На море в Гърция 2015 - II

• 100 123
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
Мейкуун
Това ти трябва
МИЛОПОТАМОС

# 211
Благодаря!  Hug

# 212
Намира се на източния бряг до градче на име Xounihti или нещо подобно.

# 213
Мейкуун
Това ти трябва
МИЛОПОТАМОС

А плажовете там каменисти ли са или пясъчни?

# 214
Мейкуун
Това ти трябва
МИЛОПОТАМОС

А плажовете там каменисти ли са или пясъчни?

Когато отида там с удоволствие ще споделя!!!!!!

# 215
Просто по география ми писаха само 6-цииииии!!!!!

# 216
  • софия
В средата на септември имаше лодка първата в 10 от Василики, последната в шест, на един час. Пътуваше само едната, а имаше закотвена още една. Предполагам в сезона вървят и двете таксита, друг е въпросът  с капацитета на плажа. Корабчето побира поне 30 човека, ако не и повече. Цената е 6 евро на човек двупосочно. Много е приятно, към 10-15 минутки е плаването. За деца не зная как и дали се таксува. Не е малка лодката, има си пейки, има място да си влачите чадъри, дюшеци, хладилни чанти, на два етажа е.

# 217
Милопотамос е плаж с камъчета.
Съвсем не е единственият живописен на полуострова Simple Smile
Има много какво да се види - и планински села с площад с чинари, и пясъчни плажове (по-малко), и скалисти, и бурно, и тихо море, и острови, и традиционна архитектура.

Писано е доста назад в темата, пусни търсачка или гугъл, ще попаднеш за изобилие от лични впечатления.
Ето и едно скромно албумче, нещо не снимах много тогава.

# 218
Параход, много мерси, това си мечтая като дестинация. Четох назад мнения на Ана Бел, ще търся още.  Heart Eyes

# 219
  • софия
Нещо се замислихме с мъжа ми и не сме сигурни по колко сме платили за водното такси, да не заблудя някого. Някой по-слабо изветрял да каже  Grinning

# 220
Параход, много мерси, това си мечтая като дестинация.
Няма да съжаляваш, само се подготви за сериозни пътища със завои и доста обикаляне.
Ако имаш някакви въпроси, след като си "подготвиш домашното", свиркай Simple Smile

# 221
# 222
  • София
Аз предупредих, че ще задавам детински въпроси  Embarassed Laughing

Някой преди няколко страници каза, че отива на това място http://www.aktioneirou.gr/bg/

Това, че има сайт на български, значи ли, че мога да комуникирам с тях на такъв? И още по-глупавия Simple Smile по мейл ли пишете (по принцип при резервации, където и да е в Гр) или по тел.?  Rolling Eyes

# 223
на английски им писах, на мейла от сайта - отговаря ми грък, който дори и след като разбра, че съм от България, не обърна на български, така че надали знае езика Wink а разбра, защото аз упорито му говорех за sea view [в бг варианта е дадено така - гледка към морето], а той ми отговаря, че били front row и нямали директна гледка - тоест пише леко различни неща във вариантите на отделните езици

по телефона не съм звъняла никога за резервации, само с имейли [дотук с къмпинга имаме 16 разменени за една седмица и очаквам поне още 2 след като получат парите и ми потвърдят резервацията] - предпочитам да си имам някакви писмени доказателства, за да няма недоразумения, ако възникне някакъв проблем

# 224
  • София
Благодаря, колко си бърза  Hug Аз изгледа към морето си го обясних точно като някаква по-предна линия Simple Smile Ок, остава да действам и да се надявам да не съм изпуснала срока за септември  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт