Допълнително здравно осигуряване Евроинс

• 2 662
  • 5
  •   1
Отговори
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте, имам питане относно допълнителното здравно осигуряване към Евроинс. Съпругът ми ги осигуряват във фирмата и има опция да се осигурявам и аз, като лимита за болнично лечение е 1000лв. Въпросът ми е дали ако си го направя ще ми възстановят разходите за раждането което е около 900лв и как стоят нещата? Трябва ли първоначално ние да заплатим всичко и в последствие ние да представим документи за възстановяване на сумата или се представя само картата?

# 1
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Зависи дали болницата има договор с тях.

Аз раждах в Софиямед, те нямат договор с Евроинс и съответно ние платихме и после подадохме документи за връщане на сумата.

# 2
 В Майчин Дом мисля да раждам и видях че са в списъка им. До момента не съм ползвала допълнително здравно за болнично лечение. В предната ми работа имахме допълнително към Дженерали, но там само за профилактичните които ни принуждаваше работодателя. Та за това питах тези с опит да споделят.

# 3
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Щом са в списъка, трябва само картата да покажеш.
Не е зле да се обадиш на фонда и да попиташ какво точно поемат, за да няма изненади. На мен примерно ми зачетоха само изборът на екип (900 лв.). Настаняването ( при мен се водеше Вип услуга) не го зачетоха.   Peace

# 4
 Това ме интересува, само екипа, ако поемат, за стаята ще знам на отворените врати  Hug

# 5
Здравейте, извинявам се че ще използвам темата, но бих искала да попитам дали има някоя от вас, която да се осигурява в работата за допълн.здравно и да е осигурила и детето си за да го води на частно при педиатри. Интересувам се конкретно за педиатрите от Сити клиник. Въобще съм невежа по въпроса, знам само че имам допълнително ЗО от работата в Доверие.

Общи условия

Активация на акаунт