Джули не кърмя преди сън, давам АМ.Ако се събуди през ноща давам АМ, ако ме мързи да направя я слагам на гърда.
Габи днес за първи път беше с детегледачката за 3 часа, ММ каза че като я е взел е била малко нервна, все едно не е искала да седи там. Вчера бяхме за 1 час при жената и беше ОК. В нейния апт няма място и са наслагани много мебели, ама като ми е близко, а и жената я познаваме и т.н. Ама за 2 седмици ще изкараме все някак. Сутринта Габи стана в 8:30, ама ММ работеше от вкъщи та я е оставил на жената, че аз излизам в 8. Ще си направим режим сутрин няма как, трябва да сме бързички. Аз съм на колежа от 9-3 и пътя ми е по 1 час.
Моникат аз бях питала в Враца и изрично ми казаха, че не може за по-малко от месец. Ама ти май си от СФ де, та дано няма проблем.
Лека и спокойна нощ мами

нали вече е по-стабилна и хич не иска да е седнала
Слиза сама, ходи между мебелите сама, но като свърши дивана или масата и дава ръка да е водиш някъде си
Цвети,честит рожден ден! Наздраве за твое здраве!

може би защото терминът ми е 1май и не съм усетила някакво как да го нарека...приравняване..изравняване....или частично изплащане....
апетит има,ама явно й е дискомфортно
Аз пък вчера воден ден направих, главоболие с ревящо бебе, беще някакъв кошмар. Излезнахме малко, хич вече не иска да стои в количката, сега легна малко да поспи
Малко почивка и за мен
Май пак ще е телешка супа, тия бебешки манджи ми се изчерпаха тотално вече