Нечовешко отношение към деца и към родителите им. 

та те също се издържат с парите, които се удържат И от моята заплата.

или евентуално шоличките за крем карамел.
Аз съм млад човек /май още се водя такава, на 30 +/ и имам ясни спомени от времето преди демокрацията. Моите родители никога не са ме лишавали от нищо, а не сме били, както се казва " от голямото добрутру". Само като пример-успяха да ме заведат на едномесечна екскурзия в цяла Западна Европа. Сега не мога и да си го помисля. Е, имало е и много негативи, разбира се, но нищо не е идеално, нали? Нещата никога не са само черни или само бели. Така че аз имам добри спомени оттогава.

) Казвам си, 50 години ми е служил, дойде време да се разделим. От доста време го чакам. Уговорих си час при зъболекаря ( синът ми )
. Още не съм слязла аз от стола, пристига една съседка, леко подута и тя. Извадих ѝ зъбът, слава Богу лесно и за двете. Сложих няколко пломби и за днес стига. Щерката кацна към 10.00 ( идва за една седмица в командировка ) Звъни и пита: Къде ми е духовата музика и червения килим и защо никой не ме посреща. Бяхме се уговорили, че татко ѝ ще я посрещне, да ама не. Посрещача се е изкривил на буква Г. Сега, след като си поговорих с вас, отивам на домашно посещение при една трудноподвижна женица да извадя и нейния зъб. После се прибирам да си нагледам момчето и да готвя нещо, което обича щерката. Та такива ми ти работи 
Препоръчани теми