ДУБАЙ 9-та тема

• 85 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Здравейте!
Искам да ви попитам ако някой знае дали цените на слънцезащитните кремове и лосиони В Дубай са като тук.С това изискване до 100мл. на Уиз Еър за  течностите се чудя и мая да пресипвам в малки шишета та после в някакъв найлонов плик или направо там да купувам и шампоани и слънцезащити.... newsm78

Благодаря предварително!

# 106
Има ли разочаровани от Дубай?

# 107
  • тук-там
Здравейте!
Искам да ви попитам ако някой знае дали цените на слънцезащитните кремове и лосиони В Дубай са като тук.С това изискване до 100мл. на Уиз Еър за  течностите се чудя и мая да пресипвам в малки шишета та после в някакъв найлонов плик или направо там да купувам и шампоани и слънцезащити.... newsm78

Благодаря предварително!

Ние пътуваме само  с ръчен и всичко купуваме на место. Ако си с чекиран багаж сложи ги там, ако не си - купувай на место.

# 108
  • София
  Момичета,някой да помага моля. Къде трябваше да купуваме най-добре фурми с шоколад - Карфура на Мола на емирейтс или на някякъв пазар newsm78. Утре е ден и за подаръци , а не знаем накъде да захващаме.   Help please
  За плажа да споделя - ние спим в апартамент в Марината и само един път ходихме тук, не намерихме евтини чадъри и тъй като щяхме да се споминем от жега платихме 175 дирхама за два часа
А на Ал Мамзар е приказно, искам и пак и пак. Да много е далеч но имахме късмет с превоза - шофьорът от сафарито взе, че ни хареса   заради девойката  Grinning и ни закара за половин ден
 Помагайте моля сега с фурмите,а като се върнем в понеделник ще докладвам

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 23:00 от savinaci

# 109
  • Русе
Щом си на Марината, отиди в Марина мол. В него има супермаркет Waitrose. От там си купих фурми с шоколад. Също има и Карфур до Мола. Hug

# 110

За плажа да споделя - ние спим в апартамент в Марината и само един път ходихме тук, не намерихме евтини чадъри и тъй като щяхме да се споминем от жега платихме 175 дирхама за два часа

Добре де, не може ли да си купите чадър и да си сложите на плажа?

# 111
  • Бургас
Здравейте!
Искам да ви попитам ако някой знае дали цените на слънцезащитните кремове и лосиони В Дубай са като тук.С това изискване до 100мл. на Уиз Еър за  течностите се чудя и мая да пресипвам в малки шишета та после в някакъв найлонов плик или направо там да купувам и шампоани и слънцезащити.... newsm78

Благодаря предварително!

Ние пътуваме само  с ръчен и всичко купуваме на место. Ако си с чекиран багаж сложи ги там, ако не си - купувай на место.
Ами и ние сме само с ръчен багаж.Значи на място в Карфур в Мола на Емирствата ще гледам за козметиката.Ако имаш някакви препоръки за марка в Дубай за слънцезащитни мазила, ще бъда благодарна   bouquet

# 112
  • тук-там
Ооо, първо ходене ще ни е - но все се надявам хората да разбират от "слънце".  Laughing
В краен случай ще заложим на изпитаното - не може да нямат Пиз буин, който навсякъде където сме били е по-евтин отколкото в БГ. Peace

# 113
  • Бургас
Ооо, първо ходене ще ни е - но все се надявам хората да разбират от "слънце".  Laughing
В краен случай ще заложим на изпитаното - не може да нямат Пиз буин, който навсякъде където сме били е по-евтин отколкото в БГ. Peace

И ние така тогава Simple Smile Благодаря Simple Smile!

# 114
  • Пловдив
Момичета, направих резервация за рент-а-кар и сега стигнах до изваждането на международно свидетелство за управление. Тук в Пловдив СБА искат такса от 30лв за свидетелство, а съм сигурна, че тука в темата се споменаваха много по-ниски такси. От къде ги вадите тези свидетелства?
И според вас може ли да платим с кредитна карта на мое име, а да кара мъжът ми. В резервацията пише, че кредитната карта трябва да е на името на основния шофьор, а ние имаме само една карта, а пък аз нямам никакво намерение да карам  Mr. Green

# 115
Някой да е запазвал тези дни билети за Ferrari World. Днес като влезнах да резервирам видях някакъв нов вариант на билетите, но по-лошото е, че не намирам опция за ранно запазване с намаление. Имате ли идея дали още може да се запазят такива или ако не то какъв е смисълът за онлайн купуване ако цената е една и съща /250 АЕД на човек/?

Нещо се замотах уж с идеята да не е всичко от много рано да не се случи нещо, а всичко да е платено. То доларът и съответно дирхама скача всеки ден, в същото време вдигат цените на всички билети. Като чета, че примерно преди за Бурж Халифа е било 100 или 125 АЕД, а сега е 200 и то когато дирхама е с вече 0,53 лв., а не 0,40 лв. (все пак е едно да платиш 80 лв. за двама, а не 200 и ...лв.) - почва да ми става лошо за крайния тотал на екскурзията ни.

# 116
Момичета, направих резервация за рент-а-кар и сега стигнах до изваждането на международно свидетелство за управление. Тук в Пловдив СБА искат такса от 30лв за свидетелство, а съм сигурна, че тука в темата се споменаваха много по-ниски такси. От къде ги вадите тези свидетелства?
И според вас може ли да платим с кредитна карта на мое име, а да кара мъжът ми. В резервацията пише, че кредитната карта трябва да е на името на основния шофьор, а ние имаме само една карта, а пък аз нямам никакво намерение да карам  Mr. Green

Ако не се лъжа,различните общини имат различни такси,както и данъци. Така че може би това е причината че в Пловдив таксата ти е 30лв.

# 117
  • Пловдив

Ако не се лъжа,различните общини имат различни такси,както и данъци. Така че може би това е причината че в Пловдив таксата ти е 30лв.
Може би си права. Яд ме е, защото това което намирам в сайта на МВР е, че издаването на такова свидетелство е услуга на Пътна полиция с такса 5лв, определена с наредба. А СБА ми казват, че само при тях може и те сами си определят таксата  #2gunfire

# 118
Здравейте, на път за Мале имаме точно 4 часа и 40 мин престой в Дубай на 2-ри терминал.Кацаме в 20:05 и излитаме за Мале в 00:40.До сега никога не сме били в Дубай и ни се иска да отидем до Бурж Халифа, но дали ще имаме достатъчно време ?

# 119
Здравейте, на път за Мале имаме точно 4 часа и 40 мин престой в Дубай на 2-ри терминал.Кацаме в 20:05 и излитаме за Мале в 00:40.До сега никога не сме били в Дубай и ни се иска да отидем до Бурж Халифа, но дали ще имаме достатъчно време ?

С метрото от летището до Дубай мол където е и Бурж Кхалифа ,като ако не се лъжа имате смяна на метро,но те са на всеки 5 мин.,така че ще стане бързо. Вижте поне фонтаните. Заслуважа си а и имате достатъчно време.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт