Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 696
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде в Европа...
Аир, погледни  бунгало 1012 къде беше...по мои спомени  трябва  да е срещу парка някъде. 

С 10...бункалата започват от Корабчето към основната сграда на Флагман. Първата част са до 1015, като 1014 и 1015 са на една голяма веранда в полукръг ако се сещаш (като къща с голяма веранда). 1013 е точно отвън на тази ограда в полукръг, горе-долу по средата на парка и после 1012 - имате едно стъпало от равнището на земята.
След 1015 има прекъсване на сградата и започва втора сграда с 20..., който вече са странично срещу основната сграда...Зад самата сграда са бунгалата с 30... и големите веранди....

Между другото - снимах плановете за евакуация и на трите етажа, така че имаме поглед вече на всички стаи в основната сграда  Laughing

патенце-то, страшен град е Истанбул...И замъците забравих...леле очарована съм от Долмабахче-то. Ходила съм във Версай, в Нойшвайнщаин и Линден в Бавария, но такава пищност и помпозност не бях виждала. Наистина думи нямам..Естествено обиколих основните забележителности из историческата част, возих се на трамвая, метрото, въжената линия, разходих се из Таксим, улицата им, моста Галата, посетих и азиатския бряг, Желязната църква.... Между другото пътувах с Караджъ турс и съм много доволна от организацията. Бяхме настанени и в хотел с удобна локация и страхотна гледка и бях платила за 2 звезди, а хотела беше 3-звезден  Simple Smile

Хубава вечер ви желая сега!

# 526
AIR, благодаря ти много. Simple Smile
Преди няколко години бяхме в друго, до което имаше към 5-6стъпала. Simple Smile сега още по-добре че няма, заради малкия.

# 527
  • София
Кой питаше за Рибарица-няма промяна, механата не работи, басейна е пълен, но ще работи от 1 юни. Но спокойствието и почивката са гарантирани.

# 528
Мили момичета днес моят мъж има рожден ден! Та за негово здраве да почерпя https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8&am … .html%3B500%3B375

# 529
Здрасти! На първо място-Радинка, да ти е живо и здраво момчето, много да те радва и много да те обича!
AIR, толкова увлекателно разказваш... От много години ми е мечта да посетя Истанбул! ММ е бил там и също много неща ми разказа, та се запалих. Уважавам всяка една култура и религия, колкото и далечна от нашата да е, та ще ми бъде много интересно. Дано ми се отвори възможност да отида.
Фло, дезертираш, празниците свършиха!  Laughing Дойдоха ли внучетата? С какво ги поглези?
Да се похваля като една пишман-кулинарка. През почивните дни дебютирах с питка "Хризантема". Е, аз си открих доста кусури, но за около 36 часа вече нямаше и троха от нея. Май ще ме викат на бис, както се казваше в една реклама  Laughing. Сега съм се амбицирала за Гергьовден пак да направя, но този път няма да повторя грешките от първия път. Пък и нали ММ има професионален празник, да го почетем  Laughing
Засега е това. Хубав ден на всички!  Hug

# 530
  • София
Привет момичета!

РАДИНКА, Честит Рожден ден на твоето момче! Желая му от всичко най-хубаво по много. Винаги бъди до него, подкрепяй го, вдъхновявай го, радвай му се...

SAD_WOMAN, как ще съм дезертирала? Ей ме на. Вчера минах на бръснещ полет, изчетох ви, но бях гроги. През почивните дни се изкривих от работа в преносен и буквален смисъл. Всичко, което захванахме с ММ и брат ми го доведохме до кривой крушой Simple Smile. Това беше нашият малък, сплотен колектив. Брат ми изми 8 броя прозорци, изчисти втория етаж, но за първия нямаше време. Остана за мен. ММ разкопа един участък, но не насади разсада и разните му там семки, защото съседките казаха, че още е рано. У наше село си е студено. И това остана за довършване. Аз се борих с тревички и плевели, но и аз не успях да се справя с всичките, та се договорих с едни съседи, те да довършат, а аз да насадя цветенцата. И тревата окосихме на половина. И тя остана за мен. Ето с какво ще се занимавам на 6-ти май. Няма време за скука Wink До тогава се надявам да ми мине мускулната треска, че ако ме видиш как ходя-като робокоп. Доста смешна гледка сме. Старци разбойници, отидохме наперени, върнахме се като пингвини. Всеки криви на различна страна. Ужас! Ша са опраим Wink Момиче, поздравления за кулинарната премиера.  bouquet Щом други го могат, защо да не се справиш и ти. Радвам ти се. Биииис Simple Smile

АИР, приятно ми беше да чета видяното и преживяното от теб. Hug

На неспоменатите Hug Hug Hug

Момичета, изчезвам, че трябва да приготвя нещо за вечеря. Ще правя картофени кюфтета и зелена салата.

# 531
Радинка, честит празник на твоето момче, мн здраве и щастие Simple Smile  Аз днес ще дежуря- всички може да спите спокойно, ще ви пазя Simple Smile  Фло, сбутахме се, но те пускам пред мен с  удоволствие   bouquet Почивните дни бяха мн приятни, за да е човек сред природата, свършили сте страхотна работа, чак и аз малко се уморих, като те чета   bouquet Важното е че сте открили вилния сезон, там обикновено винаги има работа, но всичко извън големия град и прашните му улици е страхотно и въпреки работата- носи удоволствие.

# 532
  • София
ПАТЕНЦЕ, как няма да ме пуснеш. Ти си възпитано момиче и знам, че ще направиш път на по-възрастните Wink.
Моите картофени кюфтета още чакат. Два часа пиша в КГБ-йската тема. Ама не мислете, че през всичкото време все съм писала. Говорих си със снахичката, после с дъщеричката, после с пациенти... Времето утече. Добре, че ММ тази вечер се прибира към 23.00, та няма защо да бързам.
Много се забавлявах в бабешката тема. Дошла ни е на гости една мацка от съседна тема и така... Трябваше да я посрещнем подобаващо. Ама и нея си я бива.
Хайде сега, ако е рекъл Господ все пак да зарежа за малко компа, че не знам дали ММ ще приеме виртуална вечеря Simple Smile
На всички спокойна вечер, на теб мило Патенце, леко дежурство. Hug Hug Hug

# 533
  • Ямбол
Добро утрооооо! Хайде мацки, не се ли събудихте вече?? Аз четох, четох и сега направо нямам думи Simple Smile едните бачкат яко на вилата , другите се стягат за море. Аз на флагман една година бях в онова бунгало дето казвате че има кръгла тераса отпред, това е студио и е много хубаво. Има спалня вътре, гардероб и с една половин стеничка е отделено нещо като хол, т.е. диван маса и фотьойли които се разтягат.
Моето мъниче вчера стана на 3г. та празнувахме малко, взех им на децата този път сладоледена торта и бяха многоооо доволни. И аз също между другото Simple Smile
Сега да ви кажа и какво замислихме за края на месеца. Резервирахме си две вечери в Дряново, за да пообиколим там и В.Търново и Трявна. Една екскурзийка лекичка за края на учебната година на баткото. Като се огледах има доста неща в него район за разглеждане, та вече нямам търпение ....щото до лятната ни почивка има доста време и имахме нужда някъде да се помотаем до тогава. Ходил ли е някой в този район, да ми препоръча забележителности че да не пропуснем нещо Simple Smile

# 534
Добро утро!
danity_79, честито на патерица на твоето мъниче! Да расте живо и здраво, силно и щастливо, и много, много да ви радва! Супер идея имате за Дряново, браво! Точно там не съм била, но Търново е един от най-любимите ми градове. В Трявна съм била веднъж за няколко дни с ММ, точно преди да замине за Афг. последния път. Та ми беше хем хубаво, хем тъжно...и така. Но Трявна също е прекрасна. Друго наоколо не съм посещавала. Пожелавам ви да си изкарате незабравимо!
Фло, милата ми тя, оправяш ли се вече? Защо се престаравате толкова, бе, хора, работата да не е заек да избяга? Пък и Денят на труда мина, карайте по-спокойно, да не ви мисля цялата банда разбойници Hug Умишлено пропускам твоето определение "стари", защото съм твърдо убедена, че и тримата изобщо не се давате на по-младите. Нали така? И сега да ти се оплача като на доктор. Моето голямо момче го мъчи зъб вече повече от една седмица. Cry Има оток на едната буза и май нещо набира от вътрешната страна. Правиха му снимка, не откриват причина. А отокът расте, втвърдява се и на няколко пъти вдига вътрешна Т. В момента е на АБ уж да спадне отока, но не се получава. Двама лекари го гледаха и предполагат, че е от един корен. Но пък нищо не се вижда от снимката... newsm78 В четвъртък ще ходи пак, дано вече да го оправят, че цяла седмица вече ходи като ударен самолет.

# 535
Два дни за най-прекрасния град-Велико Търново е много малко време да се разгледа. А вие предвиждате и Дряново и Трявна...И те са много хубави китни малки градчета... Аз и за Трявна съм пристрастена...Но определено има какво да се види , зависи какво ви вълнува.

# 536
  • Велико Търново
danity_79, за Велико Търново ти препоръчвам първо музея на силиконовите фигури и после Царевец. Така младежа първо ще види царете, а после и местата, където са живели, и ще си изгради по-ясна представа за ония велики времена. Наблизо са двете забележителности - няма и 3 минути пеш. Ако има афинитет към историята, може после да пообиколите и църквите в подножието на Царевец и Музея на възраждането. Ако ли не, сядате да хапнете на терасата в Гранд хотел Янтра и да се насладите на невероятната панорама към трите исторически хълма - Трапезица, Царевец и Света гора. Това е предостатъчно като за един ден в Търново с две деца.

# 537
  • Ямбол
Мерси Тонита, за този музей на силиконовите фигури не бях чула, ще го посетим. Две нощувки сме си резервирали и мислим три дни изцяло да посветим на тези места там, пък каквото видим .

# 538
Здравейте момичета Hug. Подготвяте ли се за празника? Моят военен е на работа утре. Аз ви следя, нищо, че не пиша често. Работя и ремонти правя /по-скоро се ядосвам с майстори/.
На всички, които имат рожденици - да са ви живи и здрави.
Виждам, че обсъждате почивките и реших да се включа.
Днес ми хрумна да звънна в Калероя и о, чудо, вдигнаха телефона и направих резервация за август. Не знам обаче как да отидем - по НОИ или като военнослужещи. Някой може ли да даде подробна информация за това, как е по-добре? Интересува ме обстановката, храната и има ли външен басейн? Всяка информация ще ми е полезна, защото почти нищо не откривам в нета.

# 539
  • Велико Търново
danity_79, това е музеят.

http://www.museumvt.com/MuseumObjects.php?object=24

Общи условия

Активация на акаунт