На море в Гърция 2015 - II

• 100 105
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
От къде ще летя няма никакво значение в случая, тъй като ви казах за него нямам нужда от помощ. Интересуваха ме места, а как ще се придвижвам до тях е само и единствено мой проблем! Толкова ли е трудно да се разбере, че за мен определящо е мястото и вече според него си организирам транспорта!

Ма хубаво де. Сливи ли има в устата да кажеш, че ще летиш първо до Атина. Хич не ме интересува от къде летиш. Хайде казах ти още първоначално Пелопонес.... в пъти по близо до Атина от Флогита. В пъти по интересно и с огромен брой забележителности. И безброй вариации на плажове и селища (големи и малки).

За пръв път ми се случва някой да се държи като теб. Искаш от купата със сено да ти извадим точната сламка, която да отговаря на изискванията ти. По начина по който подходи няма как да ти помогнем с препоръки.
Ще летим до Атина, защото колегата ни покани  Grinning а не че сме държали именно до там да ходим Simple Smile имахме вариант да летим и през Истанбул, където пак щяхме да останем няколко дена  Laughing.
За мен няма " грешна" логистика, както виждаш със същия успех можех да летя и през Пекин и за мен това няма да е загуба на време  Mr. Green.

# 181
  • софия
Кикиморе, с тоя тон няма да прокопсаш  Naughty
 Mr. Green

# 182
Вижте сега, кикимората си е резервирала вече. Аз предлагам да й пожелаем весело изкарване и повече да не се занимаваме с организацията й. Явно тя си я харесва и държи да отиде точно във Флогита. Пък, ако някой се запъти към Ю.Франиция, да има едно на ум от кой ще взима съвети  Laughing
не се безпокой за мен Simple Smile отпуската ми е 7 седмици в годината, а още не ми е избледнял тена от последната почивка
Shhh, точно ти с твоя тон, да правиш забележка е доста неуместно Wink

# 183
Вижте сега, кикимората си е резервирала вече. Аз предлагам да й пожелаем весело изкарване и повече да не се занимаваме с организацията й. Явно тя си я харесва и държи да отиде точно във Флогита. Пък, ако някой се запъти към Ю.Франиция, да има едно на ум от кой ще взима съвети  Laughing
не се безпокой за мен Simple Smile отпуската ми е 7 седмици в годината, а още не ми е избледнял тена от последната почивка

Приятно подновяване на тена тогава.... в Пекин.
Ако си влязла в темата за да се правиш на интересна....не ти се получи. То май нищо не ти се получи.

# 184
  • софия
Добре де, за такива като теб има туристически агенции. Там на хората им се плаща за тази работа. Имаш възможност, обърни се към тях. Като не желаеш дори да положиш минимално усилие да разбереш нещо за дестинацията, която ще посетиш. Идваш тук и изпляскваш много тъп въпрос. Как да ти каже някой къде е хубаво в държава с хиляди плажове и стотици курортчета и курорти.

# 185
  • София
Ооо, аз не се притеснявам за теб, даже толкова много се радвам за теб, че отиваш на такова яко място, а и със самолет ще пътуваш (даже малко ти завидях, да знаеш)  Sunglasses

И да, подкрепям Блис, нищо не ти се получи  bowuu (освен, че добре ни развесели)

# 186
 Joy Joy Joy

А на Тасос има ли летище, че ми е спешно ...
 hahaha

# 187

Приятно подновяване на тена тогава.... в Пекин.
Ако си влязла в темата за да се правиш на интересна....не ти се получи. То май нищо не ти се получи.
Тцъ, там е много пренаселено Simple Smile
Ако бях решила да се правя на интересна, до сега да бях се похвалила , че в края на юли ще съм в Санта Лучия  Joy
Това което съм избрала, може и да не е най- доброто, но избора/ грешката си е само за моя сметка Simple Smile. Знам че за някои с ограничени финанси и отпуска може да е фатално, но за щастие нямам този проблем  Mr. Green Peace

# 188
Да се отчета аз (с оглед на последните постове да кажа, че все пак имам някакви ограничения и във финансите и в броя на дните за отпуска  Laughing), че запазих едно студио на Лефкада в Цукаладес. Голямо проучване падна на какво отстояние е от плажовете, които искам да посетя и в крайна сметка го избрах пред Василики, от където Пефкулия и Катизма ще ми бъдат по-далеч. Със сигурност смятам да сляза и до Агиофили. Сърдечно благодаря за съветите и препоръките, остава само да се закараме до там с малкото, очертава се авантюристично пътуване  Mr. Green

# 189
  • софия
 Lauren, честита ти резервация! Къде си тръгнала и ти с тези ограничени финанси, да те пита човек  Laughing Laughing Laughing
На Агиофили нали знаеш, с лодката такси от Василики, на един час са.  Peace

# 190
  • София
Честита резервация, Lauren, с интерес ще следя отзивите ти за Лефкада  Hug

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 08:38 от Moharet

# 191
  • София
Lauren, честита ти резервация! Къде си тръгнала и ти с тези ограничени финанси, да те пита човек  Laughing Laughing Laughing
А не като нас,пеша hahaha hahaha

# 192
  • Варна
Някой хора твърдо следват Съветите на д-р Иванова!!!Да се твърди колко е удобно да се лети до Солун през Атина или Пекин се тая и си плащащ с карта без проблеми навсякъде навежда на мисалта , че летиш от леглото на докторката.

# 193
А не те ли навежда на мисълта, че може да не живея в твоето село?

# 194
А не като нас,пеша hahaha hahaha

И като нас. Mr. Green Не ми пречеше честно казано, даже ми беше приятно. Още повече, че първото такси от Василики идваше към 11h, a последното беше към 16.30h. А ние на плаж ходим от 9-10 до 18-19h. В сравнение с прехода до Милош си е направо като разходка до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт