Новите ни козметични похождения 67

• 95 071
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium
При мен Голдън Роуз не даде грам син цвят, дори с Максимайзера на Диор отдолу.

Замина в коша след 3 ползвания.

# 601
  • София
Фокси, аз имам лилава спирала на Диор адикт, която стои точно по показания начин (първа снимка), ако сложиш два слоя. Много я харесвам.  Peace

# 602
Шоки-къде освен в магазинчето на Витошка има Пупа? Тази дама, коятоработи като продавачка в магазинчето много ме подразни миналия път като влязох  #Cussing out

Копче-нямам много вяра в тая марка, но задължително ще погледна  Peace

Цезари-и на теб благодаря.

Ще отида до Дъ мол- там има и Сефора и Голдън Роуз, може да опитам и в Мак newsm78

# 603
  • гр. София
Шоки-къде освен в магазинчето на Витошка има Пупа? Тази дама, коятоработи като продавачка в магазинчето много ме подразни миналия път като влязох  #Cussing out

http://www.blick.bg/

# 604

с много течна консистенция е, но малко трудно попива. Леко омазнява /аз съм с мазна кожа/. Има лек аромат на роза. Не съм пробвала как се държи с грим отгоре.
Като цяло е приятен крем.

# 605
с изцяло минерален филтър и висок спф няма как да попива лесно  Wink

# 606
  • София
Цените на Корес в Гърция по -ниски ли са от тези в нашия магазин?

# 607
# 608
  • София

с много течна консистенция е, но малко трудно попива. Леко омазнява /аз съм с мазна кожа/. Има лек аромат на роза. Не съм пробвала как се държи с грим отгоре.

Как е спрямо този на Апивита, който имаш?

# 609
Фокси, аз имам лилава спирала на Диор адикт, която стои точно по показания начин (първа снимка), ако сложиш два слоя. Много я харесвам.  Peace
Единствената ми истински лилава спирала. Постигам ефекта от снимката с две нанасянения и сега ще купя трета подред. Peace

# 610

Как е спрямо този на Апивита, който имаш?

По-трудно попива и повече омазнява. Апивитата ми харесва повече като консистенция, обаче имам съмнение, че от нея ми излязоха няколко пъпчици  Confused

# 611
  • София
Последен спам Embarassed На Халкидики мога ли да ги намеря? По аптеките ли да ги търся?

# 612
Последен спам Embarassed На Халкидики мога ли да ги намеря? По аптеките ли да ги търся?

Да и на двата въпроса.
А в Космос си имат отделен магазин.
 Grinning

# 613
  • София
Мерси, момичета. Дано ги намеря. Гледам в разни онлайн аптеки, че имат огромно разнообразие и намаление. Ще се запася сериозно. Crazy

# 614
Не съм виждала гръцка аптека без продукти на Корес, няма да имаш проблем да ги намериш.

Общи условия

Активация на акаунт