Намаления лято 2015

• 148 538
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
От къде да си купя хубав, здрав и лек чадър за дамската чанта? Гледах в АРТ, но нещо не ми се видя по-различен от тези по 3-5 лв., а струваше 27  Thinking Пък и продавачката беше една крива... затова реших да не я притеснявам повече и си излязох.  Stop

# 106
Аз се регистрирах и получих код, но не е нужно да го използвам веднага нали , в смисъл не е активен само примерно днес или нещо такова ?

в мейла под кода с дребен шрифт пише до кога е валиден, вчера го получих моя и пише, че е валиден до 05.05

# 107
  • София
От къде да си купя хубав, здрав и лек чадър за дамската чанта? Гледах в АРТ, но нещо не ми се видя по-различен от тези по 3-5 лв., а струваше 27  Thinking Пък и продавачката беше една крива... затова реших да не я притеснявам повече и си излязох.  Stop
От ДМ си купувам чадърите аз. Макар, че не знам колко здрави са тези малките точно. Аз предпочитам чадър с "бастунче". Имам го от 3 години, и още ми служи вярно. Hug

# 108
И аз си купих чадър от ДМ. Има сгъваеми като за дамска чанта, има и с бастунче. Струват около 10-13 лв., доволна съм.

# 109
В Икеа има и сгъваеми и бастунчета. Би трябвало да са здрави, макар, че нямам лични впечатления точно от чадърите. Цените им са ок о/о 5 ле.

# 110
Моята поръчка отХМ дойде....страхотно.Детето се радва на блузката-сам си я хареса на сайта...всичко е много хубаво Laughing Laughing Laughing Laughing

# 111
Аз се регистрирах и получих код, но не е нужно да го използвам веднага нали , в смисъл не е активен само примерно днес или нещо такова ?

в мейла под кода с дребен шрифт пише до кога е валиден, вчера го получих моя и пише, че е валиден до 05.05

Хубаво е , но отстъпката се ползва при следваща покупка и е само за един артикул.

"25% отстъпка на един продукт по избор при следваща покупка!"" това пише на сайта им.

# 112
Е тя слядващата покупка, може да е тази покупка Simple Smile. И нашите дрешки дойдоха. Simple Smile.

# 113
  • Berlin
Няма ли някъде списък с намаленията по магазини за 17ти в Дъ мол?

# 114
Няма ли някъде списък с намаленията по магазини за 17ти в Дъ мол?

Бенетон само запомних - всичко на 30-70 %

# 115

Хубаво е , но отстъпката се ползва при следваща покупка и е само за един артикул.

"25% отстъпка на един продукт по избор при следваща покупка!"" това пише на сайта им.

Значи,веднъж поръчваш нещо от сайта,което е без отстъпка,а вторият път е се ползва отстъпката,така ли?  Blush

# 116

Значи,веднъж поръчваш нещо от сайта,което е без отстъпка,а вторият път е се ползва отстъпката,така ли?  Blush
Не, регистрираш се за ваучер от линка по-горе преди да пазаруваш. Получаваш на емейла си кода за отстъпка. Поръчваш си каквото си си харесала, слагаш си кода за отстъпка при приключване на поръчката. (на мен ми се приспадна от първия избран продукт).

# 117
Разбрах,благодаря!  bouquet

# 118
в дм има 25 процена на декоративна козметика от днес до края на месеца

# 119
  • Стара Загора
в дм има 25 процена на декоративна козметика от днес до края на месеца

Намалението е до 26 април, не до края на месеца, и е само на определени неща на марките Лореал, МаксФактор, Мейбълин, Римел, Алверде, Ши. Това е каталогът с продуктите,които са на промоция - http://katalogpromocii.com/beauty-academy-dm-%D0%B6%D1%83%D1%80% … %D0%B8%D0%BB-2015

Общи условия

Активация на акаунт