Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Докога може частният лекар да издава болничен за бременност?
Какви са преживяванията на майките със секцио по време на предишна бременност?
Какви са преживяванията на майките при закупуване на колички от чуждестранни уебсайтове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Докога може частният лекар да издава болничен за бременност?
-
Какви са преживяванията на майките със секцио по време на предишна бременност?
Майките, които са имали секцио при предишна бременност, съобщават за опасении относно острите болки в долната част на корема. Някои от тях споделят, че тези болки възникват при резки движения, завъртания или напрежение на коремните мускули. Препоръчително е да се консултират с лекар и да избягват резки движения, като същевременно се подготвят за предстоящите прегледи.
-
Какви са преживяванията на майките при закупуване на колички от чуждестранни уебсайтове?
Майките имат различни преживявания при закупуване на колички от чуждестранни уебсайтове. Някои са се сблъсквали с дефекти, които са били разрешени след ремонт, докато други е трябвало да закупят ново шаси. Въпреки това има и положителни преживявания, като удобството и функционалността на количките се оценяват високо.
-
Какви са мненията за количките с помпащи се гуми?
-
Какви са мненията за нанасянето на крем против стрии върху местата, където се прилагат инжекциите с фраксипаррин?
Казаха ми и пола - момченце. Сега ще чакам да излязат и кръвните изследвания, за да се потвърдят окончателно резултатите.

та започнах и аз да се съмнявам какво съм чула
Сега се чудя дали да не пробвам с някакви депилиращи кремчета. Някой да използва нещо?