Намаления лято 2015

• 148 646
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мерси Simple Smile Значи ще следя темата, сигурна съм, че като почнат по-големите намаления, ще ги отбележите Simple Smile
В wikiki нищичко намалено не видях при големите младежи Wink

# 226
Бенетон има вече 30 % на доста малко неща, но все пак
преди 2 часа минах да ги видя....

# 227
Комсед дали биха ни зарадвали с намаление на всичко по случай 1 юни?  newsm78

# 228
  • София
Току-що се регистрирах за бюлетина на H&M и какво се оказа - че отстъпката от 25% е само за онлайн магазина им Close А чантата, която си харесах, не се предлага онлайн... Пък и с тая доставка от 6.90 лв. намалението се обезмисля.

# 229
  • София
Току-що се регистрирах за бюлетина на H&M и какво се оказа - че отстъпката от 25% е само за онлайн магазина им Close А чантата, която си харесах, не се предлага онлайн... Пък и с тая доставка от 6.90 лв. намалението се обезмисля.
първата поръчка нямаш доставка Peace

# 230
В момента до 24май също има бд с код0064 на HM.

# 231
  • София
Знам, че не ми е за тук въпроса, но все пак като по-обикалящи по магазините, събрали се на едно място да ви питам. Номе нещата на НМ само от сайта ли могат да се пазаруват или ги има и на живо някъде и евентуално къде... аз предимно в парадайз ходя и там не се сещам да съм виждала такива неща, пък се изкушавам на едни чаршафи.
Някой ако е пазарувал домашен текстил от тях ще се радвам на мнения (ако не може да се видят по магазините им).

# 232
  • Berlin
Мисля, че само онлайн е колекцията за дома. Не съм я виждала никъде по магазините.

# 233
  • София
И аз нямам спомен да съм виждала стоки за дома в някой от магазините на H&M.

# 234
  • София
danielad, KITENKA, благодаря за инфото, но на второ четене чантата с ресни, която уж си бях харесала, ми се стори нелепа. Mr. Green

# 235
  • София
Голямото Лятно Пазаруване 11.05-17.05 - 25% отстъпка на всичко в Debenhams!

# 236
Здравейте, момичета! Имам един по-общ въпрос за намаленията - до колко процента са най-големите отстъпки, правени от големите козметични вериги (Дъглас, БютиЗоун, Сефора, БютиШоп и т.н.), през което и да е време на годината? Имам няколко парфюма за купуване до края на годината, т.е. не е нещо спешно, и понеже по международните сайтове цената им също не е особено атрактивна, обмислям да изчакам някое добро намаление, особено след като мине лятото, и да си ги взема направо оттук. С повече от 25-30% падали ли са цените? Спомням си, че за Черния петък, преди Коледа, имаше 25% намаление, неотдавна имаше минус 30% на определени марки (Том Форд и др.), което също беше много изгодно. Та, някой, ако знае, моля, нека ме ориентира в ситуацията.  bouquet

# 237
С клиентска карта в Дъглас и БЗ има периодично на някои неща -20%, например в момента на Gucci. Намаленията за картодържатели са доста по-чести от черния петък (сега през април -20% беше за черния петък на всичко в БЗ/Дъглас и Sephora)
Прегледай как може да получиш клиентски карти за Сефора и Дъглас/БЗ  Peace

# 238
Мерси за инфото. Peace Аз имам клиентска карта, но въпросът ми по-скоро беше дали има и по-добри намаления от -20%, когато и да е през календарната година. Thinking Редуцирането на цените с едва една пета не ми се вижда особено атрактивно и в такъв случай, може би по-изгодно ще ми излезе да поръчам парфюмите от някой чуждестранен сайт. Confused

# 239
  • Варна
 По-големи намаления от 30% аз не си спомням да е имало и то не на всичко,за съжаление!

Говоря за Дъглас и БЗ.За Сефора не знам.

Общи условия

Активация на акаунт