ДУБАЙ 9-та тема

• 84 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ех, така се зарадвах, като прочетох за обиколката с хеликоптер по 150лв на човек.
За съжаление е по 308лв на човек, без право на снимане.

Не са забранени снимките с малък фотоапарат, а само с полупроф. и професионални големи... и т.н.
Останали са  само 20 мин обиколки, да. Другите са изкупени.
Единият ти линк е за оферта от януари 2013, т.е. е изтекла оферта. Аз коментирах този в групон. Обиколката е за 307.43лв. на човек.

Помислих, че съм взела грешен линк, но същия е - https://www.groupon.ae/deals/aaida-tours-8
Просто обявата не с изтичащо време, а с Limited Time Reamining, но това седи от март месец. 15мин обиколки са разпродадени и не се виждат. Бяха за 349 AED. Останали са само за 20 мин.
Въпреки това, аз си писах с агенцията юли за запитване и бяха супер учтиви.

Вие също може да им пишете, и може да ви предложат 15минутната за 349.
При мен така се случи със сафарито - промоцията изтичаше на 31 юли, аз изпуснах да резрвирам и им писах на 3ти август и ми дръпнаха от картата не 300 дирхама, а 210 с отстъпката, въпреки че промоцията беше изтекла в сайта.
Предполагам, че ако пишете на агенцията, могат да кажат, че още я предлагат за хеликоптера.

# 646
Здравейте, в понеделник вечерта се върнах от Дубай. Бяхме именно в Ибис Ал Барша. Както са ви казали вече най-близката спирка на метрото е Sharaf DG. С него можете да отидете до Бурж Халифа, Дубай Марина, Ибн Батута, Дейра... Спирката е на десетина минути от хотела. Точно до хотела има супермаркет - намира се навътре в една нова сграда-мисля, че се казваше Margo. Близо дл метрото има една кафетерия с вкусна храна и фрешове. Пеша може да се стигне и до Mall of the Emirates, може би на около 20-25 минути се намира. От хотела има безплатен микробус до плажа. Адаптори срещу10 дирхама депозит. В някои стаи имаше проблем с wifi, но предлагат смяна. Имахме закуска, която беше доста добра.
Между другото посещаващите Джамията в Абу Даби да имат предвид, че входът, който е най-удобен, е затворен заради ремонти и тъй като шофьорът на автобуса не знаеше, ни се наложи да обиколим доста. Малко по-близо е да се слезе на спирката, от която се вижда джамията от малко по-далеч. Лошото е, че не си записах името й, но може да се ориентирате по british nurcery. Все пак попитайте-може ремонтите да са приключили. Абаи дават само срещу лична карта или шофьорска книжка. Срещу международен паспорт - не.
Весело изкарване

Елеонорче, виж първа страница на темата. Има дадени линкове за фирми, организиращи екскурзии.
Също така има атракциите и линкове към тях, само трябва да натиснеш на името.

Точно това правя в момента  Simple Smile просто не мога да се ориентирам дали от БГ трябва да си заявя екскурзийте или там на място?

П.С. Между другото настанени сме в някакъв хотел Ibis Al Barsha. Ако някой реши да помогне как да се придвижваме от него към Бурж халифа и други забележителности

# 647
https://www.groupon.ae/browse/dubai?category=things-to-do&ca … 3=helicopter-ride Тук е по 308лв/човек.
http://www.yallabanana.com/deal/Dubai/aerogulfhelitour495aed-1  Офертата е била валидна до Януари 2013 и е за 236.40лв на човек
По 150 лв на човек е. 15 минутина обиколка на Дубай от въздуха, вкл. взимане от хотела. Прелитат на града, над палмата, над островите "Земя".
Дано пуснат по 150лв/човек.Praynig Супер цена би било.

# 648
https://www.groupon.ae/browse/dubai?category=things-to-do&ca … 3=helicopter-ride Тук е по 308лв/човек.
http://www.yallabanana.com/deal/Dubai/aerogulfhelitour495aed-1  Офертата е била валидна до Януари 2013 и е за 236.40лв на човек
По 150 лв на човек е. 15 минутина обиколка на Дубай от въздуха, вкл. взимане от хотела. Прелитат на града, над палмата, над островите "Земя".
Дано пуснат по 150лв/човек.Praynig Супер цена би било.

Ето на този имейл бях писала - info@aaidatours.com.

# 649
  • София
Може ли някой да ми каже от ходилите в Aquaventure тази година и купили ваучер от Entertainer book дали наистина има такива за аквапарка? Не за снимки, а за вход. Защото на различни места чета, че тази година /2015/ ваучери в книгата за Aqaventure няма. Дори и от самата компания ми отговориха, че нямат:
The big book will have no Auquaventure vouchers, it will be in The Entertainer Kids book. The Aquaventure vouchers for this year will only be in our Kids book product.

А в e-bay  предлагат такива. Thinking
Възможно ли е да се предлагат фалшиви?

# 650
Може ли някой да ми каже от ходилите в Aquaventure тази година и купили ваучер от Entertainer book дали наистина има такива за аквапарка? Не за снимки, а за вход. Защото на различни места чета, че тази година /2015/ ваучери в книгата за Aqaventure няма. Дори и от самата компания ми отговориха, че нямат:
The big book will have no Auquaventure vouchers, it will be in The Entertainer Kids book. The Aquaventure vouchers for this year will only be in our Kids book product.
За Aquaventure има ваучер само за снимки в книгата. Ето за този парк има ваучер за вход: http://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/wild-wadi/

Сега ги проверих.  Peace

# 651

тази година има 4-5-6 книги с ваучъри. Хората са ти написали, че такива ваучъри има, но в друга книга, която се купува отделно.

# 652
  • София
Тити, хората са ми написали, че въпросните ваучери са във  The entertainer kids book, което само по себе си ми дава отговор на въпросът, че ваучер за възрастен няма.
Виж, ако има няколко различни книги /разбирай  the entertainer book доставчици/ e друго.
.Vaya., благодаря

# 653
не, сборникът включва family and casual, така че ваучърите не са само за деца; ако отвориш тук https://www.theentertainerme.com/outlets?product=268&outlet_ … on=&find=true е видно, че има за възрастни и за деца.

# 654
  • София
Тити, благодаря много. В крайна сметка ще пропусна да купя ваучера, защото с доставката ще бъде около 30лв по-малко от нормален билет и не си заслужава да рискувам.

# 655
  • Гражданин на света
Момичета помогнете ми, четох някъде в темата или вече и аз не знам къде, че някой си беше закупил още на летището предплатена мобилна карта с интернет но в момента не откривам поста. Моля ви за помощ  Praynig Praynig Praynig   bouquet  bouquet  bouquet

# 656
Момичета помогнете ми, четох някъде в темата или вече и аз не знам къде, че някой си беше закупил още на летището предплатена мобилна карта с интернет но в момента не откривам поста. Моля ви за помощ  Praynig Praynig Praynig   bouquet  bouquet  bouquet
Какво те интересува? Simple Smile Visitor Mobile Line се води и струва 35 дирхама. 200 MB интернет, 20 минути и 20 смс-с.

# 657
  • Гражданин на света
Момичета помогнете ми, четох някъде в темата или вече и аз не знам къде, че някой си беше закупил още на летището предплатена мобилна карта с интернет но в момента не откривам поста. Моля ви за помощ  Praynig Praynig Praynig   bouquet  bouquet  bouquet
Какво те интересува? Simple Smile Visitor Mobile Line се води и струва 35 дирхама. 200 MB интернет, 20 минути и 20 смс-с.

Исках да знам от къде да я взема и какви са цените за разговори към БГ, как се дозарежда? Изобщо как може да става комуникацията с БГ, с роуминг или само с тези предплатените? Такива неща, глупави общо взето но са ми проблем, понеже децата остават с баба и дядо и ми сеиска да имам връзка с тях.

# 658
В нея имаш минути. Направо ти давам линк към нея, вътре всичко е обяснено : http://www.du.ae/personal/mobile/prepaid-plans/visitor-mobile-line-en Купува се от офисите/магазините на ду.
Можеш да използваш и българската си карта, провери на сайта на оператора колко струва. По-евтино е ако те набират, отколкото да набираш ти.

# 659
  • София
Барелина, а du имат ли гише на летището, в смисъл от къде може да се купи тази карта?

Общи условия

Активация на акаунт