Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 923
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 120
  • Перник

Много адекватни, няма що. Една едра Гертруда идва у вас, почва да съблича бебето с грубите си ръце, докато то се къса от рев и да нарежда на майката как да кърми през 3 часа, да захрани на 2 месеца със сок и подобни тъпотии.
.......

Естествено има и изключения, но майка ми явно е имала късмет - тя разчитала изцяло на сестрата да идва да ми реже ноктите първите месеци, че нея я било страх... Grinning

# 121
Няма как да не се похваля - изчистих всички прозорци bowuu

# 122
  • София
Аз..., таковата... и моите са за чистене. Ако още ти се чисти... Blush

# 123
  • Бургас
Аз..., таковата... и моите са за чистене. Ако още ти се чисти... Blush

Много се извинявам,но г-жа Рамацоти е в Бургас   Whistling Адрес да пращам ли на лични  Laughing Laughing Laughing

# 124
Глупавите катерички няколко пъти седмично ми уринират на прозорците. В пристъп на яд ли го правят, територия ли маркират, но ми писна да се занимавам със злобния им навик. #Cussing out

Преди години търсех Приключенията на Лукчо, но май не успях да намеря. Не се смейте някой ден, ако щерката не вдява за Дон Домат.

И на зъболекар ходиме. Този чичка такая я омайва, че не смея да си помисля да я водя при друг. Разпитва я какво чете, кои са и любимите учители, какво прави в свободното си време, тя се отпуска за около десет минути и той атакува с новокаина. Laughing

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 14:55 от Цонна

# 125
Минавам само да кажа, че това бюрокрацията ще дозакопае тази държава, на ненормално ниво е.

А как ме боли глава не е истина, много искам да си взема отпуска за РД на мъжа ми, как съвпадна тази проклета проверка не е истина, а винаги излизаме заедно по рождените си дни  Confused А и той отпътува в извънредна командировка вечерта на уж свободния си ден и изобщо...

# 126
Глупавите катерички няколко пъти седмично ми уринират на прозорците. В пристъп на яд ли го правят, територия ли маркират, но ми писна да се занимавам със злобния им навик. #Cussing out

Ние имаме кълвач в съседния двор, който по необясними за мен причини проби две дупки в изолацията на къщата ни и сега работи върху третата.  Мъжът ми запуши дупките с теракол, но това може да продължи безкрайно.
Дали е с умствени отклонения това пиле, червеи ли живеят в изолацията-просто не ми е ясно... #Crazy
Ся остана и катерици да дойдат и да ни припикаят и ще я втасаме съвсем. И без тва котаракът вече всичко е припикал, място неприпикано не остана. Даже вчера забравих ботушките на малката отвън и сега и те намирисват... Sick

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 16:09 от Герри

# 127
Герри след твоя кълвач ще се смея цял следобяд  Joy
Аз имам проблем със съсели на вилата. Гадинки ниедни!  #Cussing out

# 128
Герри, голям перверзник тоз кълвач  Heart Eyes обичам шантави животни.
Кастрирайте котака, де, няма да смърди толкоз като мочка.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 17:23 от NinoTino

# 129
  • София
Бърди и Алечка, честити повишения и похвали   bouquet
Скарлет, от какво си оперирана, дано не се повтори.

# 130
Преди години търсех Приключенията на Лукчо, но май не успях да намеря. Не се смейте някой ден, ако щерката не вдява за Дон Домат.

Заповядай Simple Smile

# 131
Как сте, радвате ли се на пролетта, м?
Почерпка, нали обичате това  Hug Peace
Скрит текст:

# 132
Бориле, ти разбра ли, че съм на строга диета, м? УмрЕм за суши, мога да ям през ден:) Но ориза ми се лепи право на задника...

# 133
Не знам че си на диета, извинявай. Ще я махна, искаш ли?

# 134
Искам да кажа, че днес един фрийк доста ме позабавлява на детската площадка, ама се радвам, че не съм му дете. Първо говореше толкова силно и бавно, че всички чувехме мъдростите, с които засипваше невръстния си син. След това повтаряше всичко на английски, ама все едно превежда с гугъл преводач и с произношение на арабин. Сядат на пясъчника, рови си детето и изведнъж всички се сепваме от отчетливото и ясно: "кееен сееейййй сенд". Детето мълчи. След малко решава да пусне по пързалката, заедно със сина сина си (като не сметна за нужно да си вади цигарата от устата), като на приземяването отново възкликва "Юпииии, ит уъзз фъъън! Кен сей?". После се караше на детето, че с тези къси ръце почти не може да си играе, а виж другите момченца какви дълги ръце имат  Laughing
Бориле, какъв е този славянски гювеч?

Общи условия

Активация на акаунт