но пък мн духа и си е студено въпреки прокрадващото се слънчице от време на време. vivianka е права за частните клиники, наистина всички са по-внимателни и любезни, но пък нали здравните осигуровки са за това за да може да разчиташ и на лекарите в държавните болници, когато се налага. Пожелавам на всички здраве, за да не ни се налага да се срещаме с лекари, за да ни лекуват.

# 392
  • Пловдив
Минавам да се разпиша. Размазана съм от днешния ден. 100 неща планувани и ... 100 неща изпълнени.
Flo, не ме търси на проверката, ще се скатая в леглото.

Лека нощ, момичета.  Hug

# 393
Лека нощ и от мен момичета............. smile3524
Нямам сили по- вече за днес....
Лека и спокойна!

# 394
 И аз съм се паркирала в леглото.  Днес доста по--рано от обикновено,  дано да се наспя.  
Няма да мога да присъствам на срещата в неделя.
Нещо тези дни съм без настроение,  смотано ми е. Няма да пиша повече,  че ми е трудно през телефона.
Лека нощ на всички

# 395
Тук съм....бързах да не закъснея, ала май съм от първите даже.
Flo, къде си?
Загледала съм се в "Женени от пръв поглед", не е лошо предаването. Приспах мъжете и най-накрая малко свободно време за мен.
Хубава вечер момичета  Hug

# 396
 smile3524
]Лека нощ и сладки сънищааа ...

# 397
Добро утро от мен, момичета! Отдавна не съм ви писала, но доста пътувах, а след това имаше малки грижи в семейството... Но ви чета и знам, че сте тук.
Слънчев ден от мен!

# 398
  • Пловдив
Fleure de lune е сервирала кафенцето. Благодаря, имам нужда от конска доза.  Hug
Аз с един малко тъп въпрос. Ако ММ се докопа до карта на свободната продажба, може ли да му откажат да го пуснат в отпуска в този период, защото ротният го "изплюва" компютърът и заминава в пенсия, както и колегата от съседния взвод, който ще си ползва отпуската, преди да си подаде рапорта за пенсиониране и т.н. и един вид остава сам, докато назначат други хора на тези места   Wink
И ако платим картата, а му откажат отпуска, ще ни върнат ли парите?  newsm78

# 399
Парите ще ви върнат, ако бъдат представени документи за служебна ангажираност.

# 400
  • Пловдив
Парите ще ви върнат, ако бъдат представени документи за служебна ангажираност.

мерси, и аз имам такъв спомен от писано в предните теми, ама да си попитам, че снощи ми развиваше едни теории.  ooooh! Моят човек много обича да се притеснява за несъществуващи проблеми.   Simple Smile

# 401
Здравейте!
От днес съм в отпуска 3 дни и ще пътувам към родното място и затова  няма да мога да дойда на срещата. Днес момченцето ми ще има открит урок по народни танци, нямам търпение да отида да го гледам Simple Smile
Хубав ден от мен Simple Smile

# 402
Вчера платихме картата за море и вече нямам търпение да дойде лятото. Ако някой знае какво е стая - парк 4В5, да ме ориентира Simple Smile

# 403
Вчера платихме картата за море и вече нямам търпение да дойде лятото. Ако някой знае какво е стая - парк 4В5, да ме ориентира Simple Smile

За Сарафово ли е това? Ако е там - не мога да помогна, не съм била никога.

# 404

За Сарафово ли е това? Ако е там - не мога да помогна, не съм била никога.

Да, за Сарафово

Общи условия

Активация на акаунт