СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 511
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Изчетох ви... Crazy

Нито са ги юрнали, нито се знаят дати за класни, нито има информация за РС #Cussing out

Мислех даже да звъня в канцеларията на училището, за да ги питам дали се предвижда такава ooooh!
За оценките притеснения нямам, само се притеснявам от пустия му мързел.

Сроковете за различните дейности по процеса къде да ги търся?

# 586
  • Варна
В сайтовете на РИО ги има, график съгласно наредба No 11 ОТ 28.03.2005 г.

# 587
В сайта на вашия регионален инспекотрат по образованието - описани са по дати

# 588
biborana,благодаря! Две различни области.
Родителска няма, в неведение сме от септември, писна ми да звъня и да ми казват, че ще има след празниците. Кои не е ясно.

# 589
  • София
Появи се информация на сайта на НПМГ на тема Кампания 2015

----------
Много неприятно! Датата на изпита по математика в ТУЕС и НПМГ съвпадат Sad

# 590
 Flash*,mia5543, благодаря, уж там рових, ама... ooooh!

Елл, много навреме се включваш Hug преди два часа рових и се ядосвах, че не пускат нищо още. Тъкмо ще зарадвам младежа като се прибера  Mr. Green

# 591
  • столицата
Леле,ужасих се като прочетох. Що за учители комплексари има. Защо трябва сега да претоварват децата с контролни по предмети,с  които не се кандидатства! А за учителити по БЕЛ И МАТ,непредали още материала или повтарящи на децата, че няма да успеят просто не ми се говори. Значи осъзнават,че самите те не се справят с работата си.
Добре,че в нашето уч-ще няма 8 клас. Само като ви чета и съм готова да ходя да се разправям. Що за безобразно поведение!

# 592
Появи се информация на сайта на НПМГ на тема Кампания 2015

----------
Много неприятно! Датата на изпита по математика в ТУЕС и НПМГ съвпадат Sad

Не е за вярване, че датите съвпадат. Трябва да направим нещо. В противен случай можем да избираме само едно от тези училища! Mr. Green

# 593
  • столицата
Вероятно промяна може да стане само ако се поиска бързо.

# 594
  • София
Аз писах в темата на НПМГ и на priem@npmg.org Пишете и вие.

# 595
Записах дъщеря ми на 2 пробни по БЕЛ -  събота в Междучасие, а неделя в СМГ. Мислех да не ходи в Междучасие след като я записах в СМГ, но тя иска да иде и на двата, та да добие по - реална представа за нивото си. По същият начин ще се яви и на МАТ - на 2-ри в Междучасие, а на 10-ти в СМГ. Това ще са й последните пробни. Утре щяхме да имаме родителска за НВО, но днес разбрах, че са  я отменили - дали все пак ще има и кога не се знае. Направо нямам думи!!!

# 596
Аз писах в темата на НПМГ и на priem@npmg.org Пишете и вие.

Елл,
чудесно е, че информираш и вече си писала в темата на НМПГ, но моето скромно мнение е, че трябват още действия, за да се промени датата на единия изпит.
През 2013 г. - датите също съвпадаха. Този факт показва, че няма проблем за 2-те училища (а може и нарочно да се прави от у-щето, което е обявило изпита второ).

Ако приемате идеи -
пише се писмо до: двамата директори и до министърката с молба за съдействие (и двете училища са държавни), за всеки случай и до РИО-София град (те може и да кажат, че не е тяхна работа, но все пак НПМГ е в общото класиране).
Писмото не трябва да е анонимно - непременно телефон за връзка. Ако се подпише от поне 10-на човека още по-добре.
Текст: да се съберат 2-те у-щата с помощта на МОН и РИО и да сменят датата в интерес на децата. Обяснявате свободно колко е лошо това...
в края може да вмъкнете думата протести

изпращане на писмото: първо по имейли, но и входиране на хартия - лично или по пощата.

Но това може да не е достатъчно. Затова трябва масовост и публичност.
Масовост: После публикувате писмото тук и бг-мамите от личните си имейли го пращаме 100-на пъти.
освен това на телефоните за връзка на МОН и РИОСВ се почва телефонна кампания и се иска среща с министър/шев на РИОСВ, за да се обясни проблемът.

публичност: включвате медиите - копие от вече входираното писмо се изпраща на всяка медия, за която се сетите + нещо като "Защо 2 от водещите училища ще проведат изпитите си в един ден. Какво е това недоглеждане, нелоялна конкуренция или война за отличници".

ПП Mia, Vague, за нищо Hug. Успех!

# 597
  • Варна
Леле,ужасих се като прочетох. Що за учители комплексари има. Защо трябва сега да претоварват децата с контролни по предмети,с  които не се кандидатства! А за учителити по БЕЛ И МАТ,непредали още материала или повтарящи на децата, че няма да успеят просто не ми се говори. Значи осъзнават,че самите те не се справят с работата си.
Добре,че в нашето уч-ще няма 8 клас. Само като ви чета и съм готова да ходя да се разправям. Що за безобразно поведение!
щастливка си ти.., имам сериозни съмнения за писане на по-слаби оценки за годината на децата за да останат в училището. Дано не съм права  Praynig

# 598
  • София
Леле! Така ли се води борба за отличници и това ли е начинът? Не съм си представяла, че НПМГ биха използвали подобна тактика.

# 599
  • Варна
Записах дъщеря ми на 2 пробни по БЕЛ -  събота в Междучасие, а неделя в СМГ. Мислех да не ходи в Междучасие след като я записах в СМГ, но тя иска да иде и на двата, та да добие по - реална представа за нивото си. По същият начин ще се яви и на МАТ - на 2-ри в Междучасие, а на 10-ти в СМГ. Това ще са й последните пробни. Утре щяхме да имаме родителска за НВО, но днес разбрах, че са  я отменили - дали все пак ще има и кога не се знае. Направо нямам думи!!!
вчера в училището са имали час за разясняване на кандидатстването и НВО. Но родителска среща няма :xarms Материала по бел не е завършен, нито по Мат. Няма да им остане време за никакви преговори, пробни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт