Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Воденицата в края на Тетевен не работи -инфото ми е от 06.05.

# 586
Воденицата в края на Тетевен не работи -инфото ми е от 06.05.

Еее жалко,  винаги там спирахме. 

# 587
Здравейте момичета Simple Smile
Този уикенд си изкарахме супер. В събота се събирахме класно от военното училище на чеверме в едно китно селце до Хасково. Беще страхотно, забавлявахме се, пяхме, играхме, много си говорихме, защото  снякой не съм се виждала от 5-6 години. Купона беше на 6 Simple Smile Децата ги командировах при баба им, голям кеф за тях.
Пожелавам Ви приятна иползотворна седмица!

# 588
  • Ямбол
Здраейте момичета!
Аз събота и неделя вкъщи разхвърлях и подреждах и до никъде не я докарах Sad
Фло , да ти кажа при зъболекаря не мина добре, оказа се че ще лекуваме пулпит....гадост...сега съм с изпилен зъб с лекарство и така в четвъртък пак.....ще се проточи май
Да ви се оплача, покрай това странно време вкъщи е лудница, всеки иска тънки дрехи, то пък гледай го какво е смахнато и студено днес тук и извадихме и по дебелички и стана еднаааа ужасна. Почнах да прибирам и естествено пак мястото не стига аа ако знаете колко гардероби имам,но явно и багажа е много...иска ми се да поизхвърля ама моя мъж е ужасен ..все щяло да му потрябва нещико си там...оххх убиването му е малко..като не прибира той лесно му е .
Иначе днес на тръстиката уж с нови сили, да ама сили няма, не можах никъде да мръдна този път и не съм се заредила със свежест Sad

# 589
Здравейте! Влизам да ви пожелая успешна и усмихната седмица!
На Фло да кажа, че много ми хареса какво беше писала по-назад за възпитанието на децата си и че ми стана малко мъчно като каза, че само тук има нулева активност и няма как да си говориш сама. Аз понаглеждам често тук, но нали знаеш, че не съм от най-приказливите  Blush Иначе ми е интересно да те чета. Да поздравя и AIR  за разказа на Турция - също ми беше интересно, аз не съм ходила там.
За мен тия дни времето е ч-у-д-н-о! Мразя жегите  Whistling

# 590
Здравейте и от мен момичета, направихме си един дълъг уикенд в Кюстендил, за това не съм имала време да пиша. В събота дори се разходихме до Македония и по точно до Пехчевски водопади, с една мн голяма група. Мястото е мн красиво, походихме хубаво, посмяхме се много и се полюбувахме на красива природа. На отиване по еко патеката беше страхотно време, но на връщане такъв дъжд ни валя, че не мога да ви опиша, какви мокри котета бяхме ( то и ние сме едни туристи ), точно стигнахме до колата и една градушка се започна и така 15 мин. всичко беше бяло, все едно имаше сняг. Това обаче не развали настроението на групата ( един автобус, два буса и 5-6 с коли като нас- българи и македонци- страхотна компания). След всичко това отидохме в едно заведение и се започна песни и танци на народите, гарнирани с мн вкусна храна, като едно време при баба Simple Smile Мн ми хареса и се надявам скоро пак да посетим подобни местенца, защото се чувствам толкова заредена и отпочинала, че няма да усетя как, ще мине тази седмица.
Пожелавам ви и на вас мн лека и спорна седмица Simple Smile А аз утре ще правя втори опит за рокля Simple Smile надявам се този път успешен Simple Smile Стискайте палци

# 591
  • Sliven, Bulgaria
За съжаление не можах да се свържа с военно-почивния дом в Рибарица,защото явно са си сменили номера и не е този от страница 1.Някои да има актуалният номер,макар че на мен ми стана ясно че явно там няма никъде интернет.

# 592
За съжаление не можах да се свържа с военно-почивния дом в Рибарица,защото явно са си сменили номера и не е този от страница 1.Някои да има актуалният номер,макар че на мен ми стана ясно че явно там няма никъде интернет.
Звънни на военно-почивно дело, те ще ти дадат актуален телефон

# 593
Vasil Kondev, написах ви още в първия пост, че интернет има във фойето. Wi-fi е и може свободно да се ползва. Има и в механата и отпред пред хотела.

# 594
  • Sliven, Bulgaria
Да, моя грешка.

Само да уточня че номера на първа страница е с една двойка повече-реалния номер е 069022301.

# 595
Да, благодаря, ще се коригира.
Изглежда при изписването е допусната грешка.
Дано да ви хареса базата, макар за външни лица да е малко кофти въпроса с храненето.
Поне отговориха ли ви дали механата работи?

# 596
  • Sliven, Bulgaria
Не съм питал за механата, защото ние ще сме към 100 човека и предполагам че организаторите ще имат готовност и ще дадат инфо за хранене и т.н.
За нета питах, но има само във фоаето.

# 597
Vasil Kondev, при 100човека би трябвало да са ви организирали и храненето. Иначе ми се струва абсурдно да пуснеш толкова хора да се оправят сами.
Приятно изкарване....Simple Smile

Ние застъпваме в петък....Simple Smile дано да случим хубаво време.

# 598
Мацки, от известно време не съм писала, но си имах проблеми в къщи, и бях без настроение. След тази вечер съм щастлива, много щастлива. Благодаря на Господ, че ми помогна в тази ситуация и се надявам всичко лошо да е зад гърба ни!
Отивам да спя, защото не знам вече колко нощи станаха, през които не съм спала спокойно! Лека нощ!  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 599

Добро утро, момичета! Дано днес е последният мрачен ден от месеца, че идват абитуриентски балове. Спомняте ли си вашия бал? Сигурна съм, че да. Аз бях с червена рокля от дантела, която все още пазя като спомен от най-хубавия ми празник. В училище се готвим за нашия бал и така всяка година се чувствам на 18... balloon
Не съм писала отдавна, но имах трудни моменти....
Усмихнат ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт