Намаления лято 2015

• 148 652
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Добре, благодаря. Peace И аз така си мислих, но все пак реших да проверя за всеки случай.

# 241
  • София
И аз не мисля, че е имало по-голямо намаление от -30%, за съжаление.

# 242
Колко % е намалението в Х§М?
Чудя се дали да се завлека до магазин или да поръчам онлайн.

# 243
Колко % е намалението в Х§М?
Чудя се дали да се завлека до магазин или да поръчам онлайн.
има само бд в момента до 24май с код0064 за всички-други намаления не знам да има Laughing

# 244
Какво е БД?
Аз получих мейл, че и в магазините им има намаление.

# 245
В Ризървд в Дъ мол има 30 % на всичко

# 246
Какво е БД?
безплатна доставка-но щом имаш известие за намаление значи е само за магазините.Онлайн има в момента само безплатна доставка до24май.Лек ден!

# 247
Какво е БД?
безплатна доставка-но щом имаш известие за намаление значи е само за магазините.Онлайн има в момента само безплатна доставка до24май.Лек ден!
Online също имаше намaление, но е минимално - о/о 20-25% на някои стоки. Въпросът ми е, ако някой е ходил в магазин, има ли по-голямо намаление от това?

# 248
  • София
Преди 2-3 дни минах през Х§М в Ринг мол. Няколко щанда с намалени дрехи, които са по-скоро за баракуване или дарение. НАдърпани пуловери, изцапани ризи и няколко чифта дънки по 30лв в ограничена номерация. Изостанали дрехи от стари намаления. Детски не съм гледала!

# 249
За детските е същото. Два щендера, в които доста трябва да поровиш, за да намериш нещо читаво. И аз мисля, че са стари колекции. Цените са кръгли - 10, 15, 20 и т.н.

# 250
  • София
Преди 2-3 дни минах през Х§М в Ринг мол. Няколко щанда с намалени дрехи, които са по-скоро за баракуване или дарение. НАдърпани пуловери, изцапани ризи и няколко чифта дънки по 30лв в ограничена номерация. Изостанали дрехи от стари намаления. Детски не съм гледала!
Потвърждавам за Дъ Мол същото. Peace

# 251
И аз минах, нищо не харесах и само дето ми отидоха половината неща, които си бях сложила в кошницата Sad

# 252
нормални намаления в H&M поне  след месец

# 253
В Зара края на юни ли започваха намаленията?

# 254
За 1 юни къде ще има намаления на дрехи и играчки, някой ако има наблюдения от минали години, по принцип търся хубаво столче за кола и летни дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт