Страсти- градините в София, кампания 2015/ 2016

• 50 766
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
Синът ми е януарче, когато питах в системата да го прехвърля в предния набор, ми отговориха нещо от рода на това, че трябват да минат големите касирания и тогава могат да го прехвърлят с предния набор.

# 556
  • София
Beeps, и сега е така Simple Smile Просто бебето на apolonia е на 3 месеца в момента т.е. то е набор 2015 и ще може да кандидатства догодина по това време Simple Smile Тя обясняваше, че се е регистрирала в системата, защото нейна приятелка с бебе родено декември 2014 й казала ... То няма лошо Simple Smile Има apolonia цяла година да разръчка сайта на ИСОДЗ, да прочете (по няколко) пъти Правила и Ръководство ... да се подготви - това ще й е само от + Simple Smile По-добре така ... радвам се, че има хора, които започват отрано да се информират  Hug

Сори, извинете! Обърках се от толкова години и месеци  Grinning

# 557
Здравейте, искам да попитам вие виждате ли списъците с чакащите деца? До миналата седмица ги виждах, днес вече не.

# 558
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, искам да попитам вие виждате ли списъците с чакащите деца? До миналата седмица ги виждах, днес вече не.
Аз отворих тези градини, които ме интересуват ... Виждам списъците ...

# 559
Аз отворих тези градини, които ме интересуват ... Виждам списъците ...
Аз също виждам списъците, нещо може би в твоя комп има проблем:-)

# 560
  • София
Момичета благодаря Ви за отговорите и съветите !  Sunglasses  bouquet

Някой има ли информация, опит или препоръка за частна детска градина, в която изцяло се говори на английски ?

# 561
  • Sofia
waterlilia Благодаря за споделения отговор. И мен много ме вълнуваше това инфо.
Аз писах на обратна връзка за полетата за работодател и ми отговориха следното:
 "Полето "Работодател" е голямо и ще може да изпишете и двамата работодатели. Примерно: сега сте записали: "Работодател: xxxxxxx", ако искате за запишете и втори работодател напишете в полето "xxxxxxxxxxx; "------", като тук "----" трябва да въведете втория работодател"

# 562
  • София
Криската, благодаря за отговора, аз го въведох така: 111111 (основен работодател) и 2222222 (работодател по втори трудов договор). Мисля, че така ще е по ясно и за директорката на ОДЗ-то.

# 563
  • София
enjy, в момента настоящ адрес се заявява с присъствие на собственика, който попълва декларация, че е съгласен лицата да живеят в имота му, и показва документ за собственост (нотариален акт). От общината (Есграон) дават бланка за попълване (отделна за всеки член на семейството, вкл. за всяко дете), показват се документите (от собственика + лични карти +/- актове за раждане). Служителят проверява документите и регистрира лицата на дадения адрес. Едва тогава изпечатва от компютъра си въпросното удостоверение на настоящ адрес (което показа татко Ники), слага му подпис и печат и voila.
За промяна на постоянен адрес се действа аналогично, като има опция да се смени само единият (временен или постоянен) адрес или пък и двата едновременно - ти си решаваш. При смяна на постоянен адрес се сменя ли лична карта (за възрастните).
П.С. Ако се не лъжа срокът за регистрация при смяна на настоящ (временен) адрес е 7 дни, считано от момента на  промяна на обстоятелствата...

# 564
Здравейте, на първо класиране на 08.05 се джуркат децата с 9.3 и 9.2 и т.н при наличие на около още 20 места напр кога се джуркат децата с 8.2 чак септември ли,благодаря

# 565
Здравейте, на първо класиране на 08.05 се джуркат децата с 9.3 и 9.2 и т.н при наличие на около още 20 места напр кога се джуркат децата с 8.2 чак септември ли,благодаря
Не, заемат се всички места, тоест ако са обявени 20 свободни и има само 3-4 деца с над 9 точки останалите 16-17 места се разпределят между тези с 8 и нещо точки и така до запълването им.

# 566
Здравейте,
бихте ли ме ориентирали на трудов статус какво трябва да отметна, след като съм в майчинство? Отпуск за гледане на дете?

# 567
  • София
Здравейте,
бихте ли ме ориентирали на трудов статус какво трябва да отметна, след като съм в майчинство? Отпуск за гледане на дете?

Отпуск за гледане на дете

# 568
Не, заемат се всички места, тоест ако са обявени 20 свободни и има само 3-4 деца с над 9 точки останалите 16-17 места се разпределят между тези с 8 и нещо точки и така до запълването им.
БЛАГОДАРЯ МНОГО

# 569
Здравейте мами,

Някой може ли да ми обясни след като не се тегли жребии в граничната група на първо класиране по общ критерии какво реално се случва?
В т. 10. 4. от Въпроси и отговори пише:
"Класират се общите опашки за 60% от свободните места. Където има гранична група НЕ се тегли жребий. "
Това означава ли, че всички с еднакъв брой точки, попадащи в гранична група, отиват за второ класиране като незаетите места от тях остават за следващото класиране, където се нареждат и некласираните по социален критерии?

Общи условия

Активация на акаунт