Новите ни козметични похождения 67

• 94 994
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Чак сега видях, че имало и DD кремове. Абвеатурата означава различни неща - Daily Defense, Dermatologically Defining, Dynamic Do - all makeup, а сигурно може и още да се измисли.  Crazy

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 19:29 от Анонимен

# 76
  • Belgium
Да, а Estee Lauder преди известно време пуснаха EE крем, та напредваме с азбуката  Laughing

# 77
  • София, Лагера
ОА запълвам Пупа колекцията.. :

# 78
Две бурканчета сенки от Шанел.
Бяло и черно:

# 79
  • някъде под слънцето...
От няколко седмици ползвам това

за основа на фдт, по съвет на консултант на бранда.Перфектен за моята кожа.Определено е най подходящия за мен от всичко  които съм ползвала

# 80
La Roche-Posay HYDRAPHASE INTENSE LEGERE с подарък кутия с мостри от промоцията им в момента

# 81
  • София
малко покупки и от мен днес:

# 82
  • гр. София

# 83
  • София

нямам нужда от спирала сега, но реших да се запася сега покрай намалението, защото много ми хареса   Heart Eyes

# 84
Отдавна не съм се разписвала.. От днес това:

Имах огромното желание да си взема червило покрай намалението в БЗ, но не можах да си харесам хубав нюд. Не е по темата, но имах нужда да се оплача Tired

# 85
  • Canada
Dior Rouge Brilliant Lipshine Spring 2015, в цвят Royale е моето  Flutter

Много по-комфортно е за носене от флуидите  Peace Консистенцията не е толкова гъста като на шанелските глосове. Има сиропиран блясък, който след около час попива мн красиво в устните.
Около два часа го носих и беше ОК, но после го изтрих, така че за трайността на този етап нямам впечатления. 

# 86
# 87
# 88
Кой е номера на Герленското червило? Красив цвят  Heart Eyes

# 89
  • София-Младост
Страхотен мирис имат тези балсамчета, взех едно с "вкус" на карамел.

Общи условия

Активация на акаунт