Новите ни козметични похождения 67

• 94 995
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Кой е номера на Герленското червило? Красив цвят  Heart Eyes

15, galiane (с диамантени частици вътре  Laughing)

# 91
Super démaquillant yeux waterproof

Pinceau kabuki teint n°47

Bronzing oil

# 92

подарък към покупката

# 93
  • Велико Търново
Estee Lauder Pure Color Envy - Dynamic

# 94
  • Бургас
Foncé  много съм любопитна за този глос на Диор, точно това което описваш бях за чела за него в сравнение обаче с Алюрските глосове на Шанел.
Доста чакана от мен колекция към него Salmon Run и топ лака им  Heart Eyes любими лакове.

Шампоан на TIGI , ухаe ненормалнооо на карамел тофи  Laughing

# 95

И аз наскоро го взех това червило и ми стана много любимо  Heart Eyes

# 96
# 97
  • Велико Търново
Mila Fartalla, наистина е много хубаво, аз съм влюбена в серията на ЕЛ - много добро покритие имат червилата, устните ми са хидратирани, а нанасянето е разкош/както и гилзата Heart Eyes
Моля, ползвалите вече ББ кремовете на Ербориан да споделят в съответната тема впечатления  bouquet Отдавна съм метнала един такъв и СС крем на марката в уиш листата и се ослушвам за отзиви Wink

# 98
  • Canada
Foncé  много съм любопитна за този глос на Диор, точно това което описваш бях за чела за него в сравнение обаче с Алюрските глосове на Шанел.

deadly_vesi точно с Алюр-глосовете сравнявам и аз, ама защо пък да го уточня  Embarassed

Изключително доволна съм от този шампоан, измива отлично. Имам от същата марка и с биотин, но той ми е по-малко любим  Peace

# 99
# 100
  • София
+1 Lagon  Heart Eyes

# 101
  • София
Изпуснала съм новата тема  Mr. Green

От днес  Hug

# 102
Изпуснала съм новата тема  Mr. Green

От днес  Hug

чудесни покупки, сподели моля те от къде, аз се чудех за зелената тубичка, колко мл е тя?  bouquet

# 103
  • София

чудесни покупки, сподели моля те от къде, аз се чудех за зелената тубичка, колко мл е тя?  bouquet

Зелената тубичка е 15г. подарък е към сет-а, може да се купи от тук.
http://www.lookfantastic.com/glamglow-powermud-tube-15g/11091668 … productsuggestion

Аз взех сета за 30лири с код 10GLOW и подарък зелената маска.
http://www.hqhair.com/glamglow-glamtastic-facial-set/11091555.html

# 104
Скрит текст:
Отдавна не съм се разписвала.. От днес това:

Имах огромното желание да си взема червило покрай намалението в БЗ, но не можах да си харесам хубав нюд. Не е по темата, но имах нужда да се оплача Tired
Днес се поправих, намерих си перфектния нюд за моя тен, при това от любимата серия Heart Eyes

YSL Rouge Volupté Shine 11 Beige Instinct

И още нещо любимо Crazy

Общи условия

Активация на акаунт