Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 723
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Като стана въпрос за четци и се сетих, че съм се запънала яко на третата част на Нюансите и вече агонизирам, когат стигна до сексуалните актове на Стийл и Грей.  Sick Ама много отегчително взе да става!

Ооо, аз почнах да ги прескачам още на книга втора... Много ми дойде.

Аз само първата прочетох, като си признавам че попрескочих някоя друга страница. Втората и третата  книга даже не си ги причиних.

# 841
Лина, освен някой друг камшик, нищо не си изтървала Simple Smile

# 842
  • Ямбол
Рамацоти, аз съм твърдо за Киндъл.

Нямаме вода. Close След около два часа трябва да изляза, а не съм в много приличен вид. Ще ги почакам още малко и май ще точа кофи вода от бойлера.

И тук вятърът е все още много силен. Синоптик казва, че навън е осем градуса, а се усеща като 4. cold

# 843
Благодаря ви, момичета. Казах на ММ да ги погледне двата модела, на които съм се спряла, защото не разбирам от техника и параметри
"Предпочитам" да нямаме ток, но да има вода.
Трябва да продължа с пролетното почистване, но нещо пак се помайвам Blush

# 844
Ако цяла ваканция времето е такова, направо ми иде да се гръмна....
Като си спомням, че в училищна възраст на тази ваканция си ходехме по къс ръкав....

# 845
Г-жа Рамацоти, добре дошла в клуба. Аз моя киндъл го върнах, защото не се разбрахме с него. Сега чакам от емаг да ми върнат парите и съм се спряла на Кобо Аура.

Аурата е страхотен избор  Peace Аз съм с Кобо Гло (също много доволна) и следващия сме помолили приятели от Америка да ни донесат Аура, че там цените са по-ок, дори с високия долар  Wink

Сутринта ходих да подавам едни жалби до Съда, голям студ е, не се наспах през нощта, утре пак няма да се наспя, изобщо лошо! А тезата ми трябва да е предадена до 15 май, пък имаме много работа и нямам време да я погледна...

# 846

Като си спомням, че в училищна възраст на тази ваканция си ходехме по къс ръкав....

Аз помня, че през една пролетна ваканция баба ми ми купи бански и като се връщахме заваля сняг.  Mr. Green
Април в общи линии все студен го помня, а миналата година на рождения си ден в началото на май бях с палто и шал.

# 847
  • Ямбол
О, миналата година чак до началото на юни беше студено.
Аз такова време харесвам, да не е жега, но и да не е студ, само вятър да няма.

# 848
Е то направо си е студ.

# 849
Април винаги е бил студен месец. Не му възлагайте големи надежди. Май също половината е обикновено студен и мрачен. Чак след 15 май е гот.
А миналата година чак след 15 Юни, но тогава пък почнаха потопите....
Дано тази година поне такива дъждове да не се изсипват.

# 850
Здравейте, момичета! И момчета!

Прочитам ви понякога, но нямам никакво време за писане. Шия като луда. Всичко почти ми е готово. Децата пеят много хубаво, танците са горе долу прилични, но за тази година - колкото - толкова! За другата ще изпипваме детайли.
Толкова съм преуморена, че просто няма накъде. Винаги съм оценявала помощта на мъжа ми и съм го хвалела, че е като втора майка за децата, но сега, когато го няма, съвсем го оценявам. Чакам го  Heart Eyes
И нашите само насам натам, дядо на село и той беше болен почти като баба  ooooh! и те само хвърчат и просто каталясах с двете деца. Друго си е човек като има помощ.

Не съм си купила още цветя за вазичките и саксийки. Нямам време, но мисля след обяд да го сторя. И като мине сега Цветница, да се кротна малко и да осъществя няколко планувани срещи, че имам да се виждам с хора.
И на кино ми се ходи и малко на разходки с децата.
А идната седмица мисля да ида на църква. Ей така, сама, повечер късно. Като си легнат децата. И да си припомня какво беше и да съм сама.

Чек, боядисай яйцата идния четвъртък. Може и на дългата събота.

Хубав ден ви желая!

# 851
  • София
Аз съм запомнила, че покрай абитуриентските балови винаги вали и то прилично. Така че и тогава не ми иде много гот.  Wink

# 852
Аз съм запомнила, че покрай абитуриентските балови винаги вали и то прилично. Така че и тогава не ми иде много гот.  Wink
Ооо, да ! Спомням си в годината на моя бал какви молитви хвърлях на 24 да няма дъжд...и верно не заваля!  Laughing

# 853
А миналата година чак след 15 Юни, но тогава пък почнаха потопите....

Ние миналата година заминахме от България на 11 юни и поне две седмици преди да тръгнем си беше направо топло. Към средата на май някъде се стопли.
Тук сега е 14-15 градуса и ми е студено направо. Писна ми от якета и дълги ръкави.

# 854
Май месец при нас винаги е бил топъл и сме го карали по къс ръкав. Само покрай баловете вали дъжд, но то си е традиция. Simple Smile
Миналата година и май си беше студен.

Ееее, пустия ми телефон се обнови до Lollipop, не можах да го прескоча това. Сега ще видя как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт