Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 681
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет военни момичета. Минавам набързо.
Вчера, на връх празника аз поработих на вилата. Къщата вече е почистена, готова е да посреща гости. С треволяците не можах да се справя. Ще ги косят с коса.
На тръстиката работа, колкото искате. Изобщо работата здраво ме е подгонила. Дали да бягам, или да ѝ се опъна? Няма да се предавам! Нъл тъй?
Нещо личният състав се разбяга.  smile3540  tiptoe afwitch Защо ли?
Доста мацки ми липсват...

SAD_WOMAN, как е твоето момче? Надявам се да е по-добре. Praynig Поздравления за кулинарния ти подвиг Hug
DANITY, представих си как камъните падат, падат от небето...  Joy

В КГБ си имаме близнаци! newsm44 newsm44 Майсторска работа на таткото - момче и момиче stork-boy stork-girl. И мама героиня - носила е 6 кг. бебета newsm51 smile3525. А бабата не знае на кой свят е от радост smile3521

Хубава вечер ви желая и ви прегръщам Hug

# 556
  • до моите любими хора
KATIVITA , AIR огромни Благодарности и на двете ви  bouquet  bouquet  bouquet
Като запазвахме картата пишеше апартамент парк, сега на картата пише апартамент 103 2 осн и 2 допълнителни легла. Цената е 697 лв. Супер ме зарадвахте, че има тераса. Щом са 2 стаи колкото и да са малки не ме притеснява. И с леглата се надявам всичко да е наред. Вие казвате, че гледа към морето, пък там пишеше парк. Няма значение.
Между другото като бяхме предната година в Адмирал, пишеше апартамент море и аз супер се бях размечтала че ще има гледка към морето, то не се виждаше нищо от морето, дървета и ламарини. Не ще си изкарахме лошо., не сме отишли да стоим в стаите.
Сега ще видим и Флагман, надявам се да е по-добре от Адмирал. Пък ще си помечтая и аз някой път да се вредим до апартамент 301  Wink с гледката. Супер нахално нали Grinning Не стига, че се вредихме за карта ми и претенции за гледка ще имам. Шегичка. Важното е да си изкараме хубаво и да случим на време!!!
Благодаря Ви още веднъж мили момичета Hug

# 557
  • Ямбол
Добро утро мацки!!!
Днес като че ли светна навън и слънце ще грее цял ден, пък и нали пратих моичкия на работа а той е в МТО службата, все ще оправи времето за мен Simple Smile
radostani да ти кажа аз най много харесвам Флагман, бяхме там две години подред и много ми се искаше пак да се уредим тама ама не би. Е вярно че ние и двете години бяхме в бунгалата и беше супер, едната година даже бяхме в студиото, просто страхотно и условията и храната са идеални.
Тази седмица е много откачена, с тази почивка по средата не знам къде се намирам ...ноооо вижда й се края.
Стискайте ми палци, следобяд най накрая отивам на зъболекар , най вероятно ще ми прави поне кариес, нооооооо ще видим. До сега чаках да ми се оправи венеца че беше възпален, снимка имам тъй че да става каквото ще....

# 558
  • София
Привет военни красавици.
Ей, развали се дисциплината... А какво беше едно време... ( думи, които показват остаряване. Joy Joy Joy ) Не се давам, ей. Я каква съм пъргава. Кафето днес е от мен Simple Smile

ДАНИТИ, пиши как беше при зъболекаря. Споко, ще го оправи колегата. Дано не те боли много. То на чужди зъб и 100 пломби са малко...лесно е акъл да давам, а?

Е, като не пишете, какво да коментирам сега? Ми няма да се заседявам. Хуквам по задачи.
1. Отивам на отчет в Здравната каса.
2. Трябва да намеря и купя голяма кристална тортена чиния.
3. Картичка за абитуриентка. ( утре сме в Брезник на абитуриентски бал )
4. Да изпратя нещо на едно другарче по Еконт
5. На пазар. ( да не забравя сметаната за кокосовия сладкиш )
6. Да направя един кокосов сладкиш за утрешният празник.
7. Да се направя на красива - маникюр, педикюр, вежди, физиономията на пара ( да поизгладя бръчките)

На всички знайни и незнайни мацки, спорен ден. Хайде, огън не остана, приключваме и тази работна седмица. А после - два почивни дни Simple Smile

# 559
  • Пловдив
Фло, много ми хареса твоята програма.
Моята пък беше

- 6/05 по случай празника - решаване на задачи със седмокласничката т.е. тя решава, аз след нея проверявам какви ги е свършила. И така от 9 до 21,30 с малки почивки
- 7/05 и 8/05 вчера и днес - вечерна проверка на решените през деня задачи. Извод - закъсваме с българския.
- програмата за уикенда - виж тази от 6/05   Mr. Green
"Последний напън вече е настал"  Joy Joy Joy
Не знам защо, но ме е обхванало олимпийско спокойствие. Дано не изтрещя в последния момент.  Praynig
Между другото трябва да следя и за картите, щото ММ не знае къде да гледа.  ooooh!
Ако можело и телефона да му дам, може би и да му напиша на листче какво да говори ... само да не изгуби листчето.  Grinning

Докарала съм си някакъв конюктивит, най-вероятно е от прашинките и хвърчащите мъхчета от тополите. Още не са ги изкоренили всичките. Та днес съм щастлива, че няма слънце. За да не ми дразни очите /чак ме боли от слънчевата светлина/. Та съм на промивки на очите + капки. Снощи не сколасах да си направя компрес с лайка.

мерси за кафенцето  Hug

# 560
Здравейте  Hug
Снощи стоях да гледам телевизия до късно и днес едвам станах. Нищо, ама нищо не ми се прави (уточнявам, че съм на работа). Дойдох, купих си кафе, от късметчето - Време ви е да..... помързелувате  Mr. Green Сега отметнах насъбралите се задачи и размарям във форума. Чакам да стане 17 часа и да си ходя да си почивам у нас  Whistling Другата седмица една абитуриентка иска да я гримирам, ама ще видя как ще стане, че се пада в работно време, иначе нямам ходене по балове тази година.
Искам ей тук да съм:
Скрит текст:

# 561
  • Пловдив
Seti Beti, и аз, и аз, но на този му липсва нещо ... ей това

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 562
Ох като чета и благородно завиждам.Кога и моето дребно ще порасне че да проверявам задачи а не да се гоним да сложим памперс  Joy .Момичета ако може да ми дадете линг за да следя за картите че не се оправям къде и какво да гледам точно,ще съм мн. благодарна.

# 563
Ох като чета и благородно завиждам.Кога и моето дребно ще порасне че да проверявам задачи а не да се гоним да сложим памперс  Joy .Момичета ако може да ми дадете линг за да следя за картите че не се оправям къде и какво да гледам точно,ще съм мн. благодарна.

Заповядай!
http://www.militaryclubs.bg/

# 564
  • София
Оооо, малко за четене, много за коментар Wink
Отчетох се в Касата. Системата нещо забоксува, та стана по-бавно, но се бяхме събрали отбор зевзвци, та поне се посмяхме Joy
Намерих и купих тортена чиния, купих картичка, напазарувах и не забравих сметаната Simple Smile, сега, след като си отпочина при вас, ще забъркам кокосовия сладкиш. Следва разходка до офис на Еконт, нова задача изникна - да прибера внучето от у-ще и да го закарам на снахата. Следва кафе пауза - поканила ме е на кафе. Мога ли да откажа? И най-накрая остават разкрасителните процедури.

Мила ми ДУНДИ, запази спокойствие. Това ще се отрази добре и на детенце. Мислиш ли, че на нея не ѝ пари под лъжичката? Окуражавай я, казвай ѝ, че ще успее, другите с нищо не са по-добри от нея, кажи и, че вярваш в нея, гордееш се с нея и не на последно място, кажи ѝ колко много я обичаш. Каквото и да стане, колкото и да изкара тя е твоето слънчице. Повдигни ѝ настроението, самочувствието и увереността, че ще се справи. Другото от нас. На календара съм заградила с кръгче датите 20 и 22.05. Нали не греша? Поправи ме ако трябва, защото искам мислено да пожелая на детенце късмет и успех и да стисна палци в тези дни. Вярвам в силата на положителното мислене!!! Сега нещо, което ме разсмя: Мъж ти не знаел къде да гледа ли??? Ами много добре даже е гледал, щом ти си попаднала в полезрението му. Има такава една приказка. Който е гледал, когато се е женил, после ще спи. Който е спал тогава, после ще гледа hahaha Joy
Това с конюнктивита е много кофти, ама ще мине. Колко мин. ти трябват за един компрес? Я се стегни и го прави. Ще ме накараш да те проверявам. Hug
СЕТИ БЕТИ, как не се кандидатирах да ме разкрасиш ти? Нищо, за друг път. А на хамака като гледам се е опънал твойто мъж Simple Smile. Дунди му сервира коктейлче, а ти вземи ветрило от палмови листа и застани до него да му правиш хлад, да не прегрее милото. Помни какво ти пише днес на късметчето-време е за мързелуване. Спазвай го. Hug
Хайде стига ми почивка, отивам в КПП-то. ( кухня, печка, пералня Simple Smile)

ПП РАДИНКА, ще порасне дребното, с него и проблемите ( в най-добрия смисъл ) и тогава слагането на памперс ще ти се види непостижим блян... Simple Smile
ВИЛИ МОТОВИЛИ, сблъскахме се на публикуването.  Simple Smile

# 565
  • Пловдив
Фло, пак ме разчувства.  Hug
Да, важните дати са 20 и 22.
Аз съм й казала, че и каквото да се случи, без училище няма да остане. Но дано да има късмет и сили да я приемат там, където иска, че се цели на високо, а пък я домързява. Това от късметчето на Seti Beti за деня, за моя дзвер беше валидно цяла учебна година.  Mr. Green

Seti Beti, то хубаво да му повееш, ама аз ти предлагам да си размените местата - ти на хамака, половинът с ветрилото, нали на теб ти се падна мързелуването.  Laughing

ПП РАДИНКА, точно снощи й казвах на моята, че много хубаво беше времето, когато още не можеше сама да излиза от леглото. Беше едно кротко засмяно бебе. И най-вече времето, когато не говореше.  Laughing Въпреки че тя проговори рано. Че сега, като отвори една уста.  ooooh!

А за гледането - ми що да гледа ММ, като има кой да я свърши тази работа. И то за почти всяко нещо. Ама и аз го изтормозих днес - вместо да си почине в края на отпуската, го пратих да ми прави гумата на колата. За почивните дни - ще помага на една вила, тежък физически труд на 1000 м надморска височина. Тъкмо за тонус преди да се върне не работа в понеделник.  Mr. Green

# 566
  • София
ДУНДИ, споделям своя опит, от позицията на изживените години, и от това какви са резултатите ми.
Добре е да си взискателна и критична. Така бях и аз. Когато моите деца бяха горе долу на възрастта на твоето, видях, че що годе растат читави. Време беше да им създам самочувствие-исках да растат уверени ( но не нагло самоуверени ), исках да вярват в силите си ( но не да са въздух под налягане ), исках да имат посока и цел ( но в никакъв случай не на всяка цена ). Не малко поработих и за това да растат горди хора ( но не горделиви ). Изпреварих ги, преди те да са започнали да се оперушинват. Създаването на самочувствие беше  контролиран от мен процес, а не криворазбран акт, гледан в криво огледало. Мисля, че успях. Децата ми имат самочувствие, но с покритие и не веднаж са ми благодарили за това. Май се показах като един философ, а? Край!
На 20 и 22.05 имаш от мен мислена подкрепа. Ще подсетя и другите. Колкото повече, толкова повече е казал кой? Мечо Пух Simple Smile
Прегръдки и целувки. Дръжте се! Последния напън вече е настал...

# 567
Да ви изпратя малко морски целувки от Флагман !
Тук е такова разкошно време, а вчерашния жълт код не разбрах защо беше обявен за морето  Thinking. Колегите са по басейните, ама на мен ми е още рано да откривам сезона. ...

Радостани, цената и номера на стаята категорично доказват ,че си на етаж 1 ,имаш голяма тераса (обща за двете стаи) и гледаш към морето. Може да не е като 301 ,но пък до 103 се стига много бързо от плажа когато децата спешно им се ходи до тоалетна , а и за  товаренето на багажа е много по - лесно.
Аз в момента съм в апартамент парк и наистина няма тераса на първия етаж. Е ,аз съм за  три дни и не суша кърпи и бански. Първо ме настаниха в бунгало 3005.  Мирама , няма такава теснотия , влага и студ. Нали ти искаше от тези с верандата. То вътре една малка спалня и това е.   Добре , че се съгласиха и ме преместиха.
Е ,аз ще почина малко че се очертава натоварена вечер. ... А на вас прекрасни почивни дни!

# 568
Привет! Днес май не съм ви наглеждала. В принудително прекъсване съм, колежката е налапала телефона и я изчаквам.
Фло, благодаря за съветите, които ми даде по телефона, и за загрижеността ти.  Hug Писах ти на лични. Добре ми е момчето, другата седмица процедурите продължават. Този път няма да го оставя на мира, докато не доведем нещата докрай. Много хубави и верни неща пишеш за възпитанието на децата. Ще се радвам да споделиш "рецептата", колкото и абстрактно понятие да е това. Все си мисля, че мога да съм по-добра и по-ефективна като майка, да дам повече и по-качествено възпитание на сина си, за да го направя добър и стойностен човек.
Дунди, дръжте се и двечките, не остана!
Радинка, като те четях се сетих за една случка от преди няколко години, когато момченцето ми вече беше едно вечно тичащо диваче. Бяхме излезли квартално три майки-на двете дечицата вече тичаха и не се спираха, а на третата беше още съвсем бебче. Та третата гледа нашите и вика: "Оххх, кога и моето ще порасне, ще се поочовечи, да играем заедно, да има комуникация..." Ние с другата мама с по-голямото дете в един глас: "Ааа, не бързай, после ще го търсиш това време, когато не си тичала след него, не си му треперила да не падне от люлката, някой да не го удари..." Около година по-късно същата мама с тогавашното бебче ми се оплаква как не се спирало, все тичала след него, та й припомних предишния ни разговор. Така че-няма за къде да бързаш. Всяка възраст на детенцето има своя чар и е неповторима. Само да сте живи и здрави!
kativita, хубаво да си изкарате, да си починеш добре, макар и за кратко! Подишай свеж морски въздух и заради нас!

# 569
  • до моите любими хора
Благодаря Кативита и Дунди!
Това ми е предостатъчно друго не ми трябва, не ме притесняват чак толкова стаите, че са по-малки.
Важното е да улучим време.
Кативита на теб хубаво изкарване на вечерта и много положителни емоции  bouquet

Хубава вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт