На върха на зъбната криза сме. Щом посред нощ мазах с мазило и след това давах Камилия. Съответно сме извън всякакъв режим.
Още си пасирам фино обедната манджа. Иначе за сутрин не отказва кус-кус, попара, юфка и филия със сирене и яйце. Не е балама. Следобедното също го яде. За вечеря не давам манджа. Още сме на мляко и някоя бисквита преди това. Съответно не давам от нашата храна. Готвя и за обяд веднъж на 2дни, като само сменям месото което добавям. Ако трябва да и мисля и обед и вечеря, ще я запиша на кухня най-вероятно.
Гени, според мен няма как да напиеш детето с винен кебап, освен ако не сипваш виното накрая, след като го отместиш от котлона. Ако е кипяло, алкохолт се е изпарил.
Мишка, на мен в аптеката ми казаха да залепя колектора и да нося бебето изправено. При нас в крайна сметка материалът отиде в гърнето, а коелктора в ръцете, защото я оставих за половин минута. Пробва ли да я издържате? в крайна сметка не давай урина, ако не събереш. Ако е здраво детето, какво толкова. Аз щях да се откажа, ако не бях успяла и този ден.
Ох, Мишка, явно е така за майчинството. Не съм очарована, обаче. Моят термин беше 16ти

но може да си зависи от пасатора
(тогава го изяде без възражение,но не и с кеф. Не съм повтаряла....не ми хареса консистенцията)

Мъчат се два да се подадът, но още сме беззъби.
все едно бебе си имам, вашите проходиха, кътници им избиха, сигурно вече четат и пишат
Нахраних я, и до 5.30 си игра с леки изблици на крясъци 

, ходя като Квазимодо, не мога да се изправя, а малката все ме търси да я гушкам