ДУБАЙ 9-та тема

• 85 669
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, на път за Мале имаме точно 4 часа и 40 мин престой в Дубай на 2-ри терминал.Кацаме в 20:05 и излитаме за Мале в 00:40.До сега никога не сме били в Дубай и ни се иска да отидем до Бурж Халифа, но дали ще имаме достатъчно време ?

С метрото от летището до Дубай мол където е и Бурж Кхалифа ,като ако не се лъжа имате смяна на метро,но те са на всеки 5 мин.,така че ще стане бързо. Вижте поне фонтаните. Заслуважа си а и имате достатъчно време.  Peace
Лошото е, че от терминал 2 няма метро.Има метро само от Т1 и Т3.Аз мисля да ползваме такси, дано да няма задтръствания.

# 121
Мога ли да помоля ако някой има останали купони/ваучери от theentertainerme и желание да ги продаде да ми пише на лични.

# 122
Имам питане към тези, които са резервирали коли под наем в Дубай. Чудя се дали като резервирам през сайта rentalcars.com да взема и предлаганото от тях покритие възстановяване на франшизата или на място в Дубай да закупя пълното покритие, което ще ми предложат от Долар или Юропкар. Каква ли ще е цената на място, някой ползвал ли е? 

# 123
Имам питане към тези, които са резервирали коли под наем в Дубай. Чудя се дали като резервирам през сайта rentalcars.com да взема и предлаганото от тях покритие възстановяване на франшизата или на място в Дубай да закупя пълното покритие, което ще ми предложат от Долар или Юропкар. Каква ли ще е цената на място, някой ползвал ли е? 

Ние си я заявихме при резервацията за 7,80 лв. на ден, защото и аз се притеснявах как ще е на място. Доколкото знам разликата е че ако е от резервацията и случайно стане нещо първо ще си прихванат сумата от задържаните парите по кредитната карта и после ще ти ги възстановят от застраховката, а ако е директно от компанията няма да има такива разправии - те си се оправят. Така че вторият вариант е по-добър, но не исках да рискувам какво ще е на място. Тук може да се включи някой, който го е изпробвал там.

# 124
Да, сега обаче ми излиза сума 12,50лв. на ден възстановяване на франшизата. А на място при Юропкар било май 25 дирхама на ден, което е едно и също, та затова се чудя.

# 125
  • София
Мога ли да помоля ако някой има останали купони/ваучери от theentertainerme и желание да ги продаде да ми пише на лични.

търси entertainer Dubai 2015 в Ebay UK  и ще ти излязат продавачи на ваучери - аз бях купила и за някои атракции и за хапване от един и същ продавач

# 126
savinaci нямаме време за ваучери от там, пътуваме точно след 10 дни. Просто много късно се усетих и затова търся някой от тук.

# 127
  • София
dusty, бях купила и ваучери от cobone -  един за суши ресторант в Марината и един за 4 часова обиколка с автобус на Дубай. Това като инфо само, защото не знам какво търсиш

# 128
Момичета - обмислям с компания до Дубай през декември - приблизително колко пари излиза престой за 4-5 дни ( като искаме по-икономично : посещение на Абу Даби, градината, да се качим по залез до най-високия хотел и да хапваме на крак) ?

# 129
  • Пловдив
Искам да попитам някой скоро завърнал се дават ли абаи срещу  личен документ в джамията в Абу Даби?

# 130
  • София
ican, бяхме в събота и дават абаи, но само срещу лична карта

# 131
dusty, бях купила и ваучери от cobone -  един за суши ресторант в Марината и един за 4 часова обиколка с автобус на Дубай. Това като инфо само, защото не знам какво търсиш

може ли да ми кажеш как точно се постъпва - плащаш с кредитната карта, разпечатваш вауера и ако не е за храна запазваш по е-mail час и дата или като при нас първко проверяваш за свободни места и после взимаш ваучера?

Много ще се радвам да разкажеш за Вашето пътуване с малко актуална информация Simple Smile

# 132
  • София
dusty, обещала съм да пиша и най-вече за апартамента, в който бяхме, но нещо имам много работа  Twisted Evil и ще се пробвам през уикенда.
 За ваучерите от Cobone - първо ги купихме, но в началото на срока им и след това писахме за резервация, но беше доста рано и казаха да пишем пак 10 дена преди датата - това за обиколката на Дубай с Easytour.
 Тези за сушито в Марината не бяха с резервация. Както при нас е с ваучерите - плащаш с кредитна карта, с виртуалната на ДСК директно не стана. Аз платих пак с нея, но през Пейпал. После задължително го разпечатваш.
Но вие май пътувахте скоро. Пробвай се първо да им пишеш и да питаш за свободни места
Ако те интересува нещо конкретно питай моля. Ако мога ще отговоря

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 15:13 от savinaci

# 133
  • Пловдив
ican, бяхме в събота и дават абаи, но само срещу лична карта
Hug ще си я нося. Благодаря ти за информацията   bouquet

# 134
  • гр.София
Здравейте
Дойде времето и на нашият полет,  в понеделник е,  както се казва нещо като последни наставления може ли  Grinning
Нещо да не забравим,  нещо да не пропуснем  Simple Smile
Единсвено билети за бурж халифа имаме,  всичко друго ще се решава на момента  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт