Новите ни козметични похождения 67

• 94 982
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Mac празна палитра 15

Mac рефил

# 61
  • Belgium
Мерси за отзива, ще им дам шанс и аз  Grinning

# 62
MATRIX Biolage advanced KERATINdose и FIBERstrong (шампоани/балсами)

Redken Extreme CAT reconstructor

Pacifica кърпички за лице

Pacifica power of love lipsticks

Skin&Co Roma Truffle therapy serum

+ подарък 6 броя душ гела и лосиони за тяло

# 63
  • София

Искам да попитам тези от вас, които го имат и ползват, махат ли и грима от очите с него? Пише да се избягва контакт с очите, а олиото на Шу Уемура аз го ползвах и за очите....и още нещо - ползвате ли почистващо олио когато не слагате грим денем?
Моето олио е това:

С три помпи почиствам грим от лицето. Сенки, спирала...всичко чиста с него. Става голяма мацаница. Но когато изплаквам с вода, няма и следа от грим.
Ползвам само в дните с обилен грим на лицето. Иначе ползвам пяната, защото е по-лека и не маха абсолютно и съвършено всичко, по начина, по който това олио успява. Flutter

# 64
  • София
kopche, мерси  Hug Обожавам махането на грим с олио  Heart Eyes Перфектно се измива всичко под душа. Но питах специално за това дали дразни очите понеже още не съм го отворила, имам от Шу Уемура и искам да свърша първо него. А и си мисля, че си е хубаво всеки ден да се ползва, дори когато не сме имали грим, нали разтваря нечистотиите по лицето, натрупани през деня  Peace

# 65
  • в 1001-та нощ
...
Аленка, разкажи за бронзъра на Сефора. Кафенее ли или по-скоро е оранжев? Можеш ли да го сравниш с млечния шоколад на ТФ?...

Кафенее  Peace

# 66
...
Аленка, разкажи за бронзъра на Сефора. Кафенее ли или по-скоро е оранжев? Можеш ли да го сравниш с млечния шоколад на ТФ?...

Кафенее  Peace
И аз да питам това от лятната колекция на Сефора ли е и заредена ли е вече при нас? Бронзърът от мин. лято ми е любим  Heart Eyes

# 67
  • София
kopche, мерси  Hug Обожавам махането на грим с олио  Heart Eyes Перфектно се измива всичко под душа. Но питах специално за това дали дразни очите понеже още не съм го отворила, имам от Шу Уемура и искам да свърша първо него. А и си мисля, че си е хубаво всеки ден да се ползва, дори когато не сме имали грим, нали разтваря нечистотиите по лицето, натрупани през деня  Peace
Да, точно грим на очите и спирала чистя с него. Не дразни. Peace

# 68
  • в 1001-та нощ
...

Кафенее  Peace
И аз да питам това от лятната колекция на Сефора ли е и заредена ли е вече при нас? Бронзърът от мин. лято ми е любим  Heart Eyes

От нея са двата продукта, но тук предстои да бъде пусната - предполагам този месец Simple Smile  Peace

# 69
Алена, благодаря ти за отговора  Peace

# 70
  • Sofia
от размяна

# 71
- почистващ гел за лице на Кларанс
- мицеларна вода на Биотерм
- матираща компактна пудра на ЕЛ, цвят 01

# 72
  • София-Младост

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 20:31 от Ала-Бала

# 73

Обаче моята не изглежда така  newsm78 newsm78 newsm78,

а така:

Нови опаковки ли имат или нещо съм се прецакала?

да,
на доста (ако не и на всички продукти) опаковките са различни от около месец
споко  Peace

# 74
  • Бургас
Hermés - Le Jardin de Monsieur Li джинът ми с тоник

+ мостра на парфюма
DD крем на Нукс

Общи условия

Активация на акаунт