Хиперактивните деца и техните родители

• 24 807
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
 Някой ползвал ли е това?http://www.marvi.bg/moreplavateli-fokus-formula-za-koncentraciq-multivitamini-za-deca-235-mg-60-ultrakaps-880.html

# 31
  • София
Може ли да посочите литература-книги, онлайн?

# 32
Моето хлапе приемаше сутрин и вечер по една таблетка Nervoheel tb. На вкус са много приятни и нямаше проблем. Хомеопатични са, така че нямах притеснения да му ги давам.
Определено имаше промяна.

# 33
Здравейте,

Търся добър детски психолог от София , който да има опит с деца като нашите и да може да съдейства и работи със сина ми  .

Ако някой от вас има личен опит или препоръки моля да ги сподели , става дума за дете на 7 години с хиперактивно поведение, нещата излизат извън контрол особено след началото на учебната година  .

Благодаря много за информация.

# 34
Проф Ваня Матанова има добър център за работа с деца. На Хр. Белчев беше..

# 35
Здравейте! Имам молба към майките от Пловдив: от градината настояват да направим изследвания на детето ни (5г. момче) за хиперактивност. В момента е на ресурсно подпомагане в градината, но искат медицинско заключение по въпроса за да знаят какво да правят нататък. При нас проблемът е основно поведенчески, без проблеми със сън, без болки, без агресия, само прекаленна активност и понякога протест към определени дествия. + най-голями проблем - все още има проблеми с проговаряне. Но той е от двуезично семейство, затова не го слагаме за основен показател. Събрах информация от форума за лекарите от Пловдив, но така и не разбрах как става тази проверка и къде? Просто трябва да минем през всеки един специалист? (невролог, психолог, логопед). Но доколкото знам диагноза не се слага след едно посещение.... тогава как? ще съм безкрайна благодарна да насоката!!!!
ps: за повече информация, от Пазарджик сме, варианта с Пловдив ни е значително по-удобен от софийски вариант. Но ако в София има подобни центрове - ще се радвам да разбра и за тях! Ресурсиния ни педагог спомена, че детето трябва да се наблюдава от 3 до 6 дни по приценката на специалисти, за да изяснят картината. Но къде точно не казва.... само спомена за Александровска болница в Сф.

# 36
На първа стр. в темата за трудно проговаряне има указател за АЛ болница.
Моето дете е също с поведенчески проблеми като вашите, прекалена активност, протест към действия, като, ако е много силен протеста, проявява и агресия и проблем с говора. Но, при нас с напредването на говора се изчистват поведенческите проблеми. С което искам да кажа, че не трябва да пренебрегвате говорните проблеми. А може те да са и водещи, както е при нас

Общи условия

Активация на акаунт