"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 045
  • 732
  •   1
Отговори
# 30

Hug Досега подарък на Къванч башак не е публикувала...това ми е един от критериите... Laughing

Вярвам, че все нещо му се е откъснало от сърцето... Поне една яхта де  Laughing

# 31
Къванч ми изглежда малко сдухан...нещо  в прическата не е както трябва...ама да кажем, че разпуска...прави впечатление отсъствието на обща снимка на двамата влюбени... Къванч сякаш се дистанцира от Башак поне на снимките, а ние очаквахме предложение за женитба...просто си е на купон...Както на едно друго парти, когато Башак просеше грам внимание...Решили са да минат и без журналисти за разлика от миналата година...отсъствието на семейството не е новина....башак не изглежда по-млада въпреки старанието си...но Къванч изглежда състарен...няма разлика с 40-годишния му приятел...

Добро утро и приятен ден!

# 32
Добър ден...  bouquet
Много важна снимка е тази... ние си мислим, че Къванч обича Башак, да ама не!
Laughing

# 33
Добър ден...  bouquet
Много важна снимка е тази... ние си мислим, че Къванч обича Башак, да ама не!
Laughing

Laughing Така е, вместо с рожденичката, топла прегръдка с Еджето...След тая снимка, според рускините, няма съмнение, че и следващия проект ще е общ...Къванч бил музата на Еджето...От него черпела вдъхновение за да си съчинява... Joy Joy Joy

# 34

...Къванч бил музата на Еджето...От него черпела вдъхновение за да си съчинява... Joy Joy Joy

И обратният вариант не за пренебрегване Wink... Едже му осигурява работа, къде ли се изгуби Мелек  newsm78

# 35

...Къванч бил музата на Еджето...От него черпела вдъхновение за да си съчинява... Joy Joy Joy

И обратният вариант не за пренебрегване Wink... Едже му осигурява работа, къде ли се изгуби Мелек  newsm78
вероятно е усетила края на сериалите и се е оттеглила...за да не компрометира името си...

# 36
РД на Башак отмина, ама исках да видя има ли топ новина около Къванч... newsm78
Явно тази пролет няма да снима, а до есента...кой знае... Shocked
Башак да е получила нещо по- интересно около РД си? Laughing
Не видях снимка от РД само на двамата влюбени...Що така?  newsm78

# 37
РД на Башак отмина, ама исках да видя има ли топ новина около Къванч... newsm78
Явно тази пролет няма да снима, а до есента...кой знае... Shocked
Башак да е получила нещо по- интересно около РД си? Laughing
Не видях снимка от РД само на двамата влюбени...Що така?  newsm78

bouquet Няма настроение по снимките...Дежурна усмивка и тъжни очи...РД мина и замина без обща снимка, и без подарък..
Mрачен и подтискащ е апартамента на Башак....очаквах нещо по-разчупено, по-свежарско, по дизайнерско...рускините са забелязали, че на стената виси картина с нарисуван скелет...Вече са сериозно обезпокоени за Къванч... Joy Joy Joy
И един адски оригинален коментар...сравняват Башак с героиня на С.Моъм...Ах, какво красиво десетилетие преживях между 29 и 30 години....щото си крие годините и иска да изглежда по-млада... Joy

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 22:45 от dafnе@

# 38

Гледайки тази снимка, ми се струва, че наистина има сериозни промени при Къванч в последните година и половина. Изостриха се чертите на лицето му, погледът му стана някак си втренчен на моменти...
Не мога да знам причините за промените, но наистина има нещо сериозно около него, не го и отдавам само на връзката му с Башак... случва се нещо, на лицето му е изписано... Да можеше едно хороскопче някой да му спретне... Wink 

# 39

Гледайки тази снимка, ми се струва, че наистина има сериозни промени при Къванч в последните година и половина. Изостриха се чертите на лицето му, погледът му стана някак си втренчен на моменти...
Не мога да знам причините за промените, но наистина има нещо сериозно около него, не го и отдавам само на връзката му с Башак... случва се нещо, на лицето му е изписано... Да можеше едно хороскопче някой да му спретне... Wink 

Hug Според мен има промяна в излъчването му...Като умрел лебед е...няма я мощта, енергията, войнстващия му сексапил..та това е.най-хубавата възраст за мъжете...бях шокирана от прическата, сега ми изглежда много момчешка.... дано да е за добро...веднага смъкна 5 години...

# 40
Като спомена за скелета в дома на Башак, ами той си се вижда зад Къванч на снимката му с Еджето:

Тази снимка също е от РД! Какво се вижда? Имало е и други обични гостенки, с които Башак не се разделя...Роклята и прическата й са същите като на другите общи снимки. Simple Smile Значи е от същото мероприятие  Peace

Партито се е пренесло на по-мащабен терен, и Берк Ерчер се е появил:

Разделение по полове... Laughing Керем Чатай ми липсва, нали Къванч му е кум, рода са си... Peace

# 41
Тази снимка също е от РД! Какво се вижда? Имало е и други обични гостенки, с които Башак не се разделя...Роклята и прическата й са същите като на другите общи снимки. Simple Smile Значи е от същото мероприятие  Peace

Разделение по полове... Laughing Керем Чатай ми липсва, нали Къванч му е кум, рода са си... Peace
Голем купон е бил...Тъкмо се чудех къде се е дянала дружката Simple Smile....Обаче Башак на всички снимки е с чаша...не е вино, нещо по-хард...
Според мен Керем Чатай каквото е имал да казва на Къванч го е казал в ресторанта преди време.. уговорили са  по-дълга ваканция....оттогава не са засичани двамата...

Големо нахалство е да се натресеш на една компания за да се снимаш...затова всички излъчват такава досада...фенките нямат спирачки....ама грозно...

# 42
Привет!   bouquet
Мистър Татлъту в цялата си прелест!
Hug  Crazy

# 43
И от мен един страхотен Къванч...Европейското лице на Турция... Simple Smile

# 44
Перфектен профил... Crazy Heart Eyes Blush

Скрит текст:
от скука ще започнем и ние да друсаме черешата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт