ДУБАЙ 9-та тема

• 84 939
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, тъй като ми се иска да си направя организирана екскурзия до Дубай, бихте ли ми препоръчали коректна фирма? Simple Smile
Предварително благодаря! Simple Smile
П.С. Четох диагонално темите, но не попаднах на подобна информация... Sad

Teмата не е за организирана екскурзия до Дубай. Wink
Но. Знам, че имаше доволни от Марбро турс и Астрал Холидейс. Peace

# 586
Момичета,
никой ли не предлага (продава) ваучери от книгата Entertainer Dubai 2015? Crossing Arms

# 587
Здравейте, тъй като ми се иска да си направя организирана екскурзия до Дубай, бихте ли ми препоръчали коректна фирма? Simple Smile
Предварително благодаря! Simple Smile
П.С. Четох диагонално темите, но не попаднах на подобна информация... Sad

Teмата не е за организирана екскурзия до Дубай. Wink
Но. Знам, че имаше доволни от Марбро турс и Астрал Холидейс. Peace

Благодаря за информацията. Simple Smile

# 588
Момичета,
никой ли не предлага (продава) ваучери от книгата Entertainer Dubai 2015? Crossing Arms

На dream1984 писа ли?

# 589
Момичета,

На dream1984 писа ли?
Не съм. Сега ще се свържа с нея. Благодаря ти  bouquet

# 590
  • софия
Него, мъж е  Simple Smile

# 591
Момичета, как стои въпроса с цигарите? По колко кутии можем да носим и можем ли да си ги купим от тук или трябва от безмитния магазин? Същия въпрос и за алкохола - от тук или от безмитния и по колко на човек?  bouquet

# 592
Момичета, как стои въпроса с цигарите? По колко кутии можем да носим и можем ли да си ги купим от тук или трябва от безмитния магазин? Същия въпрос и за алкохола - от тук или от безмитния и по колко на човек?  bouquet
Позволено е 20 кутии цигари (400цигари), 50 пури, 500гр тютюн. Алкохолът е 4л. Всичко над това ще се се обмити.
Може и от тук да ги купиш.

# 593
Позволено е 20 кутии цигари (400цигари), 50 пури, 500гр тютюн. Алкохолът е 4л. Всичко над това ще се се обмити.
Може и от тук да ги купиш.
Аз препоръчвам цигари да се купят от безмитния магазин на нашето летище. Има два щанда за всяка марка и цени съответно ако летите до европа EU и цени NO EU които са без ДДС. Например тази Карелия дето аз пуша е по 4.50, но стека на нашето летище от щанда за не ЕУ е 33 лв.  Mr. Green Така че внимавате от кои взимате да не е за европа, искат Ви бордовата карта за сверка и плащате по-ниската цена. Ефтините цигари в Дубай вече са мит отдавна наистина бяха, вече са си по 5 лв кутията, а на техния Фри шоп има разни измислени марки и пак и те не са много по-ефтини, но пък със съмнително качество и вкус.
За Алкохола наистина е позволено 4 л., и макар на нашето летище да е по-ефтин, не съм сигурна, че няма да Ви направят проблем и с качването на борда и после при пристигане, където веднага всичкия ръчен багаж минава на скенер веднага след паспортен контрол. Така, че да Ви е мирна главата си купувайте алкохол от летището в Дубай. Разликата в цената не е драстична. Примерно пакет 2 бутилки от литър червно Джони плюс половинка подарък в пакет е 156 дирхама тоест 78 лв. Литър джин Гордън е 63 дирхама. Има и по ефтини марки  Peace И който пие алкохол да си купи задължително от летището. По баровете една малка бира е около 30 дирхама. В магазините няма алкохол, вслучй че някой още не знае  Laughing

За Ваучерите, който питаше на мен може да ми останат някои. Та ще разгледам книгата и проверя какво евентуално мога да предложа и аз  Peace

# 594
Рони, как изкарахте? Grinning

# 595

Ами аз не съм на екскурзия вече.. Mr. Green Преместихме се миналия месец и вече живеем тук в Дубай!

Още не знам всичко, но за вбъдеще ако мога да отговоря на някой въпрос съм насреща  Grinning

Иначе поздрави от тук и жегата, че днес е 45 градуса  Rolling Eyes

# 596
  • Варна
Ехааа браво звучи доста интересно! Ама вие с цел да "огледате терена" ли отидохте или като бяхте на място ви хареса и решихте да останете?
Между другото който ще купува долари от БГ да започва да следи курса, очаква се падане. Wink

# 597
  • софия
Кога станаха скъпи цигарите в Дубай? И на фри шопа ли?
Когато аз бях имаше почти всички известни марки на доста добри цени, например Давидоф уан под четири лева, около 3.50. За  фри шопа говоря.

# 598
Страхотна новина! Честитоооо Party
ММ все ме бъзика да се местим в Дубай, а вие сте го направили Simple Smile Ако не е тайна, разказвай как решихте, къде сте, всичко за което се сетиш Mr. Green

# 599
Кога станаха скъпи цигарите в Дубай? И на фри шопа ли?
Когато аз бях имаше почти всички известни марки на доста добри цени, например Давидоф уан под четири лева, около 3.50. За  фри шопа говоря.

Е 2012 бяха под 2.50  Mr. Green
Загледах няколко марки и все скъпи ми се струваха, тоест няма голяма разлика от цените в БГ. Затова казах, който реши че си пуши конкретна марка да си купува от БГ на цена без ДДС. И да едни от най най ефтините цигари са ESSE корейски и излизат 3.30 лв. Карам на спомени защото нищо не ми хареса Pall Mall 2.60 lw. Почти всичко друго си е около и над 4 лв  Peace

Това е ценова листа от 11.2014, а мисля че сега някои марки са по-скъпи  newsm78
http://www.dubaidutyfree.com/content/upload/documents/Product%20 … vember%202014.pdf

Иначе на любопитните как сме се решили май е по-добре да не разводнявам и спамя темата. Мъжът ми си намери работа, за която кандидатства отдавна още от БГ и се решихме да се  пробваме.  Като дестинация стана случайно. Иначе тук е безумно скъпо като наеми, образование, сметки, и т.н. и не знам кой би си хванал просто така куфарите, както може в Европа човек да отиде да пробва.  Confused
Иначе някой ако иска подробности ако имам време съм насреща на ЛС  Wink

Общи условия

Активация на акаунт