Намаления лято 2015

• 148 577
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
А в За-За в Сердика има оооооще повече намалени неща и аз вече определено трябва да избягвам магазина  Mr. Green

# 151
И ако може отзиви за хубаво детско колело с помощни гуми за 4-годишен. Още не може да кара, на триколката така и не й свикна.
Нашето е такова , много съм доволна , кара го без проблем от 3,5годишен

http://www.topmarket.bg/product/75426/velosiped-sprint-bg14ch-ev … ini-16-green.html

Марката Спринт правят най-качествените колелета...търсете по складовете им...няма да съжалявате Grinning Grinning Grinning

# 152
Благодаря за мненията момичета   bouquet

# 153
А има ли начин да се разбере къде колко % ще има в петък  newsm78

# 154
Извинете ме, че ще се повторя, но не уточних, че ми се ще да разбера дали има намаления на големи велосипеди. Моля, споделете...  Hug

# 155
  • Berlin
На страницата на Сердика център във ФБ.

# 156
  • София
И ако може отзиви за хубаво детско колело с помощни гуми за 4-годишен. Още не може да кара, на триколката така и не й свикна.

Препоръчвам DRAG Rush 16

# 157
На страницата на Сердика център във ФБ.
Благодаря   bouquet

# 158
Благодаря за насоките за колелото - може би това ще купим с таткото за рождения ден за подарък.
Колелета Спринт не се ли произвеждат в Монтана?
И по темата - има ли намалени хубави къси панталони момчешки в LC Waikiki - памучни бермуди до коляното?

# 159
Как са намаленията в Сердика? Нещо интересно или си изчистват изостаналите парцалки?

# 160
Как са намаленията в Сердика? Нещо интересно или си изчистват изостаналите парцалки?
Там днес ще има черен петък.

# 161
Да, за него питам

# 162
Да, за него питам
от 20 до 60% в над 100 магазина,  само това намерих

# 163
Да, за него питам
от 20 до 60% в над 100 магазина,  само това намерих
Днес бях там, има намаления в повечето магазини. Най-често около 20% на всичко, дори и на вече намалената стока. А имаше и магазини като Спрингфилд с намалена зимна колекция на 50% + 20% от черния петък. В Хюманик също има добри намаления! От там забърсах страхотни мокасини за 48 лв намалени от 100 лв Grinning

# 164
  • Once there was a Hushpuppy...
Знае ли някой дали намалението от Черният петък в Сердика ще продължи и през уикенда?
Вчера ходих, купих разни неща. Предимно от Ризърв.
Хиполенд ме оставят с неприятно усещане за надути цени Rolling Eyes
Миналата есен купувах дракон от Бърк за 24.90лв. - сега беше 29.90лв. и това за около 6-7 месеца. Ако цените растат с по 5лв. за такъв период, то не мога да си представя какви ще бъдат след няколко години.....
Дали е само, заради сегашния Черен петък - не знам.
Но, определено ми станаха много неприятен магазин!
Наложи се да купя нещо на сина ми, който се запъна там и това си е...

Общи условия

Активация на акаунт