Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 626
  • 725
  •   1
Отговори
Тук сме се събрали щастливи бъдещи булки, за да споделяме трепети и вълнения покрай големия ден през 2015.

Заветното "Да" през 2015 ще изрекат:

zvezdnashalqlq - 25 април

Имате поща - 03.05.2015 – Поморие

shainis - 9-ти май в Белоградчик

audace - 9.05.2015 - Обзор

mim_pld - 10.05.2015г.в Пловдив

seangelova - 16.05 в Пловдив

bechko - 23.05 в Монтана

One11 - 23.05.2015

Нелка* - 06.06.2015

BlackRose10 – 06.06.2015

ралица 21 - 06.06.2015 в град Луковит

Kisses{P}  - 13.06.2015г. в Арбанаси

Алечка – 13.06.2015 – Арбанаси

патенце-то  - 13.06.2015г. в Кюстендил

Leotie - 21 Юни 2015

Вяра - А - 27.06.2015

* Miele* - 27.06.2015

Alady - 4.07. 2015 -Варна

SilverTear - 04.07.2015 в град Троян

Бубулеса Бубълска  - 05.07.2015 – София

WesiWasilewa - 11.07.2015

Lucky girl90 - 12.07.2015

lili737 - 12.07.2015

TuKBu4Ka - 13.07.2015 - Париж

mariq91  - 18.07.2015

Lasito - 08.08.2015г

Аделина Славова - 08.08.2015 в Бургас.

kr1s1to - 15.08.2015 в град Благоевград

Veti_iteV - 15.08.2015

Марая - 16.08.2015 с. Соколица,Карловско

Silvushka 22.08. Козлодуй

Вержи  - 28.08.2015 в София

mea_culpa89 - 29.08.2015

Inka13 - 29.08.2015

Wiktoria777 - 29.08.2015

Miss_Bingley - 30.8.2015

I ♥ - 30.08

З_A_Я - 5.09.2015г. Монтана

pepi_mdi - 05.09.2015 в София

Da_Za - 5.09.2015г

Петя__Димитрова - 12.09 - София

mtaneva - 13.09.2015 – Сливен

В Е С И - 20 септември 2015 – Варна

пумпалче - 20.09 - в Шумен

Las Vegas - 21/09/2015

Shantel - 26.09.2015 г. , гр. Пловдив

Sallywf - 26.09.2015

*Шоколадче* - 26.09.2015

Zornitsa Krasteva  27.09.2015г

Bubsyn – 10.10.2015

# 1
Хоп, новата тема  Hug
И ние ще си плащаме каквото изпием и изядем и на другия ден всичко се описва, опаковат и ни го дават.
Менюто ни излиза към 25 лева куверта.

# 2
Юпиииии мерси за новата прекрасна тема Simple Smile Копирам това,което написах в старата  преди да видя,че има вече нова Simple Smile
mariq91Публикации: 353

I ♥, много е хубава роклята ти. Стои ти чудесно. Честито! 

Тази нощ за първи път сънувах кошмар за сватбения ден. Сънувах, че украсата в ресторанта е ужасна и няма нищо общо с това, което е трябвало да бъде. Скарах се и с жената, която се занимава с нея, но на нея не й пукаше и си тръгна. Толкова много плаках, но нямаше какво да направя.  

И ние сега сме в същата чуденка за алкохола. Мислим да купим уиски, ракия, бяло вино и бира.
Нооо идея си нямаме в какви количества да са.  
Става въпрос за 120-130 човека горе долу.

ЦитатИзпрати съобщение

#721чт, 02 апр 2015
11:58

Miss_BingleyПубликации: 1 394

Качих кутията си за пари. Харесала съм я от един руски сайт и ще я направим точно тази.
Много ми е сладка и изчистена.Чудя се дали да сложим и няколко рози в прасковено за украса, но някак ми се иска да е супер изчистена, както е сега.

ЦитатИзпрати съобщение

#722чт, 02 апр 2015
12:28

АлечкаПубликации: 618

Цитат на: Kisses{P} в чт, 02 апр 2015, 11:48

Ние сме решили следното за алкохол при предполагаеми 120-125 човека:

25л. ракия (баща ми настоява да вземе 30литра)
червено вино - 20литра
бяло вино - 40 литра
7л водка
10литра уиски

Бира ще се поръчва от ресторанта. 

Може би е малко повечко от необходимото, но предпочитам да остане вместо да не стигне

И аз така го мисля, само без водката. С тази разлика, че ние сме 80 човека. Ама мен ме е страх да не би да не стигне, така че ще поръчам повече. После ще си го изпием ако остане, ние сме от пийващите вечер  

ЦитатИзпрати съобщение

#723чт, 02 апр 2015
12:45

Veti_iteVПубликации: 60

Аз също много се чудих за алкохола и го обсъждах доста с всички и накрая двете с агентката го измъдрихме - тя се оказа супер полезна по темата Списъка не е пред мен, но по спомен:
15 бутилки ракия
25 бут. бяло вино
15 бут. червено вино
8-10 бут. уиски
15-20 бири по 0.500

Нещо такова беше. Аз я попитах за водката, но тя каза, че се сервира или ракия или водка и си реших този проблем. Пък и съм твърдо против да се пие ракия с основно или уиски със салата затова алкохола ще се изнася на части към храната. Така хем ще си подхождат, хем хората няма да сеВиж целия пост

ЦитатИзпрати съобщение

#724чт, 02 апр 2015
13:01

silvushkaПубликации: 85

Ние с алкохола като количество не сме го мислили порядш простата причина,че при нас ще е на консигнация,т.е. дистршбуторите си внасят определено количество знаят си хората за сватби горе долу кое колко и на следващият ден прибират каквото е останало и плащаме само изпитото

ЦитатИзпрати съобщение

#725чт, 02 апр 2015
13:13

Veti_iteVПубликации: 60

Цитат на: silvushka в чт, 02 апр 2015, 13:01

Ние с алкохола като количество не сме го мислили порядш простата причина,че при нас ще е на консигнация,т.е. дистршбуторите си внасят определено количество знаят си хората за сватби горе долу кое колко и на следващият ден прибират каквото е останало и плащаме само изпитото

Това много ми допада като идея защото ние още се чудим от къде да набавим алкохола. Ще споделиш ли малко повече инфо, моля 

ЦитатИзпрати съобщение

#726чт, 02 апр 2015
13:30

silvushkaПубликации: 85

Ами при нас като отидохме в ресторанта да питаме какви куверти изискват и изобщо всичко свързано със сватбата от тяхна страна собственикът ни каза,че държи да му направим меню на стойност 22лв на човек и оттам нататък да внасяме каквото пожелаем.Попитахме за алкохола и той ни каза , че местната фирма,която го снабдява и него специално за сватби работи по този начин и ни даде координати. Те хората си знаят какво количество безалкохолни напитки да докарат , а за алкохола само уточняваме какво предпочитаме да има и фирмата поема ангажимента деня пВиж целия пост

ЦитатИзпрати съобщение

#727чт, 02 апр 2015
13:39

АлечкаПубликации: 618

Хайде, дами, в новата тема: 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836883.new#new

ЦитатИзпрати съобщение

#728чт, 02 апр 2015
13:48

mim_pldПубликации: 146

Saegelova добре,че си наблюдателна   та на 07.04 отваря магазинът в Пловдив .I Love защо не мога да ти видя роклята?Да не би да си е свалила от албумчето?Честита да ти е и дано и аз да е видя  Veti книгата е уникална!Многа ми допада.За алкохола и ние ще сме на консигнация.Иначе си имаме вече ракия 20литра в къщи на терасата .Това зя 85души.Бирата ще е от там.Доста ще върви.От ресторанта има включени по 9лв алкохол на човек и месля водката да е от тях,а ние да си звемем само уйски (15бутилки от по 700мл.) 10маси ще имаме и на всяка маса даима бутилка,а 5 за резерва.Мисля бяло вино само 10-12бутилки.Само жените го пият и то не всички .А за нащатя маса ще има ракия и уйски за мм е кума,а за мен и кумата бяло вино.Макар,че аз и биричка си обичам.Но най-много коктейлчета та може и това да пийна

# 3
Здравейте не писах често в миналата тема ,но малко бях в застой , другата седмица роклята ми ще бъде готова и ще кача снимки позабавихме се ,но на жената която ми я шие и се струпаха доста тежки моменти и аз не я притеснявах . Днес мм си купи вратовръзка и риза и е готов много ми е красив  Heart Eyes Аз си  търсих обувки и си харесах много едни златисти ,но нямаха моя номер не мога да разбера понякога 35 номер ми става ,а сега 36 ми стискаха  Rolling Eyes утре ще разгледам по центъра и "Иван Вазов" та се надявам да открия нещо хубаво . В понеделник трябва да ми дойдат и поканите  по Великден ще ги раздаваме нямам търпение . За алкохола ние имаме домашна ракия която ще внесем , алкохола ще бъде към 10 бутилки уиски ,10 бутилки бяло вино и бирата още не сме уточнили ,със сигурност трябва да е  прилично количество все пак в началото на лятото всеки пие  повече бира.

# 4
I сега гледам албума, но не мога да видя нова рокля. Сега на тези снимки си мвоого красива и с двете рокли но не мога да разбера коя е Роклята. Хиххи Аз не мога да пиша момичета и се побърквамммм... липсвате ми. Нямам време за нищо сега. И аз съм чуденка за алкохола. За 130 човека колко литра алкохол трябва да взема. Уиски, Ракия, Бяло вино и шампанско...?

# 5
Simple Smile
Честита да ни е новата тема.

Много полезна е дискусията с алкохола. Simple Smile ние още не сме го обсъждали. Да ви кажа честно, толкова добре познаваме гостите, че мога да кажа почти на 100% кой какво ще пие.
Бирата не дават на много места да се внася, но според мен ще си се консумира - 18,07... все пак. Според мен, който може, да си внесе, освен ако цените в ресторанта не са ви много нормални.

Айде после ще пиша, че много се е изписало.

Hug

# 6
Аз вече си направих и списък с албумите ви, на коя къде е да мога да следя по-лесно при коя какво е ново.

Мис Б, много е красива кутията - сърце!
Аз снощи реших да си измисля текста на поканата и днес се хванах сериозно. За няколко часа писане, умуване, малко взаимстване се получи хубаво. В леко забавен стил, дори ми хареса едно стихче, което  сложих за "мото" както се води отгоре. Точно за мен е, надявам се и за него. И кумата каза "Харесва ми". Довечера дано и господина да го хареса...
Впрочем кумата как се радвам, че е точно тази, която е!!!  newsm44 Моминско си е наумила, дори покани измислила да им раздава в цвета, който смятам (дано да остане) за сватбата. Ако се одобри текста на моите покани ще го постна довечера в албума за ден.

# 7
я и аз да цопна в новата тема - мерси за която Simple Smile ама само толкова, че ми се прецака клавиатурата и пиша с половин дума в минута...

# 8
Хайде и аз тук  Party

Веси, не е никоя от двете, махнах я от албума.

Ние вече имаме покани, сега ще кача и кутийката ни за халките.

И аз много се чудя за алкохола. Ние ще имаме ракия, но тя ще е малко. Узо, уиски, няколко бутилки водка, малко червено вино и повече бяло.

Мисс, много ти е красива кутията!

# 9
Здравейте и от мен  Laughing Благодаря, Алечка, за новата тема!!! Hug

I ♥ , много ти е хубава кутийката, поканите също са мн.оригинални! И аз чакам с нетърпение да пристигнат нашите покани в събота!!!

Днес дойдоха пликовете за тото-фишовете подаръци за гостите! Много ми харесаха, става само да купим фишовете преди сватбата и да ги надпиша поименно, за да са и тейбъл картички!  Laughing Качила съм ги в албумчето, но не знам защо ми излизат снимките завъртяни и не мога да ги обърна newsm78

# 10
  • София
И кутията и поканите и пликовете са много хубави  Hug

Аз днес бях до джъмбо и купих листчета за оцветяване и моливчета за децата,които ще са на сватбата.Решихме да има нещо мъничко и за тях,пък и ако им доскучее да има с какво да се занимават,сега обмислям дали да не отделим една малка маса с 5,6 места - празна,без украса - именно за тях да са си заедно,да си играят нещо,може там да хапват.За дечицата на вашата сватба ще взимате ли някакъв детски куверт или ще са на свободна консумация? Аз си мислех за хапки и картофки,но дали да кажа да са готови като дойдат гостите,съответно децата или да изчакам те да си поръчат нещо.  newsm78 Гледам от рано да ги обмисля тези неща,защото в самия ден,само до това ще ми е  Laughing

И аз преди няколко дни сънуваш сватбен кошмар,че Дж се е обадил на ММ и му е казал,че няма да дойде... Доста неприятно беше  Laughing

# 11
Момичетааа, ама прекрасни неща!
З_А_Я, направо си супер! Всичко си измислила... Simple Smile Браво!
I, кутията много ми харесва. Супер е Simple Smile
Miss,честито за твоята кутия Simple Smile
Шоколадче, толкова е хубаво да намериш такива хора за кумове! Simple Smile Чакаме поканите Simple Smile

Понеже тези дни събирах оферти от ресторанти... за децата на всички места, които са ми дали цена, тя е 25 лева за куверт. Общото ми впечатление е, че се предлагат пържени картофи, панирано нещо и шопска салата. Ние ще имаме 10тина деца и 100% ще мислим нещо алтернативно на пълен куверт. Само в Холидей Ин ни предложиха няколко варианта на ястия, които да комбинираме, куверт и дори детски бюфет. Мисля да говоря с няколко от родителите и да видя какво ще им е мнението. Една от приятелките ми беше мн разочарована от пържено-панираните менюта, когато й казах, но съм сигурна, че една голяма част от майките ще поръчат точно това, ако са на свободна консумация Simple Smile

Също мисля да оставя една маса, да им дадем нещо занимателно. Освен това обмислям да им измислим някакви карнавални елементи- за момичетата фейски крилца, коронки или пръчици; за момчетата нещо алтернативно. хем ще им е по-интересно, хем ще внесат настроение. Но това е твърде сурова идея, защото изобщо не знам кои деца ще дойдат. Simple Smile

# 12
Ние нямаме много деца. Най-малките ни са на 3 и под годинка.
Няма да имаме отделна маса за тях-управителя каза, че не е добра идея, защото много от тях не се познават, срамуват се и няма да стоят заедно, това са им впечатленията по сватбите, а те са правили много.
Детско меню каза, че ще измислим ако искаме, но не виждам особен смисъл.Шаферките ми са достачно големи за детски менюта и децата са сравнително малко.Така, че ще си стоят при семействата и ще ги попитам какво искат за ядене, че някои от тях са малки претенции и ще им поръчаме.
Идеята с феите е готинаэ vanichkaa. А момченцата може да са рицари  Simple Smile  Wink
Радвам се, че харесахте куктията, тя е от руски сайт и си я харесах, скоро ще я направим.
Другата седмица почваме поканите. Simple Smile много се радвам за което

# 13
Готово, качих я като снимка от програмата. В последствие измислих да си добавя за фон тип воден печат някакъв орнамент, а милото на работа имат професионални принтери, на всякаква дебелина картон могат да ми принтират поканите  moresmile Пропуснах да се похваля, че му хареса много текста!
П.С. много хубави емоции, ама направих  огнено шоу с един вестник, омекнаха ми коленете. Как стават пакостите за секунди от нищо, а ние си мислим, че сватба без проблеми ще направим....

# 14
Много красиви неща сте сложили , момичета  Hug  Аз последните дни бях адски заета , с какво ли не се занимавам . Не ни стига всичко , ами и правим цялостен ремонт на новия ни дом , за да се нанесем там след сватбата , та лудницата е пълна  #Crazy Все пак не съм занимарила и сватбените подготовки , утре, ако успея , ще кача снимки на поканите много хубави станата .

Общи условия

Активация на акаунт