Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 685
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Дафинов лист , НОИ е изгодния вариант-7.44 на ден +5 лв .резервация 80 лв всичко  на човек за 10 дни. Стаите са кото ВПД, процедурите - перфектно спа  , храната-най-слабото място. Ниско качество на меса ,млечни продукти ,колкото да не умреш от глад докато си на процедури. Ама за 8  лв. какви претенции да има човек А петата процедура-кръчма всяка вечер-избор голям, по-култовите с резервация. Басейн-3 броя външни  , за военни 4лв.
 Ако отидеш като военен е 12.44 храна и 10 лв.за нощувка общо 22.44 почти три пъти по - скъпо и една процедура по - малко. Този вариант се предпочита ако вече си била по НОИ и искаш втори път.

# 541
  • София

ЧЕСТИТ ДА Е СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО НА СВЕТЕЦА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМАТ КЪСМЕТ И УСПЕХИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! ИМА ТАКАВА ПРОФЕСИЯ - ДА ЗАЩИТАВАШ РОДИНАТА... ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВСИЧКИ ВАС, КОИТО СТЕ СЕ ВРЕКЛИ В ЗАЩИТА НА ОТЕЧЕСТВОТО!  

Гордея се с моите любими мъже - баща ми, съпругът ми и синът ми, всеки на бойният си пост е защитавал небето на България!

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 00:11 от Flo 51

# 542
Честит професионален празник на всички работещи в Българската армия!
Честит Имен Ден на празнуващите!
Снощи бяхме на празничният концерт в зала Арена Армеец, нямам думи да опиша колко съм очарована от всичко. Беше невероятно, почуствах се горда че част от Българската армия Simple Smile Днес пък ще ходим на парада.
Весел празник!

# 543

Честит празник и честит имен ден! Здраве, късмет и много успехи!
kativita, благодаря за отговора. В тази цена към НОИ влиза ли и храната? Басейните не се ли ползват безплатно от военнослужещите? Иска ми се да си запазим апартамент, но дали ще ни огрее... Имаме голяма нужда от процедурите, но не знам дали ще ни свършат работа наличните документи. Ако не стане ще отидем по другото направление.
И още нещо - имате ли снимки от Калероя? Търся в нета - нищо. Сякаш издирвам секретна информация.

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 08:31 от dafinov list

# 544
Честит празник на всички военни момичета и вашите семейства. Честит имен ден на всички празнуващи днес.

# 545
Честит празник!

Честито на всички, които празнуват имения си ден! Здраве и късмет!   bouquet

# 546
Честит празник на всички, които са свързани с Българската армия!
Честит Гергьовден!

Дафинов лист, в цената 7.44 на НОИ влиза храна, нощувка и до 4 процедури. Апартамент трудно ще запазите-те са контингент на началника на санаториума той ги разпределя. Стаите двойки са тесни , особено във 2 блок. Тройките са много широки ,освен 3 легла има диван и разтегателен фотьойл, но няма тераса. Басейнът се плаща, защото е нает плажа от частна фирма и за военни е  1/2от цената. През почивните дни е малко натоварено и дори изнервящо.Не се стряскай от ннужната документация за НОИ. И мен така ми казваха колегите , които ходят всяка година  , как връщали ,дрън дрън. ... Аз отидох предното лято с две снимки от 2002 и от 2009 г. Никой не си направи труда поне да ги погледнне-нито в НОИ , нито в Хисаря. А ефект от процедурите има ,дори аз го признавам ,която  вярвам повече на химията, отколкото на физиотерапията.

# 547
kativita, благодаря за отговора. Още малко ще те потормозя с въпроси - в стаите с две легла има ли хладилник, телевизор, банята как е, има ли интернет, климатик и т.н. Кой блок е най-хубав и дали ще мога да си запазя стая в определен блок? Вътрешният басейн и той ли е платен? Има ли сауна, парна баня и други глезотийки? Кафене също ме интересува дали има. Ние сме ходили по НОИ на други места и наистина има голяма полза от процедурите. Станаха две години откакто не сме ходили и болежките се обадиха. Проблемът ни с документите преди беше, че нямаме прегледи при специалисти - нищо, че съм излизала в болничен, само личната ме е лекувала. Същото се отнася и за съпруга ми. Дано са отменили изискванията за становище от специалист. Извинявай, че те затрупах с въпроси, но аз обичам да съм наясно къде отивам Hug.

# 548
Честит празник,момичета!Желая на Вас и на семействата Ви преди всичко здраве и мн.късмет.Сега и а да попитам за свободната продажба на картите,ще има ли списък и ако да кога ще излезе или се обаждаме и питаме за определени дати?

# 549
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на всички военнослужещи, на половинките, и на тези, които празнуват имен ден!  bouquet

# 550
Радинка, на 14 май ще излязат.

# 551
На 14.05 стартира свободната продажба, но преди това на сайта ще публикуват за къде , кога и колко карти има неусвоени. Така че,с следете.

Дафинов лист, стаите са като ВПД-хладилник ,тв ,климатик. В банята топлият кран е  минерална вода, има сешоар. И вътр.басейн се плаща, сигурно има сауна и парна баня. Аз имах масаж и тангентор , което  ми е по - приятно. Интернет няма. 4 блок е най - хубав ,но с тази нелюбезна рецепция се съмнявам да имаш избор, но по принцип по НОИ ги слагат там. Кафене няма , има автомат. ЛЛ е достатъчен да ти напише талон 119 и стари снимки и изследвания вършат работа.

# 552
Ехооо, къде са всички? Здраво работим или сме го писали дъждовен този ден?  Laughing Тук допреди малко беше направо страшно-притъмня, сякаш вече е нощ, трещя, гърмя, валя, силен вятър имаше...Но засега май това беше бурята.
Никой не каза как мина вчерашния празник. Ние бяхме доста време навън с момченцето, изкарахме си много приятно. Вечерта, въпреки традицията, правихме рибка. Аз за втори път майсторих пита "Маргарита" и този път стана наистина чудна-мекичка, със златиста хрупкава коричка и много сирене, мммм.........Много я харесаха моите мъже.   chef
Аз изчезвам, че работа ме чака. Прегръдки на всички!

# 553
  • Ямбол
Мдаа, вчера празникът беше страхотен ,ноооо днес работа, работа и това е! И за капак точно сега като ще тръгвам като притъмня, загърмя....страшно става ще вали, камъни даже може би...Simple Smile
Лека вечер момичета, дано успея да се прибера преди бурята.... #Crazy

# 554
 kativita  bouquet
При нас гърмя, трещя, валя като из ведро. После - слънце. Сега пак е притъмняло.
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт