Намаления лято 2015

• 148 667
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Някой да знае на предишни черни петъци на Десигуал чантите с колко процента са ги намалявали?

# 286
Аз пък мисля,че беше несериозна работа...и следващите ще са така...смятам...Вечерта ходих и нямаше лудница,намаленията бяха в определени магазини-на сайта пишеше,обаче в повечето от тях намалението си беше както е и сега,по 20-30 %, постепенно ще намаляват докато пуснат големите намаления. Аз си взех набелязаните кецове от Бианки с 20% и съм доволна де...Този уикенд ще пропусна,да не изкупите всичко за следващия черен петък.

# 287
  • София
Да сте забелязали намаления в някоя оптика? Simple Smile

# 288
Не съм от София, но Еврооптик винаги имат нещо текущо като намаления - аз съм ги ползвала тук в Русе. Много добро обслужване, добър избор както на слънчеви, така и на диоптрични очила.

# 289
  • Berlin
Ами днес в Парадайз на Черния петък сигурно има оптики, които да участват. Иначе те постоянно си правят някакви комбинации/оферти.

# 290
Някой видя ли вече какво е намалението на новата колекция на Axel днес?
Миналата седмица беше 30 %.

# 291
Да сте забелязали намаления в някоя оптика? Simple Smile

# 292
Черния петък в МОЛ България е пародия, само задръствания където направи, и си загубих времето.

Детското в Дебенхамс, има 30% и някои неща на 50%, нищо не купих.
Интересуваха ме рокля и пола в Дафне, същите цени, като вчера, но полата е сложена под надпис "черен петък", т.е. всички дрехи с някакво намаление до сега, са сложени под етикети " черен петък"...много неприятно ми стана, да подвеждат така клиентите. Аз съм редовен такъв, знам им моделите и цените, успяха да ме заблудят, няма-що, по-скоро им писах черна точка, за загубеното време и подход.

# 293
Черния петък в МОЛ България е пародия, само задръствания където направи, и си загубих времето.

Напълно съм съгласна! Пълно разочарование! Няма така измама, повече няма да им се връзвам!

# 294
  • I want it all and I want it now.
Повечето такива намаления са си точно пародия. Peace
Аз така се разочаровах от The Mall, когато те правиха такъв черен петък
Голяма блъсканица и никакво намаление  Laughing

# 295

ooooh! Той е най-тъпият мол според мен.

# 296
  • София
Пародия, но ето, че успяват на генерират трафик на хора и съответно по-големи печалби.

# 297
Пародия, но ето, че успяват на генерират трафик на хора и съответно по-големи печалби.
Купих само един потник на баткото от Окайди, който отдавна мислех. Нищичко друго.

# 298
  • София
Според мен във всеки един МОЛ "черния петък" си е пародия.Смешни са тези намаления по 20%-30%,ама много смешни.Тук там могат да се срещнат -50% намаление.
Да не говорим,че има магазини/фирми,които не намаляват целия си асортимент,а само определени артикули.Хубава работа,ама българска. ooooh!

# 299
Аз затова вече не  им се връзвам на тези черни петъци след като два п ъти се подведох...
 Явно и днес съм спечелила като ги пропуснах ,а имах работа наблизо и можех да намина.

Общи условия

Активация на акаунт