Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 29 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
# 378
# 379
  • Плевен / София
Е....от толкова красоти...как се избира....не мога да реша.... ooooh! Thinkingще трябва ли да ги намалявам....

# 380
  • Плевен / София
Кралице smile3501  love001 smile3501

# 381
Е....от толкова красоти...как се избира....не мога да реша.... ooooh! Thinkingще трябва ли да ги намалявам....
Зависи...за аватар-навярно, ще трябва...за подпис-няма да се наложи..мисля, но все пак...тука съм...ще извадим ..ножиците! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 382
  • Плевен / София
Благодаря..... smile3501  love001 smile3501

# 383

..тук.. Кахраман се видя в чудо, какво му дойде на главата..ама, схватлив...веднага се развика и той..та, отсреща да не вземат..наистина да й повярва...щото Елифката крещеше..помощ, този мъж ме отвлече... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

...тука, също е много смешно щото..Елифката най-напред тук се пробва да го преметне...добре ще говорим, както искаш..но, да слезем на сушата ще седнем и ще говорим...а, не... не... не...ти не мислиш че, ще се хвана на това..нали? Докато не ми кажеш, каквото ..криеш, няма слизане..
После, сякаш нищо не е станало..тя, крачи тревожно ядосана..че, номерът и претърпя..неуспех....а, той чаровно...ти, не огладня ли?...попита. Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Тя, направо от нерви..сигурно получи...една-две...контракции... hahaha Joy Joy Joy Mr. Green

# 384
  • Плевен / София

...тука, също е много смешно щото..Елифката най-напред тук се пробва да го преметне...добре ще говорим, както искаш..но да слезем на сушата ще седнем и ще говорим...а, не... не... не...ти не мислиш, че ще се хвана на това..нали? Докато не ми кажеш, каквото ..криеш, няма слизане..
После, сякаш нищо не е станало..тя, крачи тревожно ядосана..че, номерът и претърпя..неуспех....а, той чаровно...ти, не огладня ли?...попитал
Тя, направо от нерви..сигурно получи...контракции...[/i]
Значи съм избрала гифчето много точно...... Joy Joy Joy
Кралице кажи какво да черпя за новата премяна..... newsm78  chef

# 385

Скрит текст:
...тука, също е много смешно щото..Елифката най-напред тук се пробва да го преметне...добре ще говорим, както искаш..но да слезем на сушата ще седнем и ще говорим...а, не... не... не...ти не мислиш, че ще се хвана на това..нали? Докато не ми кажеш, каквото ..криеш, няма слизане..
После, сякаш нищо не е станало..тя, крачи тревожно ядосана..че, номерът и претърпя..неуспех....а, той чаровно...ти, не огладня ли?...попитал
Тя, направо от нерви..сигурно получи...контракции...[/i]
Значи съм избрала гифчето много точно...... Joy Joy Joy
Кралице кажи какво да черпя за новата премяна..... newsm78  chef
Росни китки, утре..заран... hahaha hahaha hahaha hahaha
Голям чаровник...мръсникът, как се усмихва..а, рядко го прави... hahaha hahaha bowuu

# 386
Четох, попадна ми някъде..че, скоро е рожденният му ден! newsm78

# 387
Кралице чудесни гифчета  Peace Peace Peace Peace
Сега като гледам на спокойствие се забавлявам с тях....Нашата мома сърдита, Кахраман щастлив....
Това с храненето вече съм го гледала, но пак ми беше забавно...Наща като остана сама, бърза лапа като гладна...че и вкусно било  Joy Joy Joy Joy След това когато се преструваше....много сладък момент...Кахраман обаче я хвана бързо...Сцените на яхтата като цяло бяха чудесни в сравнение с вещиците и заговорите....
Сега правих снимки от финалната сцена....Страхотна игра направиха Х. и Й. Тя си бърбори нейните - имаш жена, върви при нея...той само мълчи, усмихва се, дори и очите му са усмихнати и действа....Елиф много бързо се предаде...сякаш само това е чакала...Нямаше сили, а и не искаше повече да се бори...Любовта победи ината й..... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 388
Сега, да ви развеселя..малко.. Thinking
Моят възлюблен у дома, моят Кахраман..като написах горе и го нарекох--мръсникът..че се сетих...
Гледаме си ние..овде бълг.тв..и на фолк каналите, нали ..едни пищни, красиви певиците...той, не слуша такава музика и все пита..тази, коя е..ами, онази...бе, да ви се не види..кой знае, на кого сте изпили, душицата....и къде сте омръзнали и вие на някого... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това е то, мъжкото безсилие..вече..очи, пълни..ръце, празни..де е поговорката...
Та и аз, точим...се за Кахраманчо...не за Дениз... Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389
Четох, попадна ми някъде..че, скоро е рожденният му ден! newsm78

Роден е на 19 май 1972 година....Почти набор на Еркан...

Общи условия

Активация на акаунт