Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 457
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета, и аз съм от юнската група   bowuu Трябва да започна подготовка преди началото на стимулацията с Климара форте и Cetrotide.

Въпросът ми към пациентките на д-р Карликая, които са правили такава подготовка е има ли значение по кое време на деня ще се слага cetrotide? Тук са ми го изписвали преди пункция следобед към 16 ч, но в случая целта му е друга и се чудех дали има значение. В листовката пише че може и сутрин и вечер.

Предварително ви благодаря   bouquet
Аз съм с тази схема, не са ми казали конкретно кога да го слагам, но аз го прилагах 14,00h след работа. Имай е в предвид , че цикъла може  доиде 1 седмица преди очаквания, за да си направиш сметка за пътуването до там.

# 406
Здравейте момичета, и аз съм от юнската група   bowuu Трябва да започна подготовка преди началото на стимулацията с Климара форте и Cetrotide.

Въпросът ми към пациентките на д-р Карликая, които са правили такава подготовка е има ли значение по кое време на деня ще се слага cetrotide? Тук са ми го изписвали преди пункция следобед към 16 ч, но в случая целта му е друга и се чудех дали има значение. В листовката пише че може и сутрин и вечер.

Предварително ви благодаря   bouquet
Аз съм с тази схема, не са ми казали конкретно кога да го слагам, но аз го прилагах 14,00h след работа. Имай е в предвид , че цикъла може  доиде 1 седмица преди очаквания, за да си направиш сметка за пътуването до там.
Няма значение кога слагаш цетротайда. Цикълът ти започва 3-4 дни след последната инжексия.  Поне така беше при мен. Успех!

# 407
Здравейте,момичета! Треска ме тресе мен,утре рано тръгваме, но мен сън не ме хваща, моля се да ни дадат "зелена светлина" за старт възможно най-скоро. Та във връзка с това Ви моля за палчета!Много чувства бушуват в мен, с толкова неща ми се наложи да се сблъскам последните 2 седмици (по държавни болници и държавни институции и точно това ми е странното, че зор не видях особен от болницата, в която съм била до момента,сблъсъкът дойде точно оттам, дето не съм очаквала), че без дори да съм започнала опит в Истанбул,бих посъветвала всеки,който се допита до мен, да не губи време,надежди,нерви и пари за ин витро опити тук-в нашата хубава китна България! Не,че много мои приятели и познати не успяха още на 1-вия,2-ия или 3-тия път,но като че ли вече съм по-склонна да го оттдавам на добрия им късмет, отколкото на компетентност и грижа от страна на нашите доктори и клиники.  Заради финансовата страна на въпроса основно направих нещо,което бе в разврив с моите възприятия и виждания,а сега този въпросен финансов въпрос ми се вижда толкова мижав, на базата на моето здраве и най-вече психика. Нека всеки, който чете тази тема си направи необходимите изводи, не бих си позволила да давам непоискани съвети. Отчаянието ми е огромно, но Надеждата, че в Истанбул ще успеем е по-голяма от отчаянието ми! Така и никой не ми писа, че има нужда от нещо,моля знайте,че ще влизам във форума и ако все пак някой нещо му затрябва-нека да разчита на мен!
Ще пиша когато се завърнем от не толкова голямото пътешествие, но за сметка на това обвързано с огромните ми надежди.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 23:56 от mamochka

# 408
Благодаря на всички   bouquet

d_ivanova, радвам се че и вие тръгвате. Стискам палци нещата да се развият по най-добрия начин  Simple Smile

mamochka , силно стиснати палчета и за теб и всички разочарования да са вече зад гърба ти, а занапред много спокойствие и успех  Simple Smile

# 409
 mamochka , пожелавам ти спокойствие, приятно пътуване и скорошен старт Hug
 и мен нещо почна да ме хваща нервата Twisted Evil

успех на всички, които им предстои да посетят юни месец този приказен град - Истанбул!
очаквам да се завърнете заредени с положителна енергия и увереността на правилно предприетата стъпка да се доверите на лекарите там Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 23:59 от El_Vel

# 410
  • При вещиците
Мамочка, успокой се и мисли само за предстоящия преглед и след това опит. Напомни ми какво беше в мен миналата година в края. Не искам да описвам гнева си публично, защото няма да помогна на никой, а и никой няма да се трогне в България, че 1,10 или 1000жени страдат. Гледай си здравето и мъжа до теб!
Инфамния, хифросалпингс ли имаш? Няма да коментирам поредното невиждане от страна на големите специалисти в БГ. Следвай съветите на новите си лекари и загърби всичко досега. Желая ти успех от все сърце.
На всички, които само четат и нямат кураж да пишат, момичета не се бавете-времето минава.

# 411
Късмет момичета -  infamnia, mamochk. Вие отъпкайте пътеката аз съм след вас  Hug
Дано всички да успеем там, след като не можахме тук  Sad

infamnia чрез цветна снимка ли видяха течността в тръбите?
Къде ще си правиш лапароскопията? Каква цена ти посочиха в Турция за нея?

# 412
Късмет, момичета, стискаме палци да ни зарадвате с добри новини  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Peace Peace Peace

infamnia ,и при нас проблем се оказа хидросалпингс, който професорката видя още на първичния. След като прекъснаха тръбите, чудото се случи и при нас и сега сме щастливи родители на Божидар.

От сърце пожелавам да имате поне по едно чудо в скоро време и вие, борбени приятелки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 413
Успех и от мен на всички стартиращи момичета  Hug
И въпросче: през месец април бяхме на преглед при д-р Карликая. Допадна ми и той, и отношението, и клиниката  Peace Бяхме на едно мнение, че съм за естествен цикъл и се разбрахме когато сме готови, на втори ден от цикъла да се прегледам в БГ и да му пиша резултата. Днес ми е втори ден, ще се прегледам, но се замислих дали не се пускат и някакви хормони newsm78 Някой ако има опит на естествен цикъл в Бахчеджи, може ли да даде съвет  Praynig
Благодаря много и хубави летни емоции на всички   bouquet

# 414
Здр,
Отдавна ви следя, но вече се регистрирах и мисля да се включа не само с четене по темата. Моля някой които е имал проблем с тръбите да каже колко време след премахване на маточните тръби започнахте процедура?

# 415
  • При вещиците
Здр,
Отдавна ви следя, но вече се регистрирах и мисля да се включа не само с четене по темата. Моля някой които е имал проблем с тръбите да каже колко време след премахване на маточните тръби започнахте процедура?
за да не се претрупва организма, аз започнах след 3 цикъла. Аз съм с 3 лапароскопии поради различни причини, назад съм писала.

# 416
Здравейте,Момичета.
Не съм писала отдавна, но днес се реших. Накратко след цветна снимка в Малинов и диагноза запушени тръби се наредих във вашите редици и малко по малко се подготвях за Истанбул. Тук е мястото да благодаря на всички ви -за споделената информация, опит, кураж и емоции.
Близките ми ме посъветваха да потърся второ мнение - това и направих. Днес ми направиха втора снимка и дойде изненадата - няма проблем в тръбите. Предишния път явно не е използван достатъчно контраст според ренгенолога. Лекарят ме насочи към инсеминация. Незнам какво ще стане и как. Точно смятах, че съм се осведомила за ин.витрото и сега ще търся информация за друго.
От една страна се радвам на резултата от днес и дори не мога да го осмисля. От друга страна....така се бях настроила вече за Истанбул. Е, то не се знае знае ли се както се казва.
Реших да споделя само за да кажа - в България търсете второ мнение. Тези среди у нас са касичка за пари явно. В Турция лекарите се опитват да ти помогнат, а тук се чудят как да ти вземат парите,а резултата е без значение.
Успех на всички ни!
 baloni

# 417
Благодаря за бързия отговор но неразбрахте С какво да се претрупва организма, опити други не съм правила,решили сме първия опит да бъде в Мемориал. На първичния преглед там,поискаха цветна снимка,направих я в Echomar,след това казаха че тръбите са запушени с хидросалпинги и трябва да се отстранят или прекъснат и да се започва ин витро .

# 418
  • Живее на Луната
Фъсла, второто мнение в Търция ли го получи, там ли направи втората Цветна Снимка?

# 419
много съм изненадана от това с ЦС в Малинов newsm78
до сега, които е правил такава там, и след това я е представил в Турция, отговора винаги е бил - отлично качество
ама, явно винаги има първи път Thinking

Общи условия

Активация на акаунт