С 10...бункалата започват от Корабчето към основната сграда на Флагман. Първата част са до 1015, като 1014 и 1015 са на една голяма веранда в полукръг ако се сещаш (като къща с голяма веранда). 1013 е точно отвън на тази ограда в полукръг, горе-долу по средата на парка и после 1012 - имате едно стъпало от равнището на земята.
След 1015 има прекъсване на сградата и започва втора сграда с 20..., който вече са странично срещу основната сграда...Зад самата сграда са бунгалата с 30... и големите веранди....
Между другото - снимах плановете за евакуация и на трите етажа, така че имаме поглед вече на всички стаи в основната сграда
патенце-то, страшен град е Истанбул...И замъците забравих...леле очарована съм от Долмабахче-то. Ходила съм във Версай, в Нойшвайнщаин и Линден в Бавария, но такава пищност и помпозност не бях виждала. Наистина думи нямам..Естествено обиколих основните забележителности из историческата част, возих се на трамвая, метрото, въжената линия, разходих се из Таксим, улицата им, моста Галата, посетих и азиатския бряг, Желязната църква.... Между другото пътувах с Караджъ турс и съм много доволна от организацията. Бяхме настанени и в хотел с удобна локация и страхотна гледка и бях платила за 2 звезди, а хотела беше 3-звезден

Хубава вечер ви желая сега!
До тогава се надявам да ми мине мускулната треска, че ако ме видиш как ходя-като робокоп. Доста смешна гледка сме. Старци разбойници, отидохме наперени, върнахме се като пингвини. Всеки криви на различна страна. Ужас! Ша са опраим
Щом други го могат, защо да не се справиш и ти. Радвам ти се. Биииис
Има оток на едната буза и май нещо набира от вътрешната страна. Правиха му снимка, не откриват причина. А отокът расте, втвърдява се и на няколко пъти вдига вътрешна Т. В момента е на АБ уж да спадне отока, но не се получава. Двама лекари го гледаха и предполагат, че е от един корен. Но пък нищо не се вижда от снимката...
В четвъртък ще ходи пак, дано вече да го оправят, че цяла седмица вече ходи като ударен самолет.