„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Разград
Mehmet Akif Alakurt~Amazing~

https://vimeo.com/88467659

# 361
Хайде нов термин за отношенията им - Колегиална симбиоза
След  Химици, криещи се зад  професионален ангажимент newsm62

Тези чилийки да не му се хвърлят много.....хич не ми се нравят #2gunfire
Ние сме съседи, тъй че ние сме с предимство Laughing

# 362
  • Разград
Снимки зад кадър

# 363
  • между морето и небето
https://www.facebook.com/OficialSila

Сериалът Съла го излъчват само в неделя - не са много доволни от това  Mr. Green, след Фатмагюл, но скоро са променири часовото време.

МАА много им харесва, пишат само суперлативи, като обсъждат колко е висок, с какво се е занимавал, къде се е снимал. Бил най-красивият турски актьор, но доста прилични са им коментариите. не могат да се сравняват с нас  Naughty. До космите не са стигнали  Shocked. Има малко несъответствия в биографията му или аз съм в грешка. Например е написано, че е единственото момче в семейството му, а тук четох, че са 3 братя и 3 сестри.

Джансу Дере не получава такова одобрение, но съдят главно по външния и вид, пишат, че има и по-хубави турски актриси и можело да изберат друга. Като знаем колко е кльощава, изобщо не се вписва в тяхните представи за женска красота  Whistling.

Някои ги тресе същата болест и са изгледали сериала на турски, но не коментират какво се случва напред. не пишат и какво са разбрали.

Общо взето това е. Задълбочени коментари няма засега.

# 364
Hug Hug Hug
Привет,

Скоро не съм се включвала, имам много да наваксвам и с четенето. Липсвате ми с вашите коментарии, закачки и нагледен материал  Heart Eyes.  Успях да прегледам само последните две страници. Когато имам повече време , ще прегледам написаното в сайтовете на испански и ще ви предам какво ги вълнува пишещите там. Но и те се прехласват по МАА  Mr. Green. Мислят му същото като повечето от вас  hahaha hahaha hahaha

Gabi,   Hug Hug Hug благодаря!

Tова ме впечатли най-много

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ох не знам дали сега е времето да се шегуваме ама вижте и това видео ,направо  Shocked Shocked Shocked smile3505

# 365
# 366

Neidjal , благодаря! bye 

MeRy J, Hug :hug: отдавна не съм се смяла така ....какво нещо са монтажа и подходящата песен...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 23:31 от alex_94

# 367

This_season
, луда ревност ни обвзема.... smile3515

Да не са посмели да посягат на шефа! smile3513

# 368
  • между морето и небето

Мноооого са далеко. Само могат да точат л... А и изобщо не отговарят на изискванията на МАА, прекалено са освободени за неговия вкус  Naughty.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 23:40 от Gabie

# 369
Е то и ние за него ще сме освободени....в онзи смисъл. smile3534

На мен ми се иска да ги видя в общ проект, та дори и да не са двойка. Просто ми се иска да им видя отново играта един до друг.
Но знам че това никога няма да стане. И двамата са се заканили, че това няма да се случи. Twisted Evil
Трябва насила да ги заставят. Ама  и двамата инати.. и горди .. лесно ли е... въобще не.. smile3511

# 370
ох не знам дали сега е времето да се шегуваме ама вижте и това видео ,направо  Shocked Shocked Shocked smile3505

Joy Joy Joy Разсъних се.
Цъкнах и това

Специално за Iva81

# 371

Neidjal , благодаря! bye 

MeRy J, Hug :hug: отдавна не съм се смяла така ....какво нещо са монтажа и подходящата песен...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

smile3521 ...И АЗ ...rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Цитат
This_season  На мен ми се иска да ги видя в общ проект, та дори и да не са двойка. Просто ми се иска да им видя отново играта един до друг.
     newsm10...И НА МЕН....

отивам да си лягам ,че Борето ме чака ,а на вас да е Лека

# 372
Лека нощ и от мен!   tiptoe  tiptoe  tiptoe

# 373
  • Разград
Файл : Sila (2006) S01E44 WEBRip XviD BG AUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=aaa50a587a

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 00:19 от vania_e

# 374

Joy Joy Joy Разсъних се.
Цъкнах и това

Специално за Iva81

Чета ви късно, защото тези дни нещо е бръчкаво покрай мен.
Специалитетът се приема!!!! Приема сеееееееееееее!!!!! Много се приема даже!  newsm74
Флор, много ти благодаря!  txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт