Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 892
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Sesylle, благодаря, че публикува тази рецепта, правих първите си мъфени преди 2-3 год. по нея, станаха страхотни, но понеже тогава ги напълних с шоколад, та съм си внушила, че рецептата е за шоколадови мъфени и така ги търся ( сега разбирам защо не съм ги намерила) Hug Hug Hug май ще спретна и аз едни мъфени за довечера Simple Smile Феята на зъбките се е развихрила Hug Hug, извади зъбите на всички хора Joy, аз се покривам, че нямам зъби за вадене - за сега  Laughing Фло, скорошно оздравяване на твоето момче, за да можете да се порадвате пълноценно на дъщеричката.

# 376
-

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:47 от Sesylle

# 377
  • Пловдив
Минавам на бегом, че наследниците ме чакат, за да творим с пластелин hahaha

С тези мъфини, ме запалихте и мен... Довечера като ги приспя, ще спретна и аз едни солени, че сладките няма кой да ги  яде Joy Тъкмо и новите формички ще си сефтосам Crazy

Бързо оздравяване на всички болни Hug

# 378
Къщичка 1012, това по мои спомени трябва да е около входа на паркчето?
Първите номера започват от Сириус и вървят нагоре, нали така?

Да. Това май е студио?

# 379
=

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:48 от Sesylle

# 380
Е ,ако на резервацията пише стая корпус, а не студио значи е такова. 1001 е първото до Сириус и така до средата. Там започват 2001 и така до охраната. Първото и последното от всяка хилядарка е студио. И аз си мислех ,че са по 12 в серия ,ама може и да съм забравила вече. И затова си мислех ,че 1012 е студио.

# 381
Стая, да.
Не са лоши като цяло, широки са достатъчно така че ще се съберем.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:48 от Sesylle

# 382
Доброоо ... Утрооо ...! / кафе няма  Sad , защото пиша от телефона /
Лек и успешен ден.

# 383
  • София
Добро утро!
СГГ, има, има кафе, как да няма Simple Smile

Лек, спорен ден. Мъжете да ви радват, децата да ви слушат, началниците да не ви товарят с излишна работа Simple Smile Това за днес е пожеланието от мен.
И за довечера се пригответе за вечерна проверка. Много се Олаби дисциплината. Поименно ще ви извиквам. Wink

# 384
 Добро утро момичета! Coffee
Пожелавам ви ден изпълнен с положителни емоции само! smile3525

# 385
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Аз чакам дребният да се събуди, да го оправя и нахраня и да хвана пътя да търся чисто бели обувки за малката ми дъщеря. Ще има някакво градско празненство и десет деца от нашата ДГ са избрани да бъдат мажоретки.

Успешен ден на всички Simple Smile

# 386
Miriel, виж в магазинчето в пазара на Манеца, входа който е от към заведението за хранене. Малко след него е. Там обикновено имат и са на прилични цени.

# 387
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет момичета. Понеже гледам, че сте коментирали болниците и отношението на персонала към болните, а на нас скоро ни се наложи да лежим в болница с малкото заради бронхопневмония, усложнение след грип, да похваля Медлайн Пловдив. Първо ни насочиха към Пълмед, където с доста добро впечатление останах, но пък за наш късмет нямаше места и ни пренасочиха към Медлайн. От 6 месеца има и педиатрично отделение. Верно плащаш си, но когато става въпрос за здраве, особено на детето ти, всичките пари са малко.  А обслужването, отношението е без забележка.
Един познат скоро сподели, че му се наложило да лежи във Стара Загора във частна болница и от работата после му осребрили разходите. Работи в ТЕЦ Марица Изток. Та пита и при военните ли е така.  Laughing Не е за съжаление.

# 388
  • Разпиляна във въображението
Miriel, виж в магазинчето в пазара на Манеца, входа който е от към заведението за хранене. Малко след него е. Там обикновено имат и са на прилични цени.

Пак в Манеца намерих Grinning Едвам успях да върна детето на време за обяда, защото се забавих в книжарница Приятели и купих две нови книжки на каката. Поне успях да разведа малчо навън.

# 389
  • Ямбол
Е, кажете ми сега как може, тъкмо като ми свършва работния ден и ще тръгвам взе че заваля...това на нищо не прилича!!  #2gunfire
Значи да се оправя това смотано време че ми писна наистина....ааааааааа Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт