ДУБАЙ 9-та тема

• 84 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Препоръчвала съм ливанските ресторанти, 1000 пъти по-добре от гаден джънк в мола!

# 571
  • Варна
Наскоро говорих  с един приятел, който Май месец беше в Дубай. Той също много препоръчва да се опита Ливанска кухня. Каза, че е хапнал какво ли не, но тя най-много му харесала.

Аз да запитам лаишки за Бур Халифа. Гледам сайта и цените и не мога да разбера какво ми казват тия хора, а уж знам англйски много добре. Най-отгоре има табличка с цени- там всичко е точно и ясно, но по-надолу се започва един ценоразпис, който аз не мога да разбера защо е в пъти по-скъп от горния.
http://www.burjkhalifa.ae/en/ObservationDeck/TicketInformation.aspx

Едното е At the Top, Burj Khalifa, а другото е At the Top, Burj Khalifa SKY

Е каква е разликата между двете не ми вдява акъла.

Другия ми въпрос е за полета.
Хора, аз на дърти години започвам да се притеснявам от пътуване- ужасТ, а съм пътувала и летяла но само в Европа. Онзи ден като се замислих, че са 5 часа в самолета и получих сърцебиене. Уиз Еър за пръв път ползвам- добре ли возят? Над интересни места ли се минава? Говорих с един приятел пилот на Уиз, ама в други деситнации, понеже не знаех кои места да си избера (който гледа Разследване на Самолетни катастрофи като мен ще разбере до къде съм се докарала) и той вика- Да ти кажа там над където ще летите и да паднете са такива планини и талибани, че.... и аз  Shocked

# 572
  • тук-там
......... той вика- Да ти кажа там над където ще летите и да паднете са такива планини и талибани, че.... и аз  Shocked

Баш над ИДИЛ се лети. Laughing Не, че е забавно, де.
Супер скучно - наистина са все едни и същи чукари.  Peace

# 573
26-30.04.2016 с Уиз,цената е 100 лв.на човек на посока.Току-що платих билета,само дето мъжа ми още незнае... Party
Възможно е и да ме изгони,но ще-не ще отиваме в Дубай... Flutter

# 574
Аз да запитам лаишки за Бур Халифа. Гледам сайта и цените и не мога да разбера какво ми казват тия хора, а уж знам англйски много добре. Най-отгоре има табличка с цени- там всичко е точно и ясно, но по-надолу се започва един ценоразпис, който аз не мога да разбера защо е в пъти по-скъп от горния.
http://www.burjkhalifa.ae/en/ObservationDeck/TicketInformation.aspx

Едното е At the Top, Burj Khalifa, а другото е At the Top, Burj Khalifa SKY

Е каква е разликата между двете не ми вдява акъла.

Гери, едното е билет за 124 етаж ( At The Top), а другото е билет за 148 етаж(At the Top, Burj Khalifa SKY)+124 етаж(At the Top).

At the Top, Burj Khalifa SKY, 148 етаж:

Гледката от 148 етаж линк

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 20:46 от Барелина

# 575
  • Варна
Ааа еее ясно е сега, мерсим! Те така завоелирано са го написали.... Ми ще си спестим 20етажа явно. Ако се престраша да се кача изобщо де хахах.

Принцес, не си сама и аз така купих билетите. Преди да букна за всеки случай му казах, че вече съм ги купила, той не реагира твърде възмутено и тогава вече с кеф ги платих хаха.

# 576
Може ли да погледнете тази оферта и да кажете дали е ок http://desertsprings.ae/package/dubai-city-tour/

# 577
Може ли да погледнете тази оферта и да кажете дали е ок http://desertsprings.ae/package/dubai-city-tour/

И още един въпрос - до кой плаж предлага безплатен шатъл Ситимакс ал Барша?  newsm78

# 578
  • София

И още един въпрос - до кой плаж предлага безплатен шатъл Ситимакс ал Барша?  newsm78

До плажа до Бурж Ал Араб - 7 звездния хотел. Чудесни снимки се правят на фона на хотела. Peace
И пясъкът е хубав. Hug

# 579

До плажа до Бурж Ал Араб - 7 звездния хотел. Чудесни снимки се правят на фона на хотела. Peace
И пясъкът е хубав. Hug
Това Джумейра публик ли е или Um sequem?

# 580
  • София
Скрит текст:

И пясъкът е хубав. Hug
Това Джумейра публик ли е или Um sequem?
[/quote]

Мисля, че Um sequem. Вече започнах да им забравям имената. Embarassed
За Джумера публик бийч бяха писали, че е затворен. Така и не стигнахме до него.
Погледни в картата на Дубай. Този до Бурж Ал Араб. Peace

# 581
Аз имам един въпрос , от къде да купя билетите за Бурж Халифа - от сайта им или там на място ?

# 582
  • Варна
Аз имам един въпрос , от къде да купя билетите за Бурж Халифа - от сайта им или там на място ?

От сайта е по-евтино. На място били доста по-скъпи, а и не е ясно ще има ли за деня, в който искаш.

# 583
Видяхте ли новия супер проект? Shocked

# 584
Здравейте, тъй като ми се иска да си направя организирана екскурзия до Дубай, бихте ли ми препоръчали коректна фирма? Simple Smile
Предварително благодаря! Simple Smile
П.С. Четох диагонално темите, но не попаднах на подобна информация... Sad

Общи условия

Активация на акаунт