Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 770
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 720
  • В Космоса
Как сте?

Ние утре заминаваме за Бургас! Party Щяхме рано сутринта да тръгваме, но има малък проблем с колата и първо трябва да го оправят. Дано бабата си поеме функцията пълноценно, че само за това си мечтая цяла зима. Crazy

# 721
Закарахме децата при баба и дядо. Нека ваканцията започне ... сега  Laughing

Много силен вятър духа. Аз съм със схванат врат вече три дена.
Оправя се, но много бавно. Поне не боли като в началото.

Искам да кажа, че се чувствам страшно изморена. Нямам спомен досега така да ми се е отразявала смяната на времето. Мъжът ми казва, че е от ЕГН -то  Thinking

# 722
Акаша, дано си починете и бабата помогне.

# 723
Аз пък вече изчистих, пуснах една пералня, след малко още една и остава да си измия косата. Обаче мъжът ми ми пуска някакви смс-и да  ходя да прибера едната кола от майстора и колко й бил ремонта. Ма тоя човек не разбра ли, че в пристъп на умопомрачение направих възможните транзакции на картата  ми ню-ню, а понеже той е с другата кола, аз да отида до банка (нямам клон наблизо) и до майстора ще ми отнеме поне 2 часа, а аз имам най-много час докато свърши с колата и затвори. А ако трябва да му се издължавам с банкомат или през пос-терминал майсторът ще трябва да ме почака около месец предвид лимитите ми  Crazy

пп - установих, че не съм купила саксии, какво ще садя аз тогава...  ooooh!

Приятна почивка, Акаша!

# 724
  • София
Правих си глупав тест във фейсбук. Според него аз би трябвало да имам 6 деца  Crazy

# 725
Едни тризнаци и си готова, Онна.  Simple Smile

# 726
  • В Космоса
Ванини, Мър, благодаря! Hug

# 727
  • Бургас
Правих си глупав тест във фейсбук. Според него аз би трябвало да имам 6 деца  Crazy

Еми айде !

# 728
  • Луната ни пази
И аз така! Тъкмо ще сме в час с новите мерки на министъра на социалните грижи!

# 729
  • Пловдив
Дайте линк към теста, да видя аз колко би трябвало. Ще е голям майтап ако излезе едно Simple Smile Тази поръчка няма връщане Simple Smile

# 730
  • София
На мен ми излязоха 2 деца с този тест. Аз 2 имам, ама ако питате мен - и 2 са ми много.  hahaha Joy

# 731
  • София
Дайте линк към теста, да видя аз колко би трябвало. Ще е голям майтап ако излезе едно Simple Smile Тази поръчка няма връщане Simple Smile
http://en.what-character-are-you.com/d/en/1575/index/9449.html

Ние със Шаги ще отваряме детска градина  Wink

# 732
  • Пловдив
http://en.what-character-are-you.com/d/en/1575/index/9449.html

Ние със Шаги ще отваряме детска градина  Wink
На мен ми излезе две! АААААмииии сега к'во прайм?!!?! Joy Joy Joy

# 733
  • Бургас

На мен ми излезе две! АААААмииии сега к'во прайм?!!?! Joy Joy Joy

Ми дай едното на Она

# 734
Ето какво ми се падна на мен -
Трябва да имате
3
Числото е нечетно, но усещам, че е точният брой. Три е идеалната среда между малко семейство и огромен клан. Винаги сте заети, но никога не сте претоварени. Три деца ще изпълнят сърцето ви с чиста радост.

Общи условия

Активация на акаунт