А сега, след закуската и кафето
, ще се залавям с домашните задължения!

Хубав уикенд на всички!
ама да сложа все пак довършителните щрихи, или финалните акорди както се казва
. Дошла си е една готина баба от Израел, та отиваме на среща с нея. Зарязвам домакинските и съпружеските задължения ( няма да избягат). И баба е хора, все пак 
Това бяло цвете което имаш, се казва Спатифилум-това му е официалното име. Във всичкия тюрлюгювеч от китки и наименувания пропуснах Китайската роза-ярко червена, но цъфти само 2 дни и прецъфтява. 
, я чукчите да станат и писатели, не само читатели. Пишете, не ни щадете. Чакаме свежи попълнения, с нови идеи, коментари и заключения. Вие сте на ход
.
чакам коментар за униформите
Напишеш ли, значи си добре, да не те мисля.
Какво ще тренираш?
С много зор, хранене под режим 2 месеца и 2 литра вода, изпита буквално пред кабинета, заковах кантара на 50.650кг
Чуди се, чуди се докторът, пък ми лепна накрая синия печат
После 6-7 години се заковах на 47 и ни нагоре, ни надолу
Пък след втората бременност съвсем се "разплух" - в момента съм 59
Поставила съм си за цел, да сваля едни 5-6-7-8, но ще стартирам след 5.04 

Съседките ме примамват пък за народни танци, та ако не стане със зумбата, ще ходя с тях 

Материята им беше много приятна, а вида им като цяло - страхотен
...там колегите се оплакваха пък от ръбовете на панталоните 

а дървото на живота скоро ще е е само клони на живота
/.

дали да я приготвя за утре сутрин?
, я чукчите да станат и писатели, не само читатели. Пишете, не ни щадете. Чакаме свежи попълнения, с нови идеи, коментари и заключения. Вие сте на ход
.
Днес имахме гости (моите родители и баба ми) и малко ви пренебрегнах, но ще се опитам да ви изчета.
и
за всички !

Никакви ни няма днес.
Ако кажете: От време навреме, тогава ще ви кажа: Хайде сега забележете дали кървенето на венците ви не съвпада с месечното ви неразположение. По време на МЦ при някои жени има подуване на венците, зачервяване, болки и кървене. Установите ли, че това е така всеки месец, не игнорирайте проблема ами се подгответе да се борите с него. Вземете си паста за венци - Астера пародонт актив, Пародонтакс, Лакалут актив. Вземете си 20 ампули вит. С от 5 кубика и започнете грижата за венците 2 дни преди МЦ. Мийте зъбите с пастата за венци. Направете си масажа, изплакнете от пастата, отворете една ампула вит. С, сипете я в устата и жабуркайте няколко минути - 3-4, колкото издържите. Изплюйте, отворете си нова ампула и я изпийте. Тази процедура се прави 7 - 8 дни в месеца ( 2 дни преди цикъла, 3 -4 дни по време на цикъла и 2 дни след. Това е цялата история. Не е трудно, не е недостъпно, просто трябва да го знаете и да го правите. Къде от незнание, къде от небрежност, първоначално безобидното кървене става хроничен процес и после излекуване няма. Има само поддържане. Интелигентни жени сте, едва ли е необходимо да ви казвам, че възпалените венци на са красива гледка, получава се неприятен дъх, а отделно от това прибавете и болката. ДУНДИ, ЛУННО ЦВЕТЕ, знам, че вие имате дъщерички в пубертета. Наблюдавайте ги, питайте ги, научете ги какво да правят, когато са неразположени.При много от тинейджърите - без значение момичета ли са или момчета се развива т.н. гингивит на подрастващите. Виновни са бушуващите хормони, не дотам добрата устна хигиена, наследствеността. Обърнете внимание на децата си. Като преминат през пубертета, обикновено и тези гингивити отзвучават, но все пак нека знаят най-елементарните грижи за венците си. Бременните също трябва много да внимават с това какво се случва с венците им. Болшинството от тях пък получават гингивит на бременните. И това обикновено отзвучава след раждането, но при някои пораженията са леки, отстраними, а при други-не. Задълбочават се с времето. Възпалените венци са един много, ама много сериозен проблем. Днес ви разказах за най-леката, но не безобидна форма на възпаление. Дано да съм ви била полезна 

Да се запиша и аз тук!
ц
Само се чудя този витамин Ц няма ли да повлияе и на самия цикъл? На мен са ми изписвали при обилна менструация 

Времето позволи по обяд да направим една разходка семейно.