Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 29 007
  • 739
  •   2
Отговори
# 360
# 361
  • Плевен / София
Направо се шашнах от толкова красота.....гифчетата направо ме направиха разногледа......но нямаше нищо от яхтата и Кахраман с цаки... ooooh!
Не съм срещала откъс от яхтата...дайте линк и ще го имате...с цайси! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Зле съм със стоп кадрите Ани да помага... Praynigстава  въпрос когато Кахраман е на руля на яхтата и е с черните очила...даже се усмихваше... Party

# 362
Мамашите са пуснали първата изрезка...

"Мечта и реальность.Конец 23 серии."-вырезка с 23 серии.

видео тук

# 363
Мамче     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кралице     bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet

# 364
Направо се шашнах от толкова красота.....гифчетата направо ме направиха разногледа......но нямаше нищо от яхтата и Кахраман с цаки... ooooh!
Не съм срещала откъс от яхтата...дайте линк и ще го имате...с цайси! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Зле съм със стоп кадрите Ани да помага... Praynigстава  въпрос когато Кахраман е на руля на яхтата и е с черните очила...даже се усмихваше... Party

Този момент ли  newsm78

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/video-gale … m-de-deliler-gibi

# 365
  • в подножието на планината
smile3501 smile3501 smile3501

И на мен ми се догледаха началните епизоди на Съдбата... Rolling Eyes

# 366
  • Плевен / София

Този момент ли  newsm78

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/video-gale … m-de-deliler-gibi
newsm10 smile3521

# 367
Момичета има подсказки под формата на снимки...

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 22:56 от MAMA-AN

# 368
  • Плевен / София
Ани, да не ходим на пикник....
Гледайки финала отново си мисля, че Керем "падна"на нивото на Максут....щом той е влюбен Елиф трябва да го обича......истински влюбения мъж не "усеща" ли любимата си...слепи ли са Максут и Керем , че причиняват болка на Елиф....то кой ли я пожали досега де.....чудно ли е , че накрая стана жертва на машинациите на двете кобри... ooooh!

# 369
   Мили мои момичета,

Скрит текст:
желая ви всичко най-хубаво.  Утре рано заминавам за София в командировка за 2 дни. Моля, простете ми, ако  с нещо съм ви обидила.

# 370
Момичета започна Дила ханъм по ДФ .
Когато свърши Дила ще направя един колаж със сбъднатата мечта на Елиф...Химерата ще се превърне в реалност....
Мисля, че Елиф и Кахраман ще заминат заедно с Назлъ някъде на далеч....При кученцата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 371
  • в подножието на планината

Супер ще е, ако Елиф и Кахраман заминат нанякъде, колкото се може по - далече от всички отровни змии и смотльовци... Grinning

# 372
  • Керодиспансера

Супер ще е, ако Елиф и Кахраман заминат нанякъде, колкото се може по - далече от всички отровни змии и смотльовци... Grinning
Дай Боже  newsm17 newsm17 newsm17

# 373

И аз така мисля. Сега Елиф и Кахраман имат нужда да останат заедно далеч от лъжите и интригите, за да се опознаят и Елиф да си върне доверието в Кахраман. Да осъзнае, колко я е заблудила Дафка и каква грешка беше на път да направи. Така, когато се върнат, Елиф ще откаже предложението на Керем, по своя воля....
Още една снимка зад кадър...

# 374

Дай Боже  newsm17 newsm17 newsm17

+1   newsm10 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт