Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 29 134
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Ние не знаем. Той моя бъдещ съпруг вчера ми каза-ейтрябва да си купя костюм. Еми, добро утро-помислих си. Свекито се е засила към Асеновград и не иска да се откаже от тази си мисъл.Иска да гледа аксесоари и да събира идеи.А аз съм почти категорична за моята си рокля и не виждам смисъл да се ходи там. Но милото иска за костюм да идат с майка му и не си представям как ще ходят без мене  Grinning
silvushka и ние сме август, има време за костюм, той е лесна работа. Това, което мене ме притеснява е,че моя постоянно ми казва,че ще си купи оранжев костюм и това ме побърква.
Сигурна съм, че вече е наясно какво иска, но не казва. Той има супер класически вкус, та си мисля, че само ме дразни с тоя оранжев костюм.Изподам в ужас ако се появи с такъв и му казах, че няма да го взема  Joy

# 61
Здравейтеееее и честит празник на всички празнуващи като мен днес цветенца !!!     bouquet

Честито, Miele, за покупките!!! Миналата година бях шаферка и ще споделя моя опит. Булката избра кошмарно прасешко розов сатен за рокли и ни го връчи на мен и другата шаферка...нямаше как да откажа- тя ни купи плата и ние си ушихме сами....резултата другата шаферка ходи при нейната шивачка и накрая приличаше на розова къдрава топка, а аз си я уших за 20 лв при една женичка и й сложих телесна подплата, за да "убие" кошмарния цвят и я поръбих с черна дантелка, направих я кройка, която ми подхожда....еми на другото момиче й беше неудобно да стои до мен- казах, че съжалявам ама освен да приема цвета няма да се съобразя с нищо друго и не съжалявам! Аз няма да имам шаферки, не ми се занимава с глупости! Според мен най-компромисен вариант е всяка булка да си избере плат (без право на оспорване-сватбата си е нейна!!!), да намери читава шивачка и да й плати (въпреки, че ние сами си платихме шиенето, което някак тъпо ми се стори...) и всяка шаферка да си направи подходящ модел за фигурата! да ходи при шивачката когато си поиска на проба и мерки. Така се облекчават ангажиментите за всички!

Вяра, много неприятна случка с поканите!!! Аз бих откачила!!!

За костюма на младоженеца: ще го купим юли-август, тъй като той всяко лято сваля 4-5 кг и от сега няма как да му бъде по мярка.

Стискайте палци: пратила съм го сам днес да поръчва чашите- негово задължение е  Joy

Радвам се, че ви харесват поканите ни- на живо са мн. по-красиви и изпипани! Поръчката мина супер гладко, направиха бройката и графичен дизайн, които ние искахме, за 5 дни дойдоха с куриер!!! Платихме ги дори предварително, защото така ни помолиха заради по-малката бройка! Всичко беше чудесно! Фирмата е в Студентски град, жената е мн.мила, вчера й звъннах да й благодаря! Ако някой все още не е избрал покани- препоръчвам:

http://www.svatbenprint.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5 … D0%B0%D0%BD%D0%B8

Усмихнат ден на всички! Laughing

# 62
Момичета, бързо напредвате, ние само се мотаме ... както и да е Simple Smile
Miele, много тъпо за шаферките. Като гледам най-добрият вариант е нещата да се конретизират и дори договарят още в началото Wink, а не да се разичита на нечие възпитание, явно не работи Simple Smile Ще видим и с моите момичета какво ще свършим. Понеже по всяка вероятност те ще си поемат роклите, няма да имам особени претенции. Важното е да се чувстват комфортно, красиво и да могат да си ги носят и в последствие. Честито за новите покупки!

Вяра А, много тъпо с поканите. Тези хора като Сватбен център трябва да имат много специално отношение към всичко, а то ... В България май много хора не осъзнават, че има алтернативи и освен това има интернет, където некоректността им лъсва...

Seangelova, честито за роклята Simple Smile наистина е много нежна

З_А_я, мноооого ми харесват поканите! И как всичко си измислила и вързала с темата! Голямо браво Simple Smile

Miss_Bingley, роклята на мен много ми допада. Нежна, красива и цената е повече от нормална. Със сигурност ще наминем да видим магазина с момичетата. Шаферките ми като цяло обичат различни неща и ще ми е много интересно дали ще има консенсус за еднакви рокли. Simple Smile
Има ли поверие, че булката не трябва да вижда костюма на мъжа? Аз май не съм чувала, така че може да се включиш и да елиминираш оранжевия вариант Simple Smile АКо дойде с оранжев костюм 100% ще бъде уникален Simple Smile

# 63
  • София
Аз няма да имам шаферки, не че не искам ама си мисля че като ги карам да се обличат по определен начин е редно да им купя роклите и мисля да си спестим този разход. За костюм на мъжа не знам кога ще ходим, но знам че няма да е черен, просто не носи. ММ има по-голям брат който не е женен и до колкото знам май трябва да му купим обувки за дето го преженва, има ли някой в същата ситуация

# 64
  • София
Миеле - това е някакъв кошмар. Направо се чудя как ще издържиш до сватбата. Не понасям такива хора с вечните претенции - както казаха момичетата - каниш ги за шаферки, а те все едно булки ще стават - то са капризи, претенции, желания и изисквания. Ами кажи им какъв цвят да са им роклите и да се оправят - да си обикалят, да си мерят, да си шият - каквото искат. То малко ли са ти ангажиментите на главата покрай организацията, та и с тях да се занимаваш. А пък накрая, ако много ти писне им кажи, че се отказваш от шаферки и това е - в крайна сметка не е кой знае каква драма, ако ги няма. Аз примерно няма да имам - изобщо не ми е и минавало през ума даже за шаферки. Единствените ми шафери ще са нашите деца и то те ще са малки шафери. А иначе поздравления за покупките - на нас халките са ни най-големия зор за сега - нищо не можем да харесаме

silvushka - а теб пък направо си те поздравявам за това как отряза кумата ти. То и тя беше една досада - направо ти скъса нервите. По-добре, че направи така, отколкото цял живот да ти се меси и да ти дава акъл  Peace

Относно костюма на младоженеца - Оранжев и аз не бих била съгласна да е. ММ каза, че ще го купува в началото на юни, тъй като сватбата е в края и има време - те мъжете са лесни с костюмите - при нас е големия зор

А момичета да ви попитам - вие ще си взимате ли нещо горно? Аз вчера поразгледах разни болера и се чудя дали пък да не си взема едно - мисля си, че може да ми стане хладно по някое време късно вечерта, а и нашата сватба ще е в градина на открито  Rolling Eyes

Относно поканите - решила съм аз да си раздавам поканите на моите приятели, а ММ на неговите САМ. Ако ще си задават тъпите въпроси да си го питат него, а аз да не присъствам и да не се ядосвам. Пък и очаквам същите тъпи въпроси поне от още 2-ма - 3-ма и мисля да си го спестя - нямам нужда от негативни емоции точно преди сватбата.
Сега отивам да ги оправя и довечера ще ви кача снимки да ги видите. Охххх, а с такова нетърпение чаках да започнем с раздаването им..... А тия така да ми скапаха настроението вчера  Tired

# 65
Ще бъде уникален,vanichkaa, но аз съм му казала, че трябва да гледат мен, а той да не ме засечва  Grinning
освен това оранжевото го мразя като цвят, ужасно ми е и няма да му отива.
Той не иска да виждам костюма-категоричен е и аз не се натискам, сигурна съм във вкуса му и си го познавам, но оранжев костюм  не ми е окей, то нали сватбата е в прасковено та той затова се шегува.
Но между праскова и оранжево има разлика. Кума и той щял оранжево-за него съм 100% съгласна, защото ще му отива много и ще бъде много хубав и той е много забавен и ще му върви. Но за млаздоженец оранжево-не, малко като циганте. Иначе нямам против щурите и нестандартни цветове и идеи, но на този важен ден ми се иска нещо класическо.
ЗАЯ аз точно така ще постъпя с роклите на шаферките.Те са малки, с различни фигури и ще съобразим модела с фигурте, ще купим плат, връчвам им го и ги пращам на шивачи.
А ако се спрем на моделите от Мегз, там ни казаха, че ще ни ги ушият и вярвам, че ще можем да добавим презрамки за малките момиченца и по една голяма бяла, тюлена панделка.  Simple Smile

# 66
Честит празник и от мен!   bouquet
Кис, гримът е добър, за който харесва този стил. На мен също ми се вижда хубав , да си личи все пак, не си падам по тези нюд/естествени гримове.
Зая, хубави покани, разкошно изписани!
Миеле, вярно е с шаферките понякога си е риск. Като съобщих на 2те, които ще са, а не бяхме само ние на масата и венага едната:"В еднакви рокли ще сме налиии!" Аз не държах все пак няма да мога да купувам, а и не страдам по тази едностилна мания. Да красиво е, но аз по-разумно разпределям бюджета. Все пак - възможности. Та тъй една, която си мислеше, че ще е шаферка:"нали само няма да ни облечеш еднакво". АКо бяха шаферки тия с двете крайни желания не ми се мисли!!! За щастие ще са мераклийката за еднакво, другата ще се съгласи просто и да си правят каквото искат. Само сме се разбрали цвета да се консултира по кумата и що годе цвета на сватбата.
Вяра, бъди сигурна ще има тъпизми! Аз само мога да гадая какви...("аа ама как така без църковен" ми е на първо място, защо кумовете не са семейство втория).

# 67
Здравейте, аз няма да имам шаферки. Започнахме да раздаваме поканите и е много готино чувството. Понеже с момента и аз съм в застой като даваме поканите и всички са много ентусиазирани и аз започвам да се вълнувам.
Вчера пих кафе с една приятелка и случайно си намерих точно такива обувки каквито исках.
Днес си взехме и халките (качих снимки в албума).Пробваните бяха с розово злато и така ги поръчахме. Наистина не е много розово и на ръката стои по меко. Започнах да се чудя дали камъчетата не са в повече, но реално аз гривни не нося, други пръстени също и това ще ми е единственото бижу на ръката. Ако слагам други пръстени халката няма ходи с тях и няма да съм с нея. В момента сме на етап сватбено пътешествие и разглеждаме хотели. Simple Smile

# 68
И ние сме на етап пътешествие. Имаме позната, която е управител на агенция и тя ще ни уреди всичко. Във вторник ще се срещнем с нея да уговорим дните, билетити и какво искаме. Много се радвам, че тя ще ни помогне, защото искахме минимално да се занимаваме и с това и да си е изцяло организирана икскурзия с екскурзовод и всичко останало.  Simple Smile

# 69
  • София
Шоколадче - имаше и други тъпотии като - Ама ти да не вземеш сега да си с бяла рокля /нали ми е втори брак/. Или - Ама ти с бяла рокля ли ще бъдеш? Е защо - не е ли неприлично, все пак се жениш за втори път?  #Cussing out И отговора ми е - А жена ти девствена ли беше на вашата свабта, та беше с бяла рокля?

# 70
Вяра добре си им казала така и нас ни петат що се женим аджеба като имам дете и аз казвам че имам едни 10 хиляди и се чудим къде да ги дадем 😅😅
А относно кумата зор беше ,но както каза ти по-добре сега отколкото да ми се бърка , а и я видях що за човек е действително след разговора ни и не съжалявам
Мис Б. За оранжевия костюм направо бих изпаднала в шок 😅 но човекът явно иска да те разведри в цялата суматоха
За шаферките приятелките ми изявиха желание , но им казах , че нямам финансовата възможност да ги облека и те решиха сами всяка да си купи рокля в цвета на сватбата просто символично един вид

# 71
Вяра, баси хората  doh
Мен странични хора са ме питали защо ще правим сватба, като спомена, че ще се женим. Отговора винаги е - ми имаме едни пари и се чудим къде да ги похарчим... Все едно пък е толкова странно човек да иска сватба....

# 72
Малоумните въпроси нямат край просто..... при нас е: "Е вие се сетихте най-накрая след толкова години...половин брак изкарахте почти заедно!"  hahaha Въхищавам се на чувството на такт и възпитание на някои хора, които грам не са ми близки и дори не са в списъка за сватбата ни...но още не го знаят  smile3508

На моят принц му отива ужасно много черно (абе, много е секси в черно   Kissing Heart ), на майтап му викам: "Принца на мрака", но някак сякаш не ми се иска да е целия в черно....нещо трябва да разведрим с ризата и връзката задължително!!! Тъкмо ми се обади- ПОРЪЧАЛ ЧАШИТЕ!!! Не мога да повярвам Joy

Умуваме за 4-5 дена да мръднем на някъде и ние, но още не знаем как ще разпределим отпуските и сме в чуденка, защото пък по-нататък пред годината може и да не можем да почиваме заедно newsm78

# 73
Честит празник момичета.
Честит имен ден ЗАЯ!
Saegelova разбирам те напълно как се чустваш.Но недею изпада в крайности.Просто си имай 1 ва ум от тук нататък до колко можеш да разчиташ на този човек!На мен една от най-добрите ми приятелки снощи ми обяви,че нямало да може да дойде,защота нямала пари за билет!Тя живее в Холандия и знае за сватбатя ог миналата година.И казваше ооо само да се омъжиш съм първа там.Но ето,че няма да е тук.По 5€ да беше отделяла за билет до сега щеше да е събрала пари за билет!Казах й че си е нейня работя.Коюто иска да ме уважи ще го направи.80% от гоститу ни не живеят в Бг,но вече имат билети и ще дойдат.Друга приятелка пък точно на 10.05 на сватбатя заминава за Англия.Но на нея не й се сърдя,защото чакаше тази работа от 1година.И сега работодателите ще й плащат билета и съответно те казват кога.Ще ги пита за 11.05,но не е сигурно.
За шаферките:аз им избраф модел,купех плат,заведох ги при шивачка.Едната се опита леко дя каже какъм модел и цвят иска,но ня секундата е отрязах,че това е моят ден и трябва да се съобразяват с мен,а не аз с тях!И повече нищо не е казала.Снощи купихме на майка рокля и съм мнооого доволнааа  Party.Никога не съм е виждала с рокля и сега ахнах Simple Smile.Нямам търпение да й боядисат косата и да й направят прическа Simple Smile.Даже и грим съм й оредила.Искам да й доставя това удовалстие,защото мина през най-коварната болест и много се състари.Особенно след химиотерапията и като й окапа косата.Това беше най-големият шок,защота косатя й беше много гъста и дълга до задника.Но важното е,че вече е здрава и пак й поникна коса Simple Smile .Много си е обичам и искам и тя да се чуства специална и красива на този ден Simple Smile

# 74
Ние за почивка не сме говорлии на този етап
За костюмите скоро влизахме в теозор ей така да видим какво има и харесахме един син нито тъмно нито светло мн интересв цвят И беше спортно-елегантен ,което и на двамата ни допадна ,че не е строго официален . За ризата ММ каза,че ще е с къса под сакото.Изрично каза че няма да се вари на 40градусовата жега с дълга 😕

Общи условия

Активация на акаунт