Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 632
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Преди да си легна, да ви нагледам. Редиците пооредяха, за седянка хора няма, вече сте само на морска вълна, карти, стаи, легла. Явно лятото ще е така...
Днес като видях какви поражения има в Симеоновград, в Димитровград, та косата ми се изправи. Обадих се на Фейщицата. Тя и близките ѝ не са пострадали. Слава Богу. Жалко за потърпевшите Sad
ФЕЙ е много заета, невероятен човек е, захванала се е със сериозна работа, та затова аз да ви завия, да я отменя...
Лека нощ.

# 571
Здравейте,  снощи не съм гледала телевизия и даже не съм разбрала какво е станало.  Такава умора ме беше налегнала,  едвам събрах сили да се изкъпя и в 9 бях в леглото,  но не можех да заспя,  като ми заглъхнаха ушите и няма минаване....  И ми беше лошо,  лошо.  И едни мисли само през главата ми,  че аз съм голяма  паника.... Дано не ми става повече така.  Сега затова съм кукуряк,  ама пак лежа в леглото.
Много прегръдки за Фей,  знам от Фло от части за това,  с което се занимава,  и е много похвално,  достойно и човечно.
Хубав ден на всички!

# 572
  • София

ДОБРО ДА БЪДЕ СВЕЖОТО, ПРОЛЕТНО, ПРАЗНИЧНО, 9-ТО МАЙСКО УТРО! НИЧТО НЕ ЗАБЪЙТО, НИКТО НЕ ЗАБЪЙТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЕВРОПА!

СЕТИ БЕТИ, и аз снощи не бях съвсем във форма. Преуморих се вчера. Днес - почивка. Гледам парада, по обяд заминаваме на купон в Брезник.
Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 10:34 от Flo 51

# 573
  • София
Привет военни красавици. Simple Smile
Привет Фло.
А, май сама си говоря newsm78
Е, така разговор не става. Бях се засилила да споделям размисли и страсти на този велик ден, но няма с кого. Отивам при бабите. Там ври и кипи. При домакините - и там има движение. Жалко. Само тук - нулева активност.  Sad
Фейщицата е заета, аз съм уморена, завийте се сами...
Гася лампата и заспивайте. Лека нощ...

# 574
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,предстои ми посещение на военно-почивната станция в Рибарица.Някой може ли да ми каже дали има WI-FI по стаите или доколкото прочетох има зала с компютри с интернет,където предполагам се плаща и се ползва....? Мерси

Ако имате някакъв номер на рецепцията или друг също ще ми свърши работа

# 575
 Vasil Kondev, интернет има само долу във фойето. Залата с компютри отдавна не съм я виждала отворена, може и да са махнали компютрите...иначе не се плаща.
Номер на рецепцията ще видя дали имах, може да погледнеш и на 1ва стр.
Ето го - 06902 22 301, би трябвало да е актуален.
Но ако те интересуват повече подробности, питай тук...ние често ходим.

Аз се поизгубих, но понеделник-сряда пътувахме....бяхме в един хотел Еко-хотел Здравец над Пловдив. Хубав хотел, интересно направено всичко...но пътя с децата ни преби направо.

В петък заминаваме за Рибарица, надявам се на хубаво време поне. Децата да може да потичат. Ако вали ще е кофти, хич няма да може да се стои отзад на площадката.

# 576
  • Sliven, Bulgaria
Vasil Kondev, интернет има само долу във фойето. Залата с компютри отдавна не съм я виждала отворена, може и да са махнали компютрите...иначе не се плаща.
Номер на рецепцията ще видя дали имах, може да погледнеш и на 1ва стр.
Ето го - 06902 22 301, би трябвало да е актуален.
Но ако те интересуват повече подробности, питай тук...ние често ходим.

Аз се поизгубих, но понеделник-сряда пътувахме....бяхме в един хотел Еко-хотел Здравец над Пловдив. Хубав хотел, интересно направено всичко...но пътя с децата ни преби направо.

В петък заминаваме за Рибарица, надявам се на хубаво време поне. Децата да може да потичат. Ако вали ще е кофти, хич няма да може да се стои отзад на площадката.

Мерси.
Аз съм ходил преди 10 години някъде,но сега имам една командировка за 3 дена и се чудих как са нещата с нета и т.н.Иначе другите неща ги помня-и басейна, и игрището, за местата за хранене в базата нямам спомен,сега нямаме нищо осигурено и сами ще се оправяме за храна.....

# 577
Vasil Kondev, хмм това от военните ли? няма как да нямате храна, тя си влиза в соц.програма.
Ако са малко хората, храненето е в механата. Ако са над 60човека е в ресторанта.
Басейна в момента не работи, правиха му ремонт.

# 578
  • Пловдив
Sesylle, ама човекът пише, че ще е в командировка, а не на почивка.

Vasil Kondev, на Рибарица не съм ходила, но пък на Картела може да си поръчваш разни неща от кухнята или пък да си заявиш от храната за почиващите. Предполагам, че и на Рибарица ще е възможно. 

# 579
dundi73, той ако е от системата и като командирован би трябвало да има храна.
Или най-малкото да не е проблем да го зачислят за хранене и да си поръчва.
През седмицата и без това хора почти няма, така че храненето ще е в механата....а там няма проблем със свободната консумация. Поръчваш си каквото искаш.

# 580
  • Sliven, Bulgaria
Не съм от военните,а цивилен-имаме събиране на нашата длъжност от общините и областните администрации.

Всичко е за наша сметка-спане-по 2ма с вкл закуска;храна;пътни

# 581
Vasil Kondev, ясно....при това положение сте само с включена закуска.
Останалото хранене ако няма много хора в базата и при късмет, може и да го правите там.
Ако не, ще трябва да се храните навън.
Хубаво заведение с добра кухня е след края на Тетевен, казва се Воденицата. Съвсем лека отбивка в ляво от пътя, има табела.

# 582
  • София
Механата не работеше преди 5 дни, нищо че бяхме двайсетина човека. От ресторанта може да се поръчва храна, ако са на някакъв семинар няма да може да се обикаля по кръчми. Иначе, и ресторанта в стария  жп вагон към центъра на Рибарица вляво е добър.

# 583
yovanka, т.е. сте се хранили горе в ресторанта?
Той персонала е един и същи по принцип, но при по-малко хора последните 2г. сме се хранили винаги долу.
Над 60-70човека вече ни качваха в ресторанта.

# 584
  • София
Само в ресторанта, механата беше заключена.

Общи условия

Активация на акаунт