Отговори
# 435
Зози, няма за какво да се притесняваш тогава, относно токсоплазмозата. Няма как да се заразиш от кучето, но мий по-старателно зеленчуците и плодовете, и опичай добре месото.
Не знам защо не пише негатив, аз тези изследвания ги пуснах в РЗИ и не са готови.

Пчеличке
, на мен мъжа ми като ми сервира, че баба му казала да не боядисвам яйца откачих  #Cussing out Мразя да ми казват какво да правя и какво не, особено ако няма медицински показания за това. Предпочитам да не знам, отколкото да го направя и после да мисля дали не съм навредила. Няма причина да не боядисваме яйца, да не си боядисваме косите, да ходим като чумави неподстригани, да не си вдигаме ръцете, да не шием и прочие щуротии  #2gunfire Не искам да слушам такива глупости, защото не вярвам в тях. Ако е да не вдигам тежко или нещо друго, което би ми навредило, да, но да спазвам суеверия, няма да стане Crossing Arms

# 436
Шикер - така ме разсмя с това 'чумави'  Joy
Напълно съм съгласна с теб  Simple Smile

# 437
  • Сливен
Шикер, вярно е че има много суеверия. Едно от тях е да не прескачаме въжета, маркучи, кабели и пр. - с първата си бременност правех точно обратното, бебето се роди цялото увито в пъпна връв, крака, ръце, врат, едва оживя. Едва ли има връзка, обаче те кара да се замислиш.
За друго обаче не се права - силната боя за коса може да навреди, както и протягането - може да ти докара страхотни контракции, доказано е научно и не е  суеверие.
Успех на всички с предстоящи прегледи  Hug

# 438
Относно боята има много безамонячни бои и не е необходимо да ходим с пет цвята на косите си или с побелели такива. А за увиването на пъпната връв, със сигурност, не се е случило, точно защото си прескочила някое въже, дори и да си го мислиш, че е така.
А конкретно за боядисването на яйца ?? Пълна глупост!

# 439
  • Сливен
Това казвам и аз - естествено , че едното не е довело до другото. Написала съм "силните бои" и протягането не са суеверия, и зад тези думи си заставам.  За боядисването на яйцата - идея си нямам, просто исках да кажа, че не всичко което си написала е суеверия.

# 440
Здравейтееее  Grinning

Тези дни много работа в офиса и все не остава време да се разпиша, утре чакам резултатите от БХС стискайте палци всичко да е ОК  Praynig

Shiker много се смях с това "чумави" ... Mr. Green Mr. Green с първата бременност по се стараех за някакви дивотии, но сега съм решила да не се връзвам, подтригвам се , боядисвам се.... Айца ще боядисвам ...обещала съм на малкия, не съм чувала за такова поверие, аз даже си мисля, че да боядисваш яйца е за здраве  newsm78

Ifko стискам палци  Praynig

Софи М. във Фемина М в Бъкстон ли ще ходиш?

# 441
Здравейте, видях, че сте писали, че не трябва да боядисваме яйца и аз съм го чувала, но и аз като Шикер, мразя като ми казват, това така ще правиш, това няма да го правиш.  Tired Правя каквото ми казват лекарите, не вярвам на такива поверия. Аз ще си боядисам яйцата, сама живея кой да ми ги боядиса, за Велкден ще се събираме цялото семейство в леля ми и ще трябва да занеса яйца.  Mr. Green
Ох, аз тия дни постоянно рева, и то за глупости. Има ли някоя друга ревла като мен?  Mr. Green Вече започвам да си мисля, че полудявам, попринцип не съм емоционална, но от скоро постоянно плача за някоя простотия.  Laughing Mr. Green

# 442
  • София
Anastasiq6 и аз съм станала голяма ревла и много чувствителна ще дойда, а по прицип съм мъжко момиче  hahaha hahaha
Иначе и аз не вярвам на суеверията. Случва се това, което вярваш, че ще ти се случи.
Честито на мамите, разбрали пола.
И аз да си кажа, че най-накрая дойде и моя ред - утре на обяд съм на БХС и ФМ. Хващам се, че нямам търпение да разбера пола. Стискайте палци всичко да е наред. Доста се очертахме утре на преглед.

# 443
choco_late, не на ул."Дунав" 47 се намира МЦ Фемина. И аз съм станала голяма ревла, вчера ревах час и половина, защото ми беше лошо от хремата и бях на легло.

# 444
FatalSnare, успех утре на прегледа  Hug Да се върнеш с добри новини   bouquet

# 445
  • Sofia
Здравейте момичета!
Относно суеверията... Дори нямам време да ги разбера, повечето ги научих от тук Simple Smile... Камо ли да вярвам...
Софи, за хремата аз слагах по малко захаросан мед в носа, с клечка за уши. После лягаш като леко навеждаш назад глава. Медът се разтопява и се стича в синусите...щипе яко, но след това секретите излизат и носа се прочиства. На мен на третия ден ми мина. Правих го сутрин и вечер. Разбира се не трябва да си алергична и трябва да носиш на щипане  Simple Smile

Поздрави мили дами! Simple Smile

# 446
choco_late, не на ул."Дунав" 47 се намира МЦ Фемина.

Явно има доста МЦ Фемина  Laughing

# 447
Д.И.Р., това с меда ще го пробвам още тази вечер преди да си легна. Нямам алергии, а за щипането ще го понеса Simple Smile Важното е да има резултат, защото не се търпи вече...Благодаря ти!
choco_late, много е вероятно да говорим за различни медицински центрове. Става въпрос за този на доц. Виолета Димитрова и доц.Румен Димитров Wink

# 448
Здравейте, видях, че сте писали, че не трябва да боядисваме яйца и аз съм го чувала, но и аз като Шикер, мразя като ми казват, това така ще правиш, това няма да го правиш.  Tired Правя каквото ми казват лекарите, не вярвам на такива поверия. Аз ще си боядисам яйцата, сама живея кой да ми ги боядиса, за Велкден ще се събираме цялото семейство в леля ми и ще трябва да занеса яйца.  Mr. Green
Ох, аз тия дни постоянно рева, и то за глупости. Има ли някоя друга ревла като мен?  Mr. Green Вече започвам да си мисля, че полудявам, попринцип не съм емоционална, но от скоро постоянно плача за някоя простотия.  Laughing Mr. Green

Аз пък се хващам, че много бързо взех да се ядосвам, от лек спор с някой почти веднага преминавам във викане, направо се плаща от себе си истеричка ли ставам  Confused а по принцип винаги съм била много спокойна и диалогична и малко неща ме вадеха от равновесие. На някой друг случвало ли му се е?

# 449
И аз се чувствам по-изнервена, но за разлика от преди, не го прикривам. Много често влизам в пререкания, днес например го отнесе една касиерка в Лидл  Rage Rage
Сега сме точно кълба от емоции, какво да се прави...хормони (сега поне имаме оправдание, че сигурно понякога не се траем Blush)

Общи условия

Активация на акаунт