Хемороиди

• 89 334
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
галя - дай повече инфо, плз  Praynig

От къде се купува, как точно се действа и т.н...

# 31
  • София
Веднага казвам Laughing
Казва се Аntiflegmin.Продава се във ветринарните аптеки.Маже се 1-2 пъти дневно след измиване.

Шани,между другото е от врачански лекар изписана и препоръчана,ама не му знам ието Wink

# 32
  • с/у ОколоМръсТното
galq4   bouquet

# 33
  • Germany
Веднага казвам Laughing
Казва се Аntiflegmin.Продава се във ветринарните аптеки.Маже се 1-2 пъти дневно след измиване.

Шани,между другото е от врачански лекар изписана и препоръчана,ама не му знам ието Wink

И на мен една позната ми каза, че се оправила с лекарство купено от втеринарна аптека и горещо ми го препоръча, но мен ме достараша да опитам. Каза че при нея е имало мигновен ефект.

# 34
  • София
Веднага след раждането се мажех именно с Прокто-то... даже скоро видях тубичката да се търкаля в банята. На мен ми помогна "Хемероидин" на Тошков. Сега само от време на време чувствам дисконфорт, но не и болка.

# 35
пробвай с "ПИЛЕКС"(pilex)има страхотен ефект поне при мен,много е гадно а и за да не ти се получават пий ушав от сини сливи поне по 1 чаша на ден

# 36
Антифлегмина действа найстина до половин час , а Проктогливенола след 2 3 дни .Бабешка рецепта - мажи се с чист мед /но не купешки / УСПЕХ с дупето Laughing Laughing

# 37
  • с/у ОколоМръсТното
Мацки - да ви споделя за алоето.
Майка ми си го следа в сакция. Отчупва ми едно листо и стиска в/у памук сока му. След това с тоз памук се прави компрес. И на мен ми подейства бързо, но след няколко часа болката се върна Tired

Остава ми да пробвам Аntiflegmin, само дано не се изрина Praynig

# 38
Пробвайте с ледче върху хемороида. Успокоява веднага, аслед няколко процедурки болката спира.
Аз се сдобих с туй прекрасно нещо, наречено хемороид, и не можех да си сядам на д-то  #Cussing out Ледът ми помогна, както и миенето с хладка вода и мек сапун. Остана си ми "екстрата", но поне болката я няма. Също така по много пъти на ден си стягайте мускулите на ануса.
Кремчетата против хемороиди така и не ми помогнаха  Confused

# 39
Антифлегмина действа найстина до половин час , а Проктогливенола след 2 3 дни .Бабешка рецепта - мажи се с чист мед /но не купешки / УСПЕХ с дупето Laughing Laughing
Здравейте   Wink ,аз си имам куче,което имаше мастит и му предписаха АНТИФЛЕГМИН,а докторът обясни компетентно "даже да остане от тубата,ще си я използавате-за разширени вени,хемороиди,натъртвания" Joy Joy Joy
При кучето-действа Wink

# 40
и аз да споделя от опит с какво ми се махнаха.
Оставя се една цигара от тези без филтър да изгори.Събира се пепелта и се обарква с малко  свинска мас.Така се маже мястото няколко пъти и изчезва Peace

# 41
СВИНСКАТА МАС СЪЩО ДЕЙСТВА

# 42
Пиши какво стана с дупето ти -какво ти помогна????? Peace

# 43
Благодаря момичета

# 44
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, от къде да си купя този Антифлегмин?  Rolling Eyes
Дайте адреси на ветеринарни аптеки Praynig

geomar - какво лечение предприе и как ти се отрази?

Общи условия

Активация на акаунт